AL OZAMAN BENDE BAŞKAN YARDIMCISIYIMMyrmidon yazdı:Soulofxwar kendi isteğiyle Megax loncasına gitmiştir
Megaxsoul çarında olacaktır
forumun ve oyunun lonca sorumluluğunu ben devralıyorum . . .
ONUDA BEN ALIYORUM
AL OZAMAN BENDE BAŞKAN YARDIMCISIYIMMyrmidon yazdı:Soulofxwar kendi isteğiyle Megax loncasına gitmiştir
Eyw...Kardeşim ÖlürsemSebebiSensinde başarılar....Sivaslixcemal yazdı:Arkadaşlar Bende Oyunu Bir Süre ÖSS ye hazırlık için ara vereceqim.Çarlarımı Kardeşim Oynayaktır.(Solulofxteam dan ayrılmayacağım kardeşim devam edecektir)
Hakkınızı Helal Edin.Kendinize İyi Bakın.
soulofxhypnos yazdı:Eyw...Kardeşim ÖlürsemSebebiSensinde başarılar....Sivaslixcemal yazdı:Arkadaşlar Bende Oyunu Bir Süre ÖSS ye hazırlık için ara vereceqim.Çarlarımı Kardeşim Oynayaktır.(Solulofxteam dan ayrılmayacağım kardeşim devam edecektir)
Hakkınızı Helal Edin.Kendinize İyi Bakın.
ya arkadaşım sen ne diyorsunsoulofxhypnos yazdı:AL OZAMAN BENDE BAŞKAN YARDIMCISIYIMMyrmidon yazdı:Soulofxwar kendi isteğiyle Megax loncasına gitmiştir
ONUDA BEN ALIYORUM
milelt sn değil ki 7/24 online olsun millet drs çalışıyo snn gibi pineklemiyoxDmorukkelleci yazdı:arkadaşlar sizi daha çok online olmaya çağırıyorum biliyorum bazılarınızın sbs sınavı bazılarının ise öss sınavı var ama yine de arada görünürseniz iyi olur
sus lan sen ingilizcem 5 benim kredisi büyük :mrgreen:fundafuni456 yazdı:milelt sn değil ki 7/24 online olsun millet drs çalışıyo snn gibi pineklemiyoxDmorukkelleci yazdı:arkadaşlar sizi daha çok online olmaya çağırıyorum biliyorum bazılarınızın sbs sınavı bazılarının ise öss sınavı var ama yine de arada görünürseniz iyi olur
çok kibarsın mert bu kdr kibar olma:)morukkelleci yazdı:sus lan sen ingilizcem 5 benim kredisi büyük :mrgreen:fundafuni456 yazdı:milelt sn değil ki 7/24 online olsun millet drs çalışıyo snn gibi pineklemiyoxDmorukkelleci yazdı:arkadaşlar sizi daha çok online olmaya çağırıyorum biliyorum bazılarınızın sbs sınavı bazılarının ise öss sınavı var ama yine de arada görünürseniz iyi olur
sana burda yüzyılın patlamasını yparım lan yürü git amacına ulaştın artıkMeGaStaR yazdı: Başarılar . .