Garip bir sıkıntı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Garip bir sıkıntı.

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar.

Garip bir sorunum var beni oyundan atıyor ve tekrar girdiğimde ise karakter kaydediliyor diyor bu oyun hatası mı nedir anlamadım ama şifremi benden başka kimsenin bilmediğine eminim. Buna her hangi bir çözümü olan var mı ?
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Garip bir sıkıntı.

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

WHiTexDeWiL yazdı:Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.

Keyifli forumlar.

i5 işlemci, 1 gb ekran kartı, 6gb ram sanmıyorum pc ile alakalı olduğunu ama bir ihtimal =)
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Oyundan çıkınca görev yöneticisindeki işlemler listesinde istanbul.exe kalıyor mu?
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

WHiTexDeWiL yazdı:Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.

Keyifli forumlar.
internet in yavastir bundan eminim internetim yavasladigi zaman aynı hatayı bende alıyorum
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Barbarosxhizir yazdı:

Keyifli forumlar.
internet in yavastir bundan eminim internetim yavasladigi zaman aynı hatayı bende alıyorum
Arkadaşın da bahsettiği üzere aldığın hatanın sebebi eğer şifreni kimse bilmiyorsa tam olarak ufak bir internet kopmasıyla alakalı.
Biraz daha açmak gerekirse seni oyundan düşüren anlık kopmalar oluyor ve sen hata mesajı aldığın sırada karakterin hala oyunda oluyor aynı üyeliğe tekrar girmeye çalıştığın için de bahsettiğin hatayı alıyorsun. Bunu teyit etmek için karakterini misal balıkcı idrisin yanında bırak ve başka bir hesaptan bir karakter daha getir yanına oyundan düştüğünde diğer hesaba hızlı şekilde girebilirsen karakterinin hala oyunda olduğunu gözlemleyebilirsin. Bizzat deneyip tecrübe edindim :) Endişelenecek bişey yok :)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

1. Hesap bilgilerini bilen biri vardır,
2. Bilgisayarın işlemcisi yavaş olduğundan dolayı, oyundan işlemler dosyasında açık görünür ve bu hatayı vermesi normal görülür.
3. Hesap bilgilerini değiştirmeyi yada format atmayı dene derim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön