Yeni bölüm nerdeee
[youtube]http://youtu.be/mskuuGH6E6g[/youtube]
Hikaye Severler Buraya!
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hikaye Severler Buraya!
Hıkaye guzel eyvallah da cıdden su HorrorStory olumsuz anlamda hıkayeyı etkılıyor.Yenı bolumde ısmının degısmedı dılegıyle
Son olarak sukran kebıran degıl sukran kesıran 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
malesef bizim burda kebiran olarak kullaniyorlar
eskiden daha guzeldi Altunbaş di yine öyle kalsın dedimde dinletemedim
Not:sakalimda vardi oysa
Not:sakalimda vardi oysa

- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba Arkadaşlar,
Hikayemizin kahramanı olan HorrorStory 'e yeni bölümde bir isim vereceğim(Türkçe bir isim olmalı). İsim önerilerinizi bekliyorum. Sizler bu hikayelerin gerçek kahramanlarısınız, sizin düşünceleriniz benim için herzaman önemli.
Hikayemizin kahramanı olan HorrorStory 'e yeni bölümde bir isim vereceğim(Türkçe bir isim olmalı). İsim önerilerinizi bekliyorum. Sizler bu hikayelerin gerçek kahramanlarısınız, sizin düşünceleriniz benim için herzaman önemli.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
İsim olarak Öz Türkçe isim önermek istedimHorrorStory yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
ABAY anlamı ise 1- Aydınlık, aydınlık verici 2- Hayret uyandıran, hayret verici
Öz Türkçe isim olduğu için garip gelebilir (:
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Bana göre Barbaros veya Yavuz olmalı bu iki kişin hayatını okuduğumda gerçekten yaşamlarına güçlerine ve fikirlerine hayran kaldımHorrorStory yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Bir aksilik olmaz ise hikayenin yeni bölümünü bugün saat 21:00 21:30 arası yayınlayacağım.
Tüm hikaye severlerin bilgisine.
Bir aksilik olmaz ise hikayenin yeni bölümünü bugün saat 21:00 21:30 arası yayınlayacağım.
Tüm hikaye severlerin bilgisine.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba Arkadaşlar,
Hikayemizin yeni bölümü yayındadır, bu linkten hikayemize ulaşabilirsiniz. 8-Gizemli Telefon Teşkilat Toplantısı.
Hikayenin tamamını anlamak için tüm serileri okumak gerekiyor arkadaşlar ilk defa okuyacak olan arkadaşlar için,
Hikaye Serileri;
1-Gizemli Telefon.
2-Gizemli Telefon (1)
3-Gizemli Telefon (2) Şevket Bey.
4-Gizemli Telefon(2) Şevket Beyin Acısı .
5-Gizemli Telefon. (3)
6-Gizemli Telefon.(3) Kara Defter.
7-Gizemli Telefon Teşkilat Yolu.
8-Gizemli Telefon Teşkilat Toplantısı.
Ben emek vererek hepsini yazdım sizlerdende isteğim emek vererek bu hikayelerimi okumanızdır. Lütfen eleştirilerinizi ve güzel dileklerinizi Hikayelerin bulunduğu sayfalara yapınız. Saygılarımla keyifli forumlar.
Hikayemizin yeni bölümü yayındadır, bu linkten hikayemize ulaşabilirsiniz. 8-Gizemli Telefon Teşkilat Toplantısı.
Hikayenin tamamını anlamak için tüm serileri okumak gerekiyor arkadaşlar ilk defa okuyacak olan arkadaşlar için,
Hikaye Serileri;
1-Gizemli Telefon.
2-Gizemli Telefon (1)
3-Gizemli Telefon (2) Şevket Bey.
4-Gizemli Telefon(2) Şevket Beyin Acısı .
5-Gizemli Telefon. (3)
6-Gizemli Telefon.(3) Kara Defter.
7-Gizemli Telefon Teşkilat Yolu.
8-Gizemli Telefon Teşkilat Toplantısı.
Ben emek vererek hepsini yazdım sizlerdende isteğim emek vererek bu hikayelerimi okumanızdır. Lütfen eleştirilerinizi ve güzel dileklerinizi Hikayelerin bulunduğu sayfalara yapınız. Saygılarımla keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Yine süper bir hikaye baştan sona okudum eline sağlık HorrorStory 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
hikaye henüz Altunbaş donemiydeyken sıkı bir takipcisiydim kahramanı içimde büyüttüm isim hakkı benim olmalı