resp0nse yazdı:İkv yeni bölgesini test ediyorum.
Grafikler değişiyor oyun ara yüzü değişiyor.
Harita saatin ordan devam ediyor.
Oyuna giriş launcher arayüzü değişiyor.
Oyun içi arayüz değişcek bazı skillerde oynama var bazı eşyaların özelliklerinde oynama var.
3.Kasa ve çanta genişlemesi mevcut
Ayrıca Çanta paneli daha modern bi arayüze geçiş yapıyor.
Lag sorunu büyük ölçüde düzeltildi.
200m sınırı ne oldu
rüyamda gördüklerim.
Yeni bölge
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Yeni bölge

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Kardeşim bunu daha nasıl açalım,bunun daha da açığı 999.Camokaa yazdı:Gerçekten doğru mu kardeşim biraz açar mısın ?mobilsorun yazdı:Bölge falan gelmeyecek kardeş 15 Aralık 2015'te oyun kapanacak.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

999 derken ban mı biraz daha açar mısn kardeşimSparineus yazdı:Kardeşim bunu daha nasıl açalım,bunun daha da açığı 999.Camokaa yazdı:Gerçekten doğru mu kardeşim biraz açar mısın ?mobilsorun yazdı:Bölge falan gelmeyecek kardeş 15 Aralık 2015'te oyun kapanacak.

Alan adı bitiş süresinden bahsediyorlar galiba süreler otomatik yenilemeye alınmış Son Gün tekrar bir yıl uzuyor.Camokaa yazdı:999 derken ban mı biraz daha açar mısn kardeşimSparineus yazdı:Kardeşim bunu daha nasıl açalım,bunun daha da açığı 999.Camokaa yazdı:Gerçekten doğru mu kardeşim biraz açar mısın ?mobilsorun yazdı:Bölge falan gelmeyecek kardeş 15 Aralık 2015'te oyun kapanacak.![]()
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

Hocam yine anlamadım ben bilimsel anlatmasanız da anlayacağım bir şekilde açıklarsanız makbule geçerTOLGARDA yazdı:Alan adı bitiş süresinden bahsediyorlar galiba süreler otomatik yenilemeye alınmış Son Gün tekrar bir yıl uzuyor.Camokaa yazdı:999 derken ban mı biraz daha açar mısn kardeşimSparineus yazdı:Kardeşim bunu daha nasıl açalım,bunun daha da açığı 999.Camokaa yazdı:Gerçekten doğru mu kardeşim biraz açar mısın ?mobilsorun yazdı:Bölge falan gelmeyecek kardeş 15 Aralık 2015'te oyun kapanacak.![]()

istanbuloyun.com varya bunu kiralık olarak alıyorlar bitiş Tarihi ise 16 Aralık ama zaten yenilenecek
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu yönetim neden böyle? Güncelleme ile ilgili haber bekleyen binlerce kişi varken neden hala açıklama yapılmıyor anlamış değilim
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı

Yapacak bir şey yokRivalxmelodi yazdı:Bu yönetim neden böyle? Güncelleme ile ilgili haber bekleyen binlerce kişi varken neden hala açıklama yapılmıyor anlamış değilim