1- 49. Seviyeye ulaş
2- Grup bölgelerine girmek için gerekli görevleri yap
3- Sığınak; Takıları düşürmek için uğraş.
4- Migrat; Takıları ve birkaç ekipman için uğraş.
5- Çemberlitaş; Güncelleme gelene kadar girip çıkmaya devam et.
6- Büyük Hol; İstediğin güce ulaşana kadar çıkma ordan.(Halk güce doymuyor)
İkv Özet:
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: İkv Özet:
Bilemiyorum bir oyundan beklentiniz nedir ...
Biraz daha uzun olması gerekmez miDefinder yazdı:Bilemiyorum bir oyundan beklentiniz nedir ...
- Definder
- FareAdam Düşmanı

TOLGARDA yazdı:Biraz daha uzun olması gerekmez miDefinder yazdı:Bilemiyorum bir oyundan beklentiniz nedir ...
Şuan ki şartlara göre konuşuyorsunuz. Daha bu dediklerinizi yapamayan binlerce oyuncu var. Gaffarı çemberli taşı göremeyen adamlar var. Forumdan haykırıyorlar herkes güncelleme istiyor önce o adamların görmesi karakterlerini dizmesi gerekmez mi ? Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya. Ona bakarsan benim şuan yapacak hiç bir şeyim yok yapacağım herşeyi yaptım dizicegim tüm karakterleri haddinden fazla olarak dizdim, kullanmadığım üretmediğim tılsım kalmadı. Sıra geldi loncamdaki üyelere yardımcı olmaya herkes birilerine yardım edip onları tamamlayacak ki oyunda gerçekten yapacak birşey kalmadığı zaman sonuna kadar haklı olarak gidip güncelleme isteyeceksiniz.
Sadece benim görüşüm bu kişiden kişiye değişebilir. Teşekkür ediyorum
Benim Çemberlitaş'ı göremeyip forumda haykıranlardan olmadığımı kim söyledi, ama son kişinin gelmesi beklenmez o zaman oyunun anlamı kalmaz. Düşün herkesde aynı kıyafet aynı silah ne anlamı kaldı...Definder yazdı:TOLGARDA yazdı:Biraz daha uzun olması gerekmez miDefinder yazdı:Bilemiyorum bir oyundan beklentiniz nedir ...
Şuan ki şartlara göre konuşuyorsunuz. Daha bu dediklerinizi yapamayan binlerce oyuncu var. Gaffarı çemberli taşı göremeyen adamlar var. Forumdan haykırıyorlar herkes güncelleme istiyor önce o adamların görmesi karakterlerini dizmesi gerekmez mi ? Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya. Ona bakarsan benim şuan yapacak hiç bir şeyim yok yapacağım herşeyi yaptım dizicegim tüm karakterleri haddinden fazla olarak dizdim, kullanmadığım üretmediğim tılsım kalmadı. Sıra geldi loncamdaki üyelere yardımcı olmaya herkes birilerine yardım edip onları tamamlayacak ki oyunda gerçekten yapacak birşey kalmadığı zaman sonuna kadar haklı olarak gidip güncelleme isteyeceksiniz.
Sadece benim görüşüm bu kişiden kişiye değişebilir. Teşekkür ediyorum
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bahsettiğin şey oyun oynamak değil inşaatta çalışmak.Definder yazdı:
Sıra geldi loncamdaki üyelere yardımcı olmaya herkes birilerine yardım edip onları tamamlayacak ki oyunda gerçekten yapacak birşey kalmadığı zaman sonuna kadar haklı olarak gidip güncelleme isteyeceksiniz.
Sadece benim görüşüm bu kişiden kişiye değişebilir. Teşekkür ediyorum![]()
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- Definder
- FareAdam Düşmanı

Kimse zorla bu oyuna devam etmiyor kardeşim. Ayrıca yazdıklarımın sadece işine gelen kısmına cevap verdiğin için sana teşekkür ederimPARJISUNG yazdı:Bahsettiğin şey oyun oynamak değil inşaatta çalışmak.Definder yazdı:
Sıra geldi loncamdaki üyelere yardımcı olmaya herkes birilerine yardım edip onları tamamlayacak ki oyunda gerçekten yapacak birşey kalmadığı zaman sonuna kadar haklı olarak gidip güncelleme isteyeceksiniz.
Sadece benim görüşüm bu kişiden kişiye değişebilir. Teşekkür ediyorum![]()
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Oyuna devam edip etmemen konusunda bir yorum yaptığımı sanmıyorum, yaptığının ne olduğunu söyledim sadece.Definder yazdı:
Kimse zorla bu oyuna devam etmiyor kardeşim.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- Definder
- FareAdam Düşmanı

Evet dediklerimin kalanını da tekrar okursan neden güncellemenin bu kadar sık gelmediğini anlayacağını düşünüyorum.PARJISUNG yazdı:Oyuna devam edip etmemen konusunda bir yorum yaptığımı sanmıyorum, yaptığının ne olduğunu söyledim sadece.Definder yazdı:
Kimse zorla bu oyuna devam etmiyor kardeşim.
Bu oyunda hemen hemen herşey gruplarla yapılıyorsa bu oyunda ekip olup beraber oynamayı amaçlıyor olabilirler ? Bu sana göre ''
bana göre ekip işi.PARJISUNG yazdı:inşaatta çalışmak.
Tekrar söylüyorum tamamen kendi düşüncemdir. Kişiden kişiye değişiyor olabilir.