:lol: :lol: :lol:DuMaNisTT yazdı:15 Aralik 2015 :ugeek: Tuyo : Derinde ki siri dogru anlamadiniz basiniza Tangriss belasiyla gelecek :ugeek:
Oyunun gelişimi
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Re: Oyunun gelişimi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Selamlar,
Bu fotoğraflar daha önce forum kanalınca kıdemli birileri tarafından paylaşılmış ve 30 dakika içinde tekrar kaldırılmıştı. Bulmam zor oldu ama sizlerle paylaşmak istedim.
Direniş Köyü genel harita hk;

Ruh taşı kullanınca karşılaşıcağımız 4 önemli boss ;

Aralık ayının sonunu bekleyin
Esen kalın
Bu fotoğraflar daha önce forum kanalınca kıdemli birileri tarafından paylaşılmış ve 30 dakika içinde tekrar kaldırılmıştı. Bulmam zor oldu ama sizlerle paylaşmak istedim.

Aralık ayının sonunu bekleyin
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
İnş. sedat oyun adına iyi bir gelişme olur belki kaybedilen oyuncuları geri kazanma fırsatları doğabilir kaç senedir tek düzende devam ediyor ve milleti buda çok sıktı herkes yenilik bekliyor.
eraxkayaIV
eraxkayaII
Osmanlı Hanedanlığı
eraxkayaIV
eraxkayaII
Osmanlı Hanedanlığı
En son eraxkaya tarafından 07 Kas 2015 00:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
Rivalxmelodi yazdı:Selamlar,
Aralık ayının sonunu bekleyinEsen kalın
![]()
Çabuk yönetici gelmeden

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Peki bahsettiğiniz bölüm Grup Bölgesi olarak mı geçiyor?Rivalxmelodi yazdı:Selamlar,
![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Rivalxmelodi yazdı:Selamlar,
![]()

Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Günlerdir takip ediyorum bir çok yorum var herkes duyduklarını doğru yada yanlış bilmiyorum ama..
benim duyduğum ise (doğru yanlış bilemem) yeni bölge gelicegini sadece
silah item vs. şeyler alıcagımız bosslar olucagı hakkında ..
duyduğum gibi bir eklenti paketi gelirse oyuna talebin artacağını sanmıyorum...
şayet genişleme paketi ( Meteor bölgesi , Derindeki sır gibi ) gelirse ,
Yeni seviyeler eşyalar yeni yetenekler yeni materyaller vs. vs.
Oyunu bırakanların çoğunun döneceğini İkv nin eskisi gibi kalabalık ve neşeli geçicegini düşünüyorum.
velhasıl şu 3 , 5 ay içinde herhangi bir genişleme paketi gelmezse oyundaki oyuncu sayısının dahada azalacağı
kanısındayım. Çoğu oyuncunun sabrı tükenmek üzere.. hergün gelip aynı şeyleri yapmaktan usanmış durumda herkes.
UMARIM İKV KAYBETTİĞİ KANI , ALDIĞI YARAYI İYİLEŞTİRİR ..!
benim duyduğum ise (doğru yanlış bilemem) yeni bölge gelicegini sadece
silah item vs. şeyler alıcagımız bosslar olucagı hakkında ..
duyduğum gibi bir eklenti paketi gelirse oyuna talebin artacağını sanmıyorum...
şayet genişleme paketi ( Meteor bölgesi , Derindeki sır gibi ) gelirse ,
Yeni seviyeler eşyalar yeni yetenekler yeni materyaller vs. vs.
Oyunu bırakanların çoğunun döneceğini İkv nin eskisi gibi kalabalık ve neşeli geçicegini düşünüyorum.
velhasıl şu 3 , 5 ay içinde herhangi bir genişleme paketi gelmezse oyundaki oyuncu sayısının dahada azalacağı
kanısındayım. Çoğu oyuncunun sabrı tükenmek üzere.. hergün gelip aynı şeyleri yapmaktan usanmış durumda herkes.
UMARIM İKV KAYBETTİĞİ KANI , ALDIĞI YARAYI İYİLEŞTİRİR ..!

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Eğer fotoğraflar başka bir oyuna ait değilse doğruluk payı olabilir fotoğrafların..Rivalxmelodi yazdı:Selamlar,
![]()
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Yukarıdaki fotoğraflar forum kullanıcılarından birisinine ait bir çalışma konusunun içeriği arkadaşlar. Bu fotolara fazla bel bağlamayın. Arkadaş iyi çizmiş hoş çizmiş te, o gök adacıklar İKV'mizin temasına hiç uymuyor 
yada çizim değilse diyecektim sağ köşede imza varmış : ( : (GWYNBLEIDD yazdı:Yukarıdaki fotoğraflar forum kullanıcılarından birisinine ait bir çalışma konusunun içeriği arkadaşlar. Bu fotolara fazla bel bağlamayın. Arkadaş iyi çizmiş hoş çizmiş te, o gök adacıklar İKV'mizin temasına hiç uymuyor