KARAKTERLERİMİ NASIL FULLİYEBİLİRİM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KARAKTERLERİMİ NASIL FULLİYEBİLİRİM
arkadaslar ben oyunu bırakmıstım tekrar başladım baktıgımdan beri oyun cokk deyişmiş neredeyse kerkesin full carı var bunu nasıl yapabilirim ? 2 car kastım 1 buyu 1 şifa sanırım buyuyu fullemek için cok fazla para lazımmıs bundan dolayı şifa actım kastım boylece kenan junon atabılıyorum ama genede cemberlitaşa giremiyorum bunun için ne yapmalıyım ???
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Re: KARAKTERLERİMİ NASIL FULLİYEBİLİRİM
Kenandan fundi takılarını junondanda fundi zırhını düşür.İbni cevriye eld zaten mor kenan görvden veriyor.Kadimde ayak veriyor.İbni cevriye pant centten düşer.Ceket ve gözlüğüde satın alcan.15 -20 Adet kudret iksiri al.(Ejderha kudretlendiren).Youtubeda felan şifacı kullanım videosu bul çt ile alakalı.Sonra yoluna devam et.
Çok uzun gelebilir ama ben sıfırdan kimsenin tanımadığı carla denedim bu süreç yanlızca 2 hafta sürüyor.Tecrübe vardı ama tecrübesi olmayan biri bile 1 ayda bunları yapabilir.
Çok uzun gelebilir ama ben sıfırdan kimsenin tanımadığı carla denedim bu süreç yanlızca 2 hafta sürüyor.Tecrübe vardı ama tecrübesi olmayan biri bile 1 ayda bunları yapabilir.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
kardeşim bir kac kişiye rica et sunucundan Çemberlitaş için çok fazla büyü sifa gerekmiyor sadece kudret iksiri ayarla

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Şifacıya her zaman ihtiyac duyuluyor her turlu grup bulursun ve en kolay item alan karekter çabucakta dizersin
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
-
- FareAdam Düşmanı
Bu video yardımcı olabilir https://www.youtube.com/watch?v=tKIQ_e7m-VU
Adam kenan junon girebiliyorum şifacıyla ama çt giremiyorum napmam gerekir yazmış,gelen cevaba bak;Çt gir..
Madenlerde sabahla kardeş,ardından eline bir asa bas,tavsiyem siyanür,ya da hidroflorik hangisinin malzemesi hafifine geldiyse,ardından otur ÇT önüne.Tanıdık felan edinmeye çalış.Plus paket al,klandan bölgeden böyle sohbetlere katıl,çevre yapmaya uğraş.
Madenlerde sabahla kardeş,ardından eline bir asa bas,tavsiyem siyanür,ya da hidroflorik hangisinin malzemesi hafifine geldiyse,ardından otur ÇT önüne.Tanıdık felan edinmeye çalış.Plus paket al,klandan bölgeden böyle sohbetlere katıl,çevre yapmaya uğraş.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
Atillayamı yazdın sen onuSparineus yazdı:Adam kenan junon girebiliyorum şifacıyla ama çt giremiyorum napmam gerekir yazmış,gelen cevaba bak;Çt gir..
Bide maden topla mevlana asa bas oyle gr