Örümcek Salgısı
Örümcek Salgısı
Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki
Re: Örümcek Salgısı
ŞansTOLGARDA yazdı:Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kardeşim e.ô de.kes örümcek düşer salgı ben umutun akrep sıkıntısı gorevini yaparken 3 peptit dusurdum
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bazen 2 3 kesersin 1 tane alırsın şans
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Valla millete bosa zaman harcattırma ben öyle bisey duymadım da düsürmedmde bölgeler ilk geldiğinde öyle bisey varmıstır ama simdi zannetmem düşeceğini.dade1302 yazdı:Kardeşim e.ô de.kes örümcek düşer salgı ben umutun akrep sıkıntısı gorevini yaparken 3 peptit dusurdum

LEPRECHAUN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Hiç unutmuyorum saat 00:00'da Salgı kasmaya başlamıştım ve saat 06:00'ya kadar hiçbir salgı düşmemişti. Sabah 09:00 da geldiğimde ise ilk gördüğüm büyücüye salgı düşürüp düşürmediğini sordum ve aldığım yanıt şuydu , "1 saat falan oldu 6 salgı düştü , ilk defa bu kadar çok düştü"
Orantısız bir şans oranı mevcut bu oyunda.
Eminönü sunucusunda çok düşüyor demişler fakat hiçbir alakası yok :!:

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

Düsmeyince dusmuyor iste demek ben 1saat falan kasardim baktim dusmuyor birakiyordum baska bi faliyete geciyordum dusuncede devam malum insan hevesleniyorTOLGARDA yazdı:Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

Sabrın taktire şayanBunudaBanlayin yazdı:Hiç unutmuyorum saat 00:00'da Salgı kasmaya başlamıştım ve saat 06:00'ya kadar hiçbir salgı düşmemişti. Sabah 09:00 da geldiğimde ise ilk gördüğüm büyücüye salgı düşürüp düşürmediğini sordum ve aldığım yanıt şuydu , "1 saat falan oldu 6 salgı düştü , ilk defa bu kadar çok düştü"
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
ben oynadığım sure zarfinda peptit olur salgi olur hatta madende bile karakterin 2 donemi oluyor şanslı olduğu ve sansiz olduğu dönem mesala sansliyken 5 tane aldım kapandı şansı bırakıp sonra gelsem dahi düşmüyor mutlaka o sansiz donemde birseyler kesip lazım dusmese dahi

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

Xenotim düşünceTabipYarbay yazdı:Düsmeyince dusmuyor iste demek ben 1saat falan kasardim baktim dusmuyor birakiyordum baska bi faliyete geciyordum dusuncede devam malum insan hevesleniyorTOLGARDA yazdı:Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki![]()
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?