Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

Filozofmsun nesin :D filmsin nesin sen o fotodaki akçe yerine yerde yatan eziqlere bak bide kişi sayısına bak o kdar kişiyle ezdik sizi sonra klandan meteor yardım meteor destek yazmaya basladınız bebeler
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

sizin reisiniz değilmi bi önceki sayfada fotomantaj yoktur akçeler gerçektir diyen !!
2 sayfa önceye git ve reisinizin yazdığı yazıyı oku
sonrada verdiğim linkte GM Nocemmentin yaptığı yorumu oku

gelelim ikinci konuya diyorum ya siz çok güçlüsünüz madem
gelin emye dağıtın bizi fark atın çarçaf çarçaf foto alıp yayınlayın
niye korkuyosunuz bu kadar güçlüyseniz em gelmeye
çünkü sonucun ne olacağını biliyosunuz ;)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Aslanım biz sizi takmıyoruz.Siz kmsiniz ki sizi takalım.Mesela bn tılsımdayken yeni bi lonca gelirdi hiç takmazdım dalarlarsa keser geçerdim bi daha dalamaslardı.Biz yeni olmamıza rağmen size baya koymuşuz ki bizi karşınıza alıyorsunuz buda sizin ezikliğinizi gösterir.
Delikanlılık diyorsanız evelallah öyleyiz babı alide 7*8 kşiyken adamın tek babı alideydi yer altının kapısına gitti oturdu korkma dedim biz siz değiliz işi olupta tek gezen adama dalmayız dedim.Git adamına sor istersen ama siz ben yer altına giderken bana tek dalacak kadar adisiniz adamlarınızı yolda tek sakınmasız görüorum dalmadan geçiyorum ve bakıyorumda tek başınıza dalmaya yetinmiyosunuz bile.Delikanlı bir düşmanınız var ama bizim hiç delikanlı düşmanımız olmadı Gelirkende söyledim (Delikanlı,dürüst adamların arkasındai adi kişiliksiz ve hainlerinde karşısındayım).Kendi yerinizi siz seçin.BEN SİZİN YERİNİZİ BELİRLEDİM ZATEN.

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

reis akçe konusuna cavap ver
montaj yapmadım datayla oynamadım diyodun
GM yalanladı seni şu konuyu cevaplasana önce
Efelerxreis yazdı:Aslanım biz sizi takmıyoruz.Siz kmsiniz ki sizi takalım.Mesela bn tılsımdayken yeni bi lonca gelirdi hiç takmazdım dalarlarsa keser geçerdim bi daha dalamaslardı.Biz yeni olmamıza rağmen size baya koymuşuz ki bizi karşınıza alıyorsunuz buda sizin ezikliğinizi gösterir.
Delikanlılık diyorsanız evelallah öyleyiz babı alide 7*8 kşiyken adamın tek babı alideydi yer altının kapısına gitti oturdu korkma dedim biz siz değiliz işi olupta tek gezen adama dalmayız dedim.Git adamına sor istersen ama siz ben yer altına giderken bana tek dalacak kadar adisiniz adamlarınızı yolda tek sakınmasız görüorum dalmadan geçiyorum ve bakıyorumda tek başınıza dalmaya yetinmiyosunuz bile.Delikanlı bir düşmanınız var ama bizim hiç delikanlı düşmanımız olmadı Gelirkende söyledim (Delikanlı,dürüst adamların arkasındai adi kişiliksiz ve hainlerinde karşısındayım).Kendi yerinizi siz seçin.BEN SİZİN YERİNİZİ BELİRLEDİM ZATEN.

Efelerxreis
bunun anlamı korkumuzdan gelemiyoruz demektir ;)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

GM gelsin oyuna çarımın şifresini vercem eğer akçe varsa çarınızı siler misinz?

Efelerxreis
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

reis kimle konustuguna baksana allahını seversen :D ataların yeni ezme loncasının yeni üyesi :D bırak konussun dursun cocuk eğlenıor :D
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Efelerxreis yazdı:GM gelsin oyuna çarımın şifresini vercem eğer akçe varsa çarınızı siler misinz?

Efelerxreis
bana deme ben GM in yalancısıyım ;)
genel etkileşimde 2 konu var git oku adam ikisindede akçe sistemi aktif değildir yazmış ;)
ha sende buna rağmen akçe varsa oyunun bi açığını buldun kullanıyosun demektirki buda süresiz ban gerektirir
bu konuyu gmlere bildiriyorum

legende hitaben

sunucu açıldıktan 1 ay sonra başladım ve hep burdaydım, yeni yetme diyosun ya
ayrıca yaşımda 25 çocuk lafına hitaben
En son daywalker tarafından 01 Mar 2010 11:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yaşından banane ? fındık kdar beyniniz var bu kdar basit loncan cok kaldırmıs bi taraflarını dikkat et ;)
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Efelerxleqend yazdı:yaşından banane ? fındık kdar beyniniz var bu kdar basit loncan cok kaldırmıs bi taraflarını dikkat et ;)
sırf karşındaki insanlara hakaret ederek haklı konuma gelebileceğinimi sanıyosun
benden veya loncamdan size tek kelime hakaret kötü laf edilmediği halde her yorumunda
bir hakaret bi aşağılama var
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

la cocuk senin lonca harbi eziq bölgeden yazdıklarını bi oku sonradan gel siizin lonca hayal dünyasnda yasıo adamlar hayali efeleri kesiolar ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön