JonSnoww yazdı:Daha öğlen karekterlerime girdim fakat şuan girdiğimde elimde boş bi üyelik var yani karekterlerim silinmiş ama karekter kurtarmada da gözükmüyo ve aktarımda yapılmamış ne yapmam lazım ops: acil yardım edin onca emek var ops: ops:
Desteğe başvurunu yaptıysan yoğunluğa göre en kısa sürede cevap verirler. Gelicek mesaj yazmış olduğun e-posta adresine gelicektir.
İyi forumlar.
Merhaba,
Yönetim yalakasımısınız?
İyi forumlar.
Merhaba,
Soru ekleri her zaman ayrı yazılır.
İyi forumlar..
Normalde sizin gibi insanlara cevap vermem. Fakat son zamanlara dikkat ettiğim kadarıyla her attığım yoruma, yorum atıp sizin dediğin dilden trollemek, sizi farklı, sizi üstün, sizi havalı kılmaz bulun bilin öncelikle, benim yazdığım yazıları ben belli bir yere varmak için veya da başka bir şey olmak için yapmıyorum.
Burası İKV forum, burada insanlara yardımcı olmak adına hoş zaman geçirmek adına girilen bir topluluk sayfası, insanlar hakkında yaptığınız elektirileri tarafımca hoş bulmuyorum. Sizi saygıya davet ediyorum arkadaşlar, konularda boş boş yorum yapmaktan ziyade birazda faydalı olmayı deneyin
Senin gibi yönetim yalakası bir şekilde olmayalım da biz yardımcı oluruz kardeş.Mütefekkir'in yazılarını görüp ondan özentilenip burada o şekil yazılar yazarsan trollenmen kadar daha normal bir durum yok.
Sparineus yazdı:Senin gibi yönetim yalakası bir şekilde olmayalım da biz yardımcı oluruz kardeş.Mütefekkir'in yazılarını görüp ondan özentilenip burada o şekil yazılar yazarsan trollenmen kadar daha normal bir durum yok.
Tamamıyla karakter meselesi küçük insanların, küçük yorumları...
Kimin nasıl yazdığı hiçbirimizi ilgilendirmez. Nasıl istiyorsa öyle yazabilir. Bunu eleştirmek, bununla alay etmek hakkımız değil. Sonuçta burası bir forum. O kişinindeForum Kurallarıdışına çıkmadığı müddetçe istediği şekilde yazma hakkı var. İncelediğim konularda özellikle 'Bbim' kullanıcı isimli kişinin alay, eleştiri tarzı yorumlarını görüyorum. Bunu şahısa küçültücü yorum olarak kabul edebiliriz bence. Forum kurallarına göre de bu yasak. O nedenle sizlere diyebileceğim başkalarının yazdıklarının içeriği hakkında bir yorumunuz yoksa yazım tarzı, şekli vs. ile bu kadar kafa yormayın. İnsanlarla da alay etmeyin. Sadece bir öneri yanlış anlaşılmasın lütfen.