Asa basacağım tek eksik ''Kadim Hidra Pençesi'' 15 canda youndan düştüm görevim vardı. 5 candayken geldim modeme bağlantı kopmuş. Ben geldiğimde grup lideri AFK
Yapacağıınız işi
Yapacağıınız işi
Yine başıma gelen sinir bozucu bir olayı anlatacağım fakat bu sefer Kuklacı genel Sohbete değil ''Genel Etkileşim''e yazıyorum
Asa basacağım tek eksik ''Kadim Hidra Pençesi'' 15 canda youndan düştüm görevim vardı. 5 candayken geldim modeme bağlantı kopmuş. Ben geldiğimde grup lideri AFK
Re: Yapacağıınız işi
Oyunu robotlar oynuyor moruk. Tek yaptıkları yiyip içip klavye ve mouse takırdatmak. Oynadıkları oyunu ciddiye alamıyolarTOLGARDA yazdı:Yine başıma gelen sinir bozucu bir olayı anlatacağım fakat bu sefer Kuklacı genel Sohbete değil ''Genel Etkileşim''e yazıyorum
Asa basacağım tek eksik ''Kadim Hidra Pençesi'' 15 canda youndan düştüm görevim vardı. 5 candayken geldim modeme bağlantı kopmuş. Ben geldiğimde grup lideri AFK![]()
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Hergün en az bir iki kere böyle saçma sapan olaylar yaşıyorum bu nedir ya Latveria'da emek sarfetmelisiniz diyor been grubu kuruyorum üç saat boyu ona buna yalvarıyorum emek değil yaratığın canı 20'de görev var yer var mı dedikten sonra aldığım adamın ki emek.Sora yazdı:Oyunu robotlar oynuyor moruk. Tek yaptıkları yiyip içip klavye ve mouse takırdatmak. Oynadıkları oyunu ciddiye alamıyolarTOLGARDA yazdı:Yine başıma gelen sinir bozucu bir olayı anlatacağım fakat bu sefer Kuklacı genel Sohbete değil ''Genel Etkileşim''e yazıyorum
Asa basacağım tek eksik ''Kadim Hidra Pençesi'' 15 canda youndan düştüm görevim vardı. 5 candayken geldim modeme bağlantı kopmuş. Ben geldiğimde grup lideri AFK![]()
Büyücümün kadim görevinde de 1 canda bana döndü tek şifa vardı koskoca yerde ben denize yakındım o uzaktı gelmedi kadim yerde kaldı. Aynı şeyler hidra keşfi içinde geçerli.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
foto istiolar foto işte
Fotoğrafları var atsam verirler mi materyalleri, fotoğraf olduğu için tarih ve saati de varDuMaNisTT yazdı:foto istiolar foto işte
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
bolgeden eviren fotolari destege atin dedi .bilmiom ama verirler miTOLGARDA yazdı:Fotoğrafları var atsam verirler mi materyalleri, fotoğraf olduğu için tarih ve saati de varDuMaNisTT yazdı:foto istiolar foto işte
Hızlı destek "banane !?@# git satın al" dedi.DuMaNisTT yazdı:bolgeden eviren fotolari destege atin dedi .bilmiom ama verirler miTOLGARDA yazdı:Fotoğrafları var atsam verirler mi materyalleri, fotoğraf olduğu için tarih ve saati de varDuMaNisTT yazdı:foto istiolar foto işte