23 Ağustos günü son bulan ikv caps yarışmasında gönderenlerin capslerinin bulunduğu konu niye değiştirilip sadece kazanan capsler kaldı.Bunun yanında dün açıklanan yarışma sonucundan 2 saat sonra yorumlar silindi.Eleştiri yoksa ikv nasıl gelişecek ve önerilerimiz için yorumda yapamayacaksak forumun amacı ne.Herkesi memnun etmenizi beklemiyoruz fakat kimse yarışma sonuçlarından memnun değil.Saygılarımla arz ederim.
Beyazköşten SARRAFII
İkv capsleri ve yorumlar neden silindi?
Re: İkv capsleri ve yorumlar neden silindi?
Klasikleşen ve üstünden yıllar geçmiş olan Senin Yüzüne Nolmuş ? Cem Yılmaz Filmindeki repliği hala 2015 de dereceye sokan İKV yönetimi (-En azından görsel bi şeye benzese) yorumları silmesi normaldir ...
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Burasının diktatörlük olduğunu daha anlamadınız mı? İTİRAZ EDEMEZSİN,KABUL EDİP BOYNUNU EĞECEKSİN,BU FORUM BENİM! anlayışı var.Siz yenisiniz heralde gençler hoşgeldiniz.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Çok saygıdeğer gm lerimiz acaba hangi caps yarışmasımda eserlerin silindiğini gördü acaba bakıp gülceğimiz capsleri silip 3 tane bırakmak nerede var.

dünki konuda asıl yarışma konusunun neden sildindiğini sormuştum 10 15 dakika sonra eski duyurular kısmına asıl capslerin olduğu konuyu geri koymuşlardı bugun bakıyorum yine silmişler yarışmayı kazanan üç capsinde üst üste hatta ikisinin 1 er dakika arayla başvurusunun yapıldığını belirtmek isterim. bu kadar tesadüf olurmu oluyormuş.
bu akdar muamma varken aklı selim bir kişi neden asıl yarışma konusunu kaldırır . hatta bununla yetinemeyip neden kazananlar konusundaki eleştirleri yorumları siler kafam almıyor
bu akdar muamma varken aklı selim bir kişi neden asıl yarışma konusunu kaldırır . hatta bununla yetinemeyip neden kazananlar konusundaki eleştirleri yorumları siler kafam almıyor

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
buyur burdan yak mantıklı bir cevap... Yok yok buna cevap verseniz bile yeterliaaasd yazdı:dünki konuda asıl yarışma konusunun neden sildindiğini sormuştum 10 15 dakika sonra eski duyurular kısmına asıl capslerin olduğu konuyu geri koymuşlardı bugun bakıyorum yine silmişler yarışmayı kazanan üç capsinde üst üste hatta ikisinin 1 er dakika arayla başvurusunun yapıldığını belirtmek isterim. bu kadar tesadüf olurmu oluyormuş.
- LAEDRIMAHLAS
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Eşeğe altın semer vursalar, eşek yine eşektir. Atalarimiz bosa soylememis.
L A E D R I M A H L A S
Süreçlere Değil, Sonuçlara İhtiyacamız Var. Bütün Süreçleri Yak, Sonuç Senin Olacak.
-TEŞKİLAT-
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Kardeşim dikkatin için teşekkür ediyorum bu yarışmanın arkasından pis kokular geliyor.Bu kadar rastlantı bir arada olmas bi açıklama bekliyoruz.aaasd yazdı:dünki konuda asıl yarışma konusunun neden sildindiğini sormuştum 10 15 dakika sonra eski duyurular kısmına asıl capslerin olduğu konuyu geri koymuşlardı bugun bakıyorum yine silmişler yarışmayı kazanan üç capsinde üst üste hatta ikisinin 1 er dakika arayla başvurusunun yapıldığını belirtmek isterim. bu kadar tesadüf olurmu oluyormuş.

Selam arkadaşlar;
Konuda dile getirdiğiniz sorulara yanıt verelim;
> Kazananların duyurulduğu konudaki yorumların silinmesinin sebebi, konunun amacı dışına çıkarak farklı yöne çekilmesidir. Bu bir forum kuralıdır ve sadece bahsettiğimiz konuya değil, bu kurala uygun olmayan her konuya uyguladığımızı hatırlatalım.
> Eleştirilere/önerilere kapalı olmak, "Diktatör" bir yönetim anlayışına sahip olmak ithamı gerçekten ağır ve yersiz bir ithamdır. Zira eleştiriye veyahut öneriye kapalı, bir şeyleri diktatörlük çerçevesinde zorbalık ile bastırmaya çalışan bir zihniyete sahip olsak; Her eleştiri veyahut öneri sunduğunuzda gerek İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler aracılığı ile, gerek özel mesaj, Hızlı Destek kanalları vasıtasıyla bizlere her daim ulaşabileceğinizi dile getirerek, şeffaf bir yönetim-oyuncu ilişkisinin temellerine bağlı kalmazdık. Ek olarak, bahsedilen zihniyete sahip olsak; bu yanıtladığım konu dahil olmak üzere, burada yer alan konunun da kalmasına müsaade etmez, burada yer alan konuya da bizzat tarafımca yanıt verilmezdi.
> Eserlerin tamamının yer aldığı konuya nasıl ulaşabileceğini bu konuda bir başka arkadaşımız sordu, neden kaldırıldığını ve niçin ulaşılamayacağı yanıtı da kendisine verildi, inceleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
> Kazananların duyurulduğu konudaki yorumların silinmesinin sebebi, konunun amacı dışına çıkarak farklı yöne çekilmesidir. Bu bir forum kuralıdır ve sadece bahsettiğimiz konuya değil, bu kurala uygun olmayan her konuya uyguladığımızı hatırlatalım.
> Eleştirilere/önerilere kapalı olmak, "Diktatör" bir yönetim anlayışına sahip olmak ithamı gerçekten ağır ve yersiz bir ithamdır. Zira eleştiriye veyahut öneriye kapalı, bir şeyleri diktatörlük çerçevesinde zorbalık ile bastırmaya çalışan bir zihniyete sahip olsak; Her eleştiri veyahut öneri sunduğunuzda gerek İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler aracılığı ile, gerek özel mesaj, Hızlı Destek kanalları vasıtasıyla bizlere her daim ulaşabileceğinizi dile getirerek, şeffaf bir yönetim-oyuncu ilişkisinin temellerine bağlı kalmazdık. Ek olarak, bahsedilen zihniyete sahip olsak; bu yanıtladığım konu dahil olmak üzere, burada yer alan konunun da kalmasına müsaade etmez, burada yer alan konuya da bizzat tarafımca yanıt verilmezdi.
> Eserlerin tamamının yer aldığı konuya nasıl ulaşabileceğini bu konuda bir başka arkadaşımız sordu, neden kaldırıldığını ve niçin ulaşılamayacağı yanıtı da kendisine verildi, inceleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Şeffaf bir oyuncu-yönetim mi hahAFRASiYAB yazdı:Selam arkadaşlar;
İyi eğlenceler dilerim.