Vezirx27 yazdı:Oyunda dizilmesi en kolay olan karakter savaşçıdır çünkü savaşmak için ona yeten tek efsunlu eşya Bıçak Sırtıdır, diğerleri savaşırken hiç işe yaramaz, Hidra Nefesi hala neyde üstün çözemedim.. Her neyse Element gözlük ve Shen ko ve Kara efsunları ile üstünü diz dirençlerini 1000le ve bir kaç video izleyerek pratik yap. 10 defa girsen kaparsın zaten o yüzden Ecelede gerek yok Latifede şöyle bir şey var full olsan bile değişen bir şey olmayacak %95 attığın savaşçı vsleri berabere biticek kalan %5lik kısım ise ya 0- 2-3-5 canın kalır yada pc donar ölürsün.
Başarılar.
Öncelikle merhaba günlüğünü okuyorum.
Element itemler konusuna gelince ki zehir ile buzu seçmenizi tavsiye ederim. Direnç olarak en az verilen onlar. Savasçılarda element itemler vsde kullanilir hocam mesela 49 un ilk yıllarında karma element dizerdim üstümü. Rakibinde o dirençleri efsunlarımdan az ise daha çok hasar aldigindan tercih ediyordum yani hidra nefesi set ateş (element) olduğundan daha çok hasar veriyor diye biliyorum savaşçılara ben hidra seti giyip bicak kilicida takiyorum faydası oluyor.
Bu arada max itemler yaratıklara daha çok vuruyor
Element itemler ise vs de kullanılıyor.(savaşçılarla)
Umarim doğru bilgi verebilmişimdir