Kindar şuanki ismiyla balon vuslatt loncasında görebilirsiniz sunucu meran gm atılma sebebi görevi kötüye kullanması .DescriptionS yazdı:Zwartan
FevziBey
Nerull
[GM]CaptainATX
[GM]Erdoğan
[GM]Reha
[GM]Nocomment
[GM]Azmibey
[GM]Egelim
[GM]GaLadRim
[GM]Latveria
[GM]HellRiDerS
[GM]KaPLaN
[GM]StayAway
[GM]Voyant
[GM]Kindar
[GM]Leggenda
[GM]Müfreze
[GM]Orti
[GM]Şeepplem
[GM]ToRNaViDa
[GM]VaLHeRu
[GM]Zembekoglu
[GM]Lathander
[GM]Abura
Ve daha niceleri..
Biz bu adamların olduğu oyunu özledik açıkçası o günlerdeki İKV'nin tadı hiç ama hiç kalmadı.Bu adamların zamanında gelişiyordu oyun oyuncularla arkadaş gibiydiler.Şimdiki arkadaşların oyunla ilgilendikleri yok foruma girdikleri yok eski etkinlikçiler bile özleniyor açıkçası bu adamlar varken oynanan oyunun anlamı vardı.Arkadaş adamlar kaç aydır yıldır yenilik bekliyor foruma girdiğiniz bi açıklama yaptığınız yok.Neyse son 1 ay aralık ayında da bişey yapmazsanız artık oyun kapanır.Ah o eski günler..
Bugünleri özledik..
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Bugünleri özledik..
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Bugünleri özledik..
Merhaba Kişisel Görüşüm sizlerle paylaşmak isterim.
İKV başladığım bu günden bu yana bir çok GM VE DEV İle görüşmüşlüğüm konuşmuşluğum oldu sohbetimde oldu ama hiç birisi GM ABURA KADAR Mütevazi GM MadTÜRK kadar sevecen,Dev Nerull gibi işini seven kişi ile 2007 den bu yana kimse ile karşılaşmadım.
Yukarıda ki cümleme Zwartan & FevziBEY gibi büyük üstatları eklemedim çünkü onlar bu güzel oyunumuzun yapımında tepedeki insanlar onların yeri de ayrı duruşu da.
vesselam..
İKV başladığım bu günden bu yana bir çok GM VE DEV İle görüşmüşlüğüm konuşmuşluğum oldu sohbetimde oldu ama hiç birisi GM ABURA KADAR Mütevazi GM MadTÜRK kadar sevecen,Dev Nerull gibi işini seven kişi ile 2007 den bu yana kimse ile karşılaşmadım.
Yukarıda ki cümleme Zwartan & FevziBEY gibi büyük üstatları eklemedim çünkü onlar bu güzel oyunumuzun yapımında tepedeki insanlar onların yeri de ayrı duruşu da.
vesselam..

SİNCE 2007...