Sunucu Birleşimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kvothe06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sunucu Birleşimi

Mesaj gönderen Kvothe06 »

Konuda da belirttiğim gibi sunucu birleşimi gibi bir durum olmaz mı 1 yıl sonra tılsıma da oyuna girdim durum içler acısı. Eğer sunucu birleşimi aktif olan 8 sunucunun birleşiminde bence oyuna katılım artar ayrıca eski hesaplar gün yüzüne çıkar savaşlar kızışır bana göre oyunun tekrar canlanması için çok gerekli bir şey
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu Birleşimi

Mesaj gönderen Esadullah »

Kvothe06 yazdı:Konuda da belirttiğim gibi sunucu birleşimi gibi bir durum olmaz mı 1 yıl sonra tılsıma da oyuna girdim durum içler acısı. Eğer sunucu birleşimi aktif olan 8 sunucunun birleşiminde bence oyuna katılım artar ayrıca eski hesaplar gün yüzüne çıkar savaşlar kızışır bana göre oyunun tekrar canlanması için çok gerekli bir şey
Selamlar,

Öncelikle fikirlerine, öneri ve düşüncelerine saygım sonsuzdur velakin,

Katılmıyorum, çünkü şuan Eminönü Sunucu'nda durum içler acısı! Lag'dan bir yere gidilmiyor, çok fena kalabalıktan dolayı donma ve lag full diyebilirim.

Sunucuların sakin olması en doğrusu, en güzeli..

Sunucu birleşmesi yerine, kasaların birleşmesi veya oyundan çıkmadan karakter değiştirebilme özelliği getirilmesi daha uygun görülür.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Kısa vade için güzel bir fikir gibi gözükse de birleşim sonrası karakter ve lonca isimleri karmaşaya uğrayacaktır. Oluşabilecek olumsuz bir durum daha var. Örneğin Tılsım sunucusunda 4, Meran sunucusunda da 3 karakterin var. Sunucuların birleştirilmesinden sonra senden kullanabileceğin 4 karakteri seçmeni isteyecekler, ve bu 7 karakterin de hiç bir eksiği yok. El mahkum, 3 tane karakter çöpe gidecek yada aktarım yapmak zorunda kalacaksın. Böyle bir durum karşısında tepki vermezmiydin?
Kvothe06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Uzun zamandir oyunu oynamiyordum forumu gezmemiştim sosyal medya sayfasına bakmamistim suan görüyorum ki oyunu kurtarmak adina yapılan hiç bir işlem yok diye biliriz zira siziin de bahsettiğiniz sorunlar çözüle bilir şeyler fakst yönetimin bune yanasacagini düşünmüyorum(yazim ve imla hatalari için özür dilerim telefondan yazıyorum)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Bana göre sunucu birleşimi demek yönetimin oyunun bittiğini kabul etmesi demektir. Bunun ardından ise kalan oyuncularda da azalma olacaktır.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Vay be zamanında Yeni sunucu eklenecek dendiğinde herkes heyacan yapardı.

Yeni sunucunun çabucak dolduğu günler olurdu.

Şimdi ise oyuncular sunucu birleşşin diye öneride bulunuyor..

Eyvahlar Olsun ! Oyun ne hale gelmiş..

Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Eminönünde lodoslar o kadar kalabalık ki RoA ailesi olarak yaptığımız meteor lodos sancak baskınında aşırı donduğu için karakteri yürütmekte bile zorlandım. Sunucu birleşmesi mantıklı değil.
Resim

Afanesiyevo
Kvothe06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kurtcuozii yazdı:Eminönünde lodoslar o kadar kalabalık ki RoA ailesi olarak yaptığımız meteor lodos sancak baskınında aşırı donduğu için karakteri yürütmekte bile zorlandım. Sunucu birleşmesi mantıklı değil.
eminönün de ne kadar var kişi var bilemiyorum fakat zamanında basacak yer bulamazdık o zamanlar lag yoktu şimdi varsa bu ilgisiz ve alakasızlığı gösterir
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Evet lonca reklamlarindan sonra konuya devam ediyoruz. Sunucu birlesimi mumkun olabilir . Zaten sunucu birlesimi dusunuldugunde karakterlerde dusunulup 4 ten 8 e cikarilir. Boyle bir ihtimal goz onunde bulundurulursa hersey ona gore duzenlenebilir. Veya karakter aktarma hakki verilebilir bunlar cozumu olan şeyler. Ama gunde 24 saatte yaklasik 100 kisinin on-line oldugu tenha olan meranda ki lag ve kasma geri atma problemleri baska sunucuyla birlessede bu problemlerin artarak devam etme ihtimalini goz onunde bulundurarak isteklerimizi belirtelim
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

DuMaNisTT yazdı:Evet lonca reklamlarindan sonra konuya devam ediyoruz. Sunucu birlesimi mumkun olabilir . Zaten sunucu birlesimi dusunuldugunde karakterlerde dusunulup 4 ten 8 e cikarilir. Boyle bir ihtimal goz onunde bulundurulursa hersey ona gore duzenlenebilir. Veya karakter aktarma hakki verilebilir bunlar cozumu olan şeyler. Ama gunde 24 saatte yaklasik 100 kisinin on-line oldugu tenha olan meranda ki lag ve kasma geri atma problemleri baska sunucuyla birlessede bu problemlerin artarak devam etme ihtimalini goz onunde bulundurarak isteklerimizi belirtelim
inceden :D
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV

“Genel Etkileşim” sayfasına dön