Telefon numarasıyla uyelık alamama sorunsalı...
-
mercuryf52
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Telefon numarasıyla uyelık alamama sorunsalı...
Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 2 hafta kadar önce telefon numaram ile üyelik almak istedim fakat mesaj olarak gelen aktivasyon kodunu kaybettim.Ne kadar denersem deneyeyim bir türlü yeni aktivasyon kodunu almayı başaramadım , tekrar kod almak için girdiğim sayfada telefon no.su ve güvenlik kodu yazıp gönderdikten sonra sayfa donuyor ve aktivasyon kodu gelmıyor malesef.İlk kod geldiğinde alamazsak bir daha o telefon numarasıyla üyelik açamıyormuyuz bu nasıl iş ? Yeni aktivasyon kodunu göndermeye mi üşeniyorlar yoksa...
Re: Telefon numarasıyla uyelık alamama sorunsalı...
Merhaba;
Sorununuz için İletişim/Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altındaki ilgili birime başvurmanız sonucunda gerekli yardımı alabilirsiniz. Bu tür yardım içerikli konuları, forumumuzda bulunan Hızlı Destek bölümünden bildirmenizi belirtir, İyi forumlar dileriz.
Sorununuz için İletişim/Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altındaki ilgili birime başvurmanız sonucunda gerekli yardımı alabilirsiniz. Bu tür yardım içerikli konuları, forumumuzda bulunan Hızlı Destek bölümünden bildirmenizi belirtir, İyi forumlar dileriz.