ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
Günlüğün çok hoş belli bir zamandır takip etsemde yeni yazma gereği duydum yapacağın çok birşey kalmamış galiba hep yapmak istediğim birşey vardı 1 lv büyücü açıp içine m1 met 23 kons 13 vs koyup kasmak sanırım çok eğlenceli olur deneyebilirsin holde kasmaktan iyidir
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Güzel düşüncen için teşekkür ederim dostum. Dediğin gibi pek yapacağım bir şey kalmadı.firaridadas yazdı:Günlüğün çok hoş belli bir zamandır takip etsemde yeni yazma gereği duydum yapacağın çok birşey kalmamış galiba hep yapmak istediğim birşey vardı 1 lv büyücü açıp içine m1 met 23 kons 13 vs koyup kasmak sanırım çok eğlenceli olur deneyebilirsin holde kasmaktan iyidir![]()
Meteorit 2 (III) tılsımına gelirsek 1 level büyücüde büyü kritik şansı çok çok az olduğu için kritik atmayacaktır. Bu tılsımda kritiksiz çalışmayacağı için yine bir etki söz konusu olmamaktadır.
Kons 1 (III) e gelecek olursak ; bu tılsımın zaten hasar olarak bir etkisi yok. Konsantrasyonada 1 puan verirsek , konsantrasyon üzerimizdeki kritik efsunların krıtıklerini katladığı için kritik atma oranı çok fazla artmayacaktır. Fakat 1 levelde konsantrasyon açıp yürümek oldukça çekici bir hal alacaktır.
Yani dediğin tılsımlar pek bir etki göstermeyecektir. (1 level büyücü için.
Yorumun için tekrardan teşekkürler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Anladım fakat ilerleyen levellerde çok kolaylık sağlayacağını düşünüyorum gene de deneyeceğim
ya da mesela şifacı açıp zehir tılsımları vs kullanmakta süper olur diye düşünüyorum 
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Evet ilerleyen seviyelerde büyü kritik yüzdemiz artacağı için bu tılsımlar kolaylık sağlacaktır tabiki. Özellikle meteorite 15 verebileceğimiz için meteorit 1 tılsımı büyük avantaj sağlayacaktır. Teşekkürler tekrardan yorumun için.firaridadas yazdı:Anladım fakat ilerleyen levellerde çok kolaylık sağlayacağını düşünüyorum gene de deneyeceğimya da mesela şifacı açıp zehir tılsımları vs kullanmakta süper olur diye düşünüyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Ankara ' da yaşanan üzücü olayda yakınlarını kaybedenlere sabır , yaralananlara ise acil şifalar diliyorum. Demekten ne kadar bıkmış da olsam umarım bunu yapan şerefsizler en kısa zamanda hak ettiği cezayı alacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: We Are The Best
Anıl Günlüğünü baştan sona hiç sıkılmadan okudum çok zevkli ve hayran kaldım bir sene olmuş güzel yazmışsın hiç sıkılmadan üşenmeden helal olsun 
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Teşekkür ederim abi yorumun için umarım duruma göre daha da geliştirebilirim.combatfatigue yazdı:Anıl Günlüğünü baştan sona hiç sıkılmadan okudum çok zevkli ve hayran kaldım bir sene olmuş güzel yazmışsın hiç sıkılmadan üşenmeden helal olsun
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Merhaba günlük uzun zaman oluyor sana düzgünce yazmayalı. Umarım artık günlüğe devam edebilirim eskisi gibi.Tabi sizlerin de desteği ile...
Öncelikle şu Büyük Hol resimlerini aradan çıkaralım :

Bu resimler haricinde yaptıklarımı da paylaşayım.
**Savaşçımla biraz çemberlitaş attık,gerekli olan 2 taş kanat item düşürdüm.

**Bazen şifacımla holde lodos kestim.

**Arkadaşlarla sancak savaşlarına katıldık...

**Bazen kenana girdik,

**Bazense Junona,

Şimdilik yazaklarım bunlar arkadaşlar. Umarım yazmadıklarım günleri telafi edebilmişimdir.
İyi Forumlar , İyi oyunlar...
Mustafa Kemal ATATÜRK