emre knk bi zahmet içeri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

emre knk bi zahmet içeri

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

hayırdır knk oyuna girmiyomuşsun acep nedendir.
beni oyuna geri döndürmek için o kadar hakaret ettin şimdi sen neden böyle yapıyosun.bag ejder asayıda ürettim oyuna gelirsen 2 tur atarız yer altında :D
yemeklerden sonra günde 3 defa giriceksin oyuna :D
ayrıca murat knkyla berabr sultan ahmet gidip tövbe ediceksin :mrgreen:
nasip olursa salı gecesi 12.30 oyunda olucam vardiyam değişiyo bende normal insanlar gibi yaşamaya başlıycam zahmet olmazsa oyunda oluver ;) gün değişirse haber ederim burdan
allaha(c.c) emanetsiniz
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: emre knk bi zahmet içeri

Mesaj gönderen Estergonxemre »

vay soner kankam benim sağol allah razı olsun beni bu hallere düşüren utansın kanka ne diyim :D
truvayı actığımda sok oldum ve o sinirle sildim carı estergonxemre duruyo soğudum oyundan knk yapıcak bi halt kalmadı hep aynı arada forumu okuyorum fikret abiyi bi le delirttiklerine göre oyun gercekten kötü ara ara gelirim iki lafın blini kırarız knk salı akşam oyunda olurum grsrz sende allaha emanetsin
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: emre knk bi zahmet içeri

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

vay soner kankam benim sağol allah razı olsun beni bu hallere düşüren utansın kanka ne diyim
truvayı actığımda sok oldum ve o sinirle sildim carı estergonxemre duruyo soğudum oyundan knk yapıcak bi halt kalmadı hep aynı arada forumu okuyorum fikret abiyi bi le delirttiklerine göre oyun gercekten kötü ara ara gelirim iki lafın blini kırarız knk salı akşam oyunda olurum grsrz sende allaha emanetsin
ben oyunu bırakırken aynı şeyleri yazmıştım da etmediğin hakaret kalmadı şimdi sıra bende :D
sen bi oyuna gel hele bi araba laf bekliyo seni ayrıca truvayı hortumlayan şahıslada bi toplantı yapak :mrgreen:
bag estergonxemre içeri diye başlık attık zahmet edip yazı yazıyomu hortumcu knkamız la insan bi girerde destek verir tüüü sana :mrgreen:
taşlayın bu kafiri imana gel ya kafir :mrgreen:
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön