Öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar.
Garip bir sorunum var beni oyundan atıyor ve tekrar girdiğimde ise karakter kaydediliyor diyor bu oyun hatası mı nedir anlamadım ama şifremi benden başka kimsenin bilmediğine eminim. Buna her hangi bir çözümü olan var mı ?
Garip bir sıkıntı.
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Garip bir sıkıntı.
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Garip bir sıkıntı.
Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
WHiTexDeWiL yazdı:Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.
Keyifli forumlar.
i5 işlemci, 1 gb ekran kartı, 6gb ram sanmıyorum pc ile alakalı olduğunu ama bir ihtimal
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Oyundan çıkınca görev yöneticisindeki işlemler listesinde istanbul.exe kalıyor mu?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
internet in yavastir bundan eminim internetim yavasladigi zaman aynı hatayı bende alıyorumWHiTexDeWiL yazdı:Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.
Keyifli forumlar.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Arkadaşın da bahsettiği üzere aldığın hatanın sebebi eğer şifreni kimse bilmiyorsa tam olarak ufak bir internet kopmasıyla alakalı.Barbarosxhizir yazdı:internet in yavastir bundan eminim internetim yavasladigi zaman aynı hatayı bende alıyorumWHiTexDeWiL yazdı:Muhtemelen kullandığın pc'nin yavaşlığı ile alakalı bir durum bu. Pc seni oyundan attıktan sonra oyun muhtemelen arka planda çalışmaya devam ediyor. Sende hemen girmeye çalışınca bu hatayı alıyor olabilirsin. Bir ara benimde başıma gelmişti. Ama kesin bir şey söyleyemem, sadece bir tahmin.
Keyifli forumlar.
Biraz daha açmak gerekirse seni oyundan düşüren anlık kopmalar oluyor ve sen hata mesajı aldığın sırada karakterin hala oyunda oluyor aynı üyeliğe tekrar girmeye çalıştığın için de bahsettiğin hatayı alıyorsun. Bunu teyit etmek için karakterini misal balıkcı idrisin yanında bırak ve başka bir hesaptan bir karakter daha getir yanına oyundan düştüğünde diğer hesaba hızlı şekilde girebilirsen karakterinin hala oyunda olduğunu gözlemleyebilirsin. Bizzat deneyip tecrübe edindim
1. Hesap bilgilerini bilen biri vardır,
2. Bilgisayarın işlemcisi yavaş olduğundan dolayı, oyundan işlemler dosyasında açık görünür ve bu hatayı vermesi normal görülür.
3. Hesap bilgilerini değiştirmeyi yada format atmayı dene derim..
2. Bilgisayarın işlemcisi yavaş olduğundan dolayı, oyundan işlemler dosyasında açık görünür ve bu hatayı vermesi normal görülür.
3. Hesap bilgilerini değiştirmeyi yada format atmayı dene derim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN