Kiss Of Arz -Sancak-

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Kiss Of Arz -Sancak-

Mesaj gönderen JigZaguLa »

• Resim
          • Merhaba forum uyeleri,
Kiss Of Arz loncası Sancak sunucusunun pek bilinmeyen ya da tınlanmayan loncaları arasındadır. Buna once bir acıklık getirelim. Yukarıdaki resimde de gorebileceginiz gibi, lonca uye sayısı suan icin 3 tur. Bu kadar dusuk olmasının sebebi lonca misyonumuzdur.
            • Lonca Misyonu
• Lonca misyonumuz oyle diger dandirik loncalarınki gibi sevgi,saygı, gulucuk, cicek, bocek , kelebek, paylasım, item, tılsım, GB vb. KESİNLİKLE DEĞİLDİR. Bunları yapan uyeler lonca dısı bırakılır. Git ne kasıyorsan kas arkadas. Sen simdi bizden yardım da istersin. :evil:

• Kiss of Arz olarak misyonumuz her turlu savas (OkO, Klan Savası, İddalı Savas,Er Meydanı, Kesmeli-biçmeli etkinlikler vb.), her yonden muhalefet, cinsiyet ayırt etmeksizin kavga , argo, kufur, sozlu taciz, lodos sancagına kamikazi dalısı, her turlu pislik,serserilik,piskopatlık vb. Adrenalin ust duzey olup, kalbinizin son nefesinizi alırmışçasına çırpınacağından emin olabilirsiniz.

• Bunların yanında loncamızın
ŞİDDETLE karşısında durdugu durumlar ise: Irkçılık,hırsızlık ve yalandır. Aranızda bunlardan birini bir defa bile yapmıs olan varsa lutfen okumasın arkadasım bu yazıyı. Defolsun gitsin. Ozellikle ırkcılık yapanlara sesleniyorum. Sizi gidi faşist pire torbaları sizi.

• Tılsımlı-Tılsımsız, Ezik-Büzük, 49 level olan herkes loncaya davetlidir. Loncada yok aylıkmıs,gunlukmus,haftalıkmıs, yok ekmek parasıymıs , yok akce alınacakmıs daleveraları kesinlikle bulunmamaktadır.Loncaya akce alınamaz, alınması teklif dahi edilemez ! Sonra alacak verecek davasına milletin basını agrıtmayın.

•Loncada kimse kimseyle muhatap olmak zorunda da degildir fakat savas durumları haric.Loncaya katılan herkese loncaya alım yetkisi verilecektir. İlk katılacak kisiye de baskanlık.

• Loncamızda ki 3 karakterden 2 si bana ait olup digerinin kim oldugundan haberim dahi yoktur. Bakıcam simdi tanıdık degilse postalıcam. Oyunun bu cicekli, bocekli sahte gulucuklerle dolu havasından sıkılanlar icin ideal bir loncadır, şahsen ben bu niyetle actım.

• Şimdi sen, oyuna heyecan ve arzu ile baslamıs , IKV nin tum nimetlerinden sonuna kadar umarsızca faydalanmıs ve oyunun kitabını saniyeler icerisinde yazabilecek olan nefer. Bir zamanlar Rapunzel'i oynadıgın İstanbul'da saf degismeye hazır mısın ?
            • RESMİ LONCA GIFI
        • Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön