Windows 10
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Windows 10
Amd veya Nvdia ne ise ekran kartı modeline uygun driver ı kurmalısın.Ya da windows 10 bazı driverlarda sorun çıkartıyorda olabilir.Eğer amd ise catalys controldan oyunu seçip yüksek performansı ayarlamalısın,nvdiayaysa sağ tuşla oyunun simgesinde nvdia ekran kartıyla açabilirsin.
Microsoft her işini garantiye alarak çalışmayı sever. Windows 10 güncellemesi gelir diye düşünüyorum, kasma-lag-fps sorunları için. Biraz bekleyebilirsen tahminimce güncelleme gelebilir.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
win 8.1 kullanıyordum win 10 a geçtim performans artışı oldu eskiye göre daha iyi bence win 10 da hiç bir sıkıntı yok gibi gözüküyor

İmza:GWYNBLEIDD
Evet AMD CATALYS ekran kartım vardı ama olayı çözdüm sistemi değiştirince tekrar AMD CCC ve INTEL CONTROL PANEL'i tekrar yüklemem gerekti zaten INTEL'i yükleyince ayarlarından güç modu yerine tam performans dediğimde düzelmişti. Ama INTEL'in programını yüklemeden AMD CCC'i kullanamıyordum biraz zaman kaybetmeme sebep oldu. :mrgreen:
KONU KİLİTLENEBİLİR.
KONU KİLİTLENEBİLİR.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
İnteli kullanıyor olsa bile, İntel 4000 ler de maximum ayarlarda ortama göre 60-25 arası alırsın. Sıkıntın başkadır. Çözdüm diyorsun lakin tekrar o sorun bir yerden çıkabilir. Windows 10'a gelirsek. Özellikle Directx 12 kullanması devrim niteliğindedir. Uyumlu oyunlar çıktıkça bariz şekilde 11 ile farkını anlayacağız. Son olarak W10 kulllanıyorum ve şuan oyun 63 fps sabit şekilde ilerliyor. Sorunun W10 da olduğunu düşünmüyorum.
Evet şuan benimki de sabit 63 FPS gidiyor. Ekran kartını güç modunda kullanıyorlarmış ondan oluyormuş.SikayetVar yazdı:İnteli kullanıyor olsa bile, İntel 4000 ler de maximum ayarlarda ortama göre 60-25 arası alırsın. Sıkıntın başkadır. Çözdüm diyorsun lakin tekrar o sorun bir yerden çıkabilir. Windows 10'a gelirsek. Özellikle Directx 12 kullanması devrim niteliğindedir. Uyumlu oyunlar çıktıkça bariz şekilde 11 ile farkını anlayacağız. Son olarak W10 kulllanıyorum ve şuan oyun 63 fps sabit şekilde ilerliyor. Sorunun W10 da olduğunu düşünmüyorum.
Oyun Windows 10'da iyi çalışmıyor. Ne zaman girsem silah benden 2m önde gidiyor. Windows 8.1'de de böyleydi ama Windows 7'de böyle değildi.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
Her şeyde en eskileri savunduğumu söylüyorlar bana ama en iyi Windows XPDuMaNisTT yazdı:Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
TOLGARDA yazdı:Her şeyde en eskileri savunduğumu söylüyorlar bana ama en iyi Windows XPDuMaNisTT yazdı:Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
Bende diğerlerine kıyasla xp taraftarıydım ama w10 gerçekten farklı. Bende ikv'yi açmıyor