Bak canım kardeşim,imzama bak bakıyım bi.Kaç yılı yazıyor orda ? 2008 dimi.Sobee'ye bağlı değildi yani oyun haKARADAVUTs yazdı:Sparineus yazdı:Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?
Fevzi Bey'in Game Master olduğunu sana kim demişse getir karşıma yüzüne tükürüyüm![]()
Bir iş yerine gidiyorsun.Hiç Tanımadığın bir adam seni önce sınar tanır sonra seni işe alır değil mi ?
Ama o iş yerindeki patron senin arkadaşın ise seni diğer adamı aldığı gibi başvuru formu ile mi işe alır yoksa direk mi alır.
O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.Hayatta hiçbir şey olamamış sizlere böyle şeyler garip geliyor seni de anlıyorum kusura bakma.
Forumun En Cool Kullanıcıları
Re: Forumun En Cool Kullanıcıları

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Diploma insanın cehlini alsa da, bazı şeyler baki kalıyor maalesef. İbretlik örneğidir bu; iyi bakın demeyeceğim çünkü bunlardan çevrenizde bolca bulabilirsiniz bu devirde.KARADAVUTs yazdı: O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Şükür namazını niyaz ediyorum şu an hocam, Allah (c.c) bizi böylelerinden uzak tutsun.BilgeTonyukuk yazdı:Diploma insanın cehlini alsa da, bazı şeyler baki kalıyor maalesef. İbretlik örneğidir bu; iyi bakın demeyeceğim çünkü bunlardan çevrenizde bolca bulabilirsiniz bu devirde.KARADAVUTs yazdı: O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.
Amin ecmain.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Bencede Hilmi Cem Turabiyle takıldı takılalı bozuldu
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
''kızılbey'' vardı zamanında kendi gitti adı kaldı...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Pişt pişt
.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Sparineus yazdı:Bak canım kardeşim,imzama bak bakıyım bi.Kaç yılı yazıyor orda ? 2008 dimi.Sobee'ye bağlı değildi yani oyun haKARADAVUTs yazdı:Sparineus yazdı:Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?
Fevzi Bey'in Game Master olduğunu sana kim demişse getir karşıma yüzüne tükürüyüm![]()
Bir iş yerine gidiyorsun.Hiç Tanımadığın bir adam seni önce sınar tanır sonra seni işe alır değil mi ?
Ama o iş yerindeki patron senin arkadaşın ise seni diğer adamı aldığı gibi başvuru formu ile mi işe alır yoksa direk mi alır.
O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.Hayatta hiçbir şey olamamış sizlere böyle şeyler garip geliyor seni de anlıyorum kusura bakma.Şaka mısın kukara mısın bilmem ama bana bulaşma,hiç bir bilgin yokken hele bana bilgin ayağı yapma.Yaşın küçük,tamam anlıyorum kafa tutmak istiyorsun ama burası forum,senin kafanda ne bilmiyorum.Bu oyun mynet sunucularındayken çok iyiydi eğer ne zaman iyiydi diye soracaksan.Element sistemi varken,bir rekabet varken,grup bölgesi gelmeden önce,iş paraya dökülmeden önce güzeldi.Akçe gelmeden önce güzeldi.''Sobbe'' ye yada TTNET'e bağlı olması değil oyunun kalitesini belirleyen,yönetim kadrosu ve bu oyun için her tür fedakarlığı yapan ''Zwartan'' gibi adamlardır.Hadi eyvallah.
Yorumunu yapmışsın saygı duyuyorum. Ben 25 yaşındayım senin bahsettiğin o küçük çocuklar gibi kelimeler de yazmıyorum.Benim yukarı da anlattığım olay ile senin bana yorum olarak yazdığın kelimelerin alakasını daha da anlayamadım ne anlatmaya çalışmışsın onu da anlamadım." Şaka mısın kukara mısın bilmem ama bana bulaşma" bu yazdığın yazı Çok Atarlı bir kardeşimiz olduğunu belgeliyor.Bence herşeye her yoruma her eleştiriye fazla sinir yapma sonra beynine oksijen yerine su girer de kabiliyet becerin fazla gelişmez benden söylemesi.
Bilgetonyukuk,BilgeTonyukuk yazdı:Diploma insanın cehlini alsa da, bazı şeyler baki kalıyor maalesef. İbretlik örneğidir bu; iyi bakın demeyeceğim çünkü bunlardan çevrenizde bolca bulabilirsiniz bu devirde.KARADAVUTs yazdı: O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.
Seni adamdan saymadığım için cevap bile yazmıyorum.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ahahaha BilgeTonyukuk abimize bile şekil yapıyor lan bu bebe 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

BilgeTonyukuk'u adamdan saymıyorum demiş ya,şaka mısın sen
Akşam akşam kahkaha attım ya.Valla empati yapıyorum da,ben de zaten cevap veremezdim bilge abinin yazısına.Yaşı da 25miş,peh peh peh.25 yaşında post kasan adam gördüm beyler,şukumu verin.
En son Sparineus tarafından 15 Haz 2015 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!