Windows 10

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Windows 10

Mesaj gönderen kordugum »

Amd veya Nvdia ne ise ekran kartı modeline uygun driver ı kurmalısın.Ya da windows 10 bazı driverlarda sorun çıkartıyorda olabilir.Eğer amd ise catalys controldan oyunu seçip yüksek performansı ayarlamalısın,nvdiayaysa sağ tuşla oyunun simgesinde nvdia ekran kartıyla açabilirsin.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Microsoft her işini garantiye alarak çalışmayı sever. Windows 10 güncellemesi gelir diye düşünüyorum, kasma-lag-fps sorunları için. Biraz bekleyebilirsen tahminimce güncelleme gelebilir.
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

win 8.1 kullanıyordum win 10 a geçtim performans artışı oldu eskiye göre daha iyi bence win 10 da hiç bir sıkıntı yok gibi gözüküyor
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Evet AMD CATALYS ekran kartım vardı ama olayı çözdüm sistemi değiştirince tekrar AMD CCC ve INTEL CONTROL PANEL'i tekrar yüklemem gerekti zaten INTEL'i yükleyince ayarlarından güç modu yerine tam performans dediğimde düzelmişti. Ama INTEL'in programını yüklemeden AMD CCC'i kullanamıyordum biraz zaman kaybetmeme sebep oldu. :mrgreen:
KONU KİLİTLENEBİLİR.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

İnteli kullanıyor olsa bile, İntel 4000 ler de maximum ayarlarda ortama göre 60-25 arası alırsın. Sıkıntın başkadır. Çözdüm diyorsun lakin tekrar o sorun bir yerden çıkabilir. Windows 10'a gelirsek. Özellikle Directx 12 kullanması devrim niteliğindedir. Uyumlu oyunlar çıktıkça bariz şekilde 11 ile farkını anlayacağız. Son olarak W10 kulllanıyorum ve şuan oyun 63 fps sabit şekilde ilerliyor. Sorunun W10 da olduğunu düşünmüyorum.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

SikayetVar yazdı:İnteli kullanıyor olsa bile, İntel 4000 ler de maximum ayarlarda ortama göre 60-25 arası alırsın. Sıkıntın başkadır. Çözdüm diyorsun lakin tekrar o sorun bir yerden çıkabilir. Windows 10'a gelirsek. Özellikle Directx 12 kullanması devrim niteliğindedir. Uyumlu oyunlar çıktıkça bariz şekilde 11 ile farkını anlayacağız. Son olarak W10 kulllanıyorum ve şuan oyun 63 fps sabit şekilde ilerliyor. Sorunun W10 da olduğunu düşünmüyorum.
Evet şuan benimki de sabit 63 FPS gidiyor. Ekran kartını güç modunda kullanıyorlarmış ondan oluyormuş.
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Oyun Windows 10'da iyi çalışmıyor. Ne zaman girsem silah benden 2m önde gidiyor. Windows 8.1'de de böyleydi ama Windows 7'de böyle değildi.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

DuMaNisTT yazdı:Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
Her şeyde en eskileri savunduğumu söylüyorlar bana ama en iyi Windows XP
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

TOLGARDA yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Windows 10 gerçekten sistem olarak çok hızlı bugün kurdum ve mükemmel xp w7 w8 Vista filan hepsini kullanmış biri olarak bu kadar muhteşem derecede olacağını düşünmüyordum.
Her şeyde en eskileri savunduğumu söylüyorlar bana ama en iyi Windows XP

Bende diğerlerine kıyasla xp taraftarıydım ama w10 gerçekten farklı. Bende ikv'yi açmıyor :) ama diğer uygulamalarım çok hızlı çalışıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön