O KADAR EMEK BOŞA MI ? ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
erdemm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Unutulmayanlar

O KADAR EMEK BOŞA MI ? ?

Mesaj gönderen erdemm »

MERHABA ARKDAŞLAR BEN EMİNÖNU SUNUCUSUNDAN Törebey 15.08.2015 TARİHİNDE METORİT 1 TILSIMINI YERE ATTIM DAHA DÖNÜŞ YAPILMADI BİLDİĞİNİZ ÜZERE KOLAY URETİLEN BİR TILSIM DA DEĞİL ATTIĞIMDANDA %100 EMİNİM . ARKADAŞIM GÖZÜMÜN ONUDE MESAJ ATTI 1 SAAT İÇİNDE DÖNÜŞ YAPILDI AMA BANA GÜNLER ODU DÖNÜŞ YAPILMADI BEN ANLAMIORUM O KADAR EMEK BOŞUNA MI ARKADAŞLAR BUGUNE KADAR YAPTIGIM HİÇBİR EŞYA İADE BAŞVURSU KABUL EDİLMEDİ BUNA BİR SON VERMENİZİ İSTİYORUM LÜTFEN EMEĞE SAYGI DESTEĞE 2 TANE MESAJ ATTIM 2 SİDNDEDE E POSATAMA GERİ DÖNÜŞ YAPILMADI BUGUN EŞYA İADESİ YAPILDI LİSTEDE BAŞVURU YAPAN ARKADAŞLARIMIN HEPSNİN İSİMLERİ VAR BİR BENİMM YOKTU LÜTFEN YARDIM ETMENİZİ RİCA EDİYORUM
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Re: O KADAR EMEK BOŞA MI ? ?

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Öncelikle ,Caps lock açıp sinirini belli etmesen iyi olurdu : )

Bende bundan 2 ay önce Defansif Dövüşme 2 (|||) Tılsımımı Büyücü karakterim olan MertERENI karakterimle çöp tılsımları atarken yere atmıştım, 15 dakika içerisinde desteğe talepte bulundum ve 3 gün içerisinde geri dönüş yapıldı (Cuma günü tılsımı atmıştım o yüzden araya hafta sonu tatili girdi). Başvuruyu yaptıktan sonra toplam geçen süre 8 gündü. Etkinlik Salonuna çekilip 5 Level Muhammeds adlı karakterden tılsımımı iade olarak geri aldım. Biraz daha beklemen gerekiyor . Özel mesaj yoluyla diğer bir başvuruyu tarafına yazacağım.

İyi Forumlar .
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Diğer eşya başvurularım kabul edilmedi demişsin ikv kutu yükledin mi
Resim
Resim
Resim
Resim
erdemm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Unutulmayanlar

Mesaj gönderen erdemm »

İKV KUTU 4 SENELİK PLUS HERŞEY VAR KARDEŞİM
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Eğer gerçekten attıysan iadenin kabul edilmemesi gibi bir durum olamaz.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Barbarosxhizir yazdı:Diğer eşya başvurularım kabul edilmedi demişsin ikv kutu yükledin mi
Eşya iadesi ile Çemberlitaş kutu veya Derindeki Sır kutu ile alakalı bir durum değil.
Resim
Efruz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Efruz »

Merhaba,

Şuanda eşya iade de bekleyen tek bir bildirim dahi yok. Bildirim atarken mail bilgilerinizi yanlış yazdıysanız size gönderilen cevabı haliyle görmemişsinizdir. Bilgilerinizden emin olarak tekrar Eşya İade Başvurusu bildirim tipine bildirim atınız.Gerekli incelemeler sonucunda mailinize olumlu ya da olumsuz dönüş yapılacaktır. Mailler gereksiz kutusuna da gidebilir, orayı da kontrol ediniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön