Forumun En Cool Kullanıcıları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Forumun En Cool Kullanıcıları

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:
Sparineus yazdı:Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?

Fevzi Bey'in Game Master olduğunu sana kim demişse getir karşıma yüzüne tükürüyüm :D
Bir iş yerine gidiyorsun.Hiç Tanımadığın bir adam seni önce sınar tanır sonra seni işe alır değil mi ?
Ama o iş yerindeki patron senin arkadaşın ise seni diğer adamı aldığı gibi başvuru formu ile mi işe alır yoksa direk mi alır.
O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.Hayatta hiçbir şey olamamış sizlere böyle şeyler garip geliyor seni de anlıyorum kusura bakma.
Bak canım kardeşim,imzama bak bakıyım bi.Kaç yılı yazıyor orda ? 2008 dimi.Sobee'ye bağlı değildi yani oyun ha :) Şaka mısın kukara mısın bilmem ama bana bulaşma,hiç bir bilgin yokken hele bana bilgin ayağı yapma.Yaşın küçük,tamam anlıyorum kafa tutmak istiyorsun ama burası forum,senin kafanda ne bilmiyorum.Bu oyun mynet sunucularındayken çok iyiydi eğer ne zaman iyiydi diye soracaksan.Element sistemi varken,bir rekabet varken,grup bölgesi gelmeden önce,iş paraya dökülmeden önce güzeldi.Akçe gelmeden önce güzeldi.''Sobbe'' ye yada TTNET'e bağlı olması değil oyunun kalitesini belirleyen,yönetim kadrosu ve bu oyun için her tür fedakarlığı yapan ''Zwartan'' gibi adamlardır.Hadi eyvallah.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

KARADAVUTs yazdı: O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.
Diploma insanın cehlini alsa da, bazı şeyler baki kalıyor maalesef. İbretlik örneğidir bu; iyi bakın demeyeceğim çünkü bunlardan çevrenizde bolca bulabilirsiniz bu devirde.
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

BilgeTonyukuk yazdı:
KARADAVUTs yazdı: O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.
Diploma insanın cehlini alsa da, bazı şeyler baki kalıyor maalesef. İbretlik örneğidir bu; iyi bakın demeyeceğim çünkü bunlardan çevrenizde bolca bulabilirsiniz bu devirde.
Şükür namazını niyaz ediyorum şu an hocam, Allah (c.c) bizi böylelerinden uzak tutsun.

Amin ecmain.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Bencede Hilmi Cem Turabiyle takıldı takılalı bozuldu
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

''kızılbey'' vardı zamanında kendi gitti adı kaldı...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

XXCEZAXX
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Pişt pişt :) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Sparineus yazdı:
KARADAVUTs yazdı:
Sparineus yazdı:Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?

Fevzi Bey'in Game Master olduğunu sana kim demişse getir karşıma yüzüne tükürüyüm :D
Bir iş yerine gidiyorsun.Hiç Tanımadığın bir adam seni önce sınar tanır sonra seni işe alır değil mi ?
Ama o iş yerindeki patron senin arkadaşın ise seni diğer adamı aldığı gibi başvuru formu ile mi işe alır yoksa direk mi alır.
O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.Hayatta hiçbir şey olamamış sizlere böyle şeyler garip geliyor seni de anlıyorum kusura bakma.
Bak canım kardeşim,imzama bak bakıyım bi.Kaç yılı yazıyor orda ? 2008 dimi.Sobee'ye bağlı değildi yani oyun ha :) Şaka mısın kukara mısın bilmem ama bana bulaşma,hiç bir bilgin yokken hele bana bilgin ayağı yapma.Yaşın küçük,tamam anlıyorum kafa tutmak istiyorsun ama burası forum,senin kafanda ne bilmiyorum.Bu oyun mynet sunucularındayken çok iyiydi eğer ne zaman iyiydi diye soracaksan.Element sistemi varken,bir rekabet varken,grup bölgesi gelmeden önce,iş paraya dökülmeden önce güzeldi.Akçe gelmeden önce güzeldi.''Sobbe'' ye yada TTNET'e bağlı olması değil oyunun kalitesini belirleyen,yönetim kadrosu ve bu oyun için her tür fedakarlığı yapan ''Zwartan'' gibi adamlardır.Hadi eyvallah.

Yorumunu yapmışsın saygı duyuyorum. Ben 25 yaşındayım senin bahsettiğin o küçük çocuklar gibi kelimeler de yazmıyorum.Benim yukarı da anlattığım olay ile senin bana yorum olarak yazdığın kelimelerin alakasını daha da anlayamadım ne anlatmaya çalışmışsın onu da anlamadım." Şaka mısın kukara mısın bilmem ama bana bulaşma" bu yazdığın yazı Çok Atarlı bir kardeşimiz olduğunu belgeliyor.Bence herşeye her yoruma her eleştiriye fazla sinir yapma sonra beynine oksijen yerine su girer de kabiliyet becerin fazla gelişmez benden söylemesi.
BilgeTonyukuk yazdı:
Bilgetonyukuk,
Seni adamdan saymadığım için cevap bile yazmıyorum.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ahahaha BilgeTonyukuk abimize bile şekil yapıyor lan bu bebe :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

BilgeTonyukuk'u adamdan saymıyorum demiş ya,şaka mısın sen :D Akşam akşam kahkaha attım ya.Valla empati yapıyorum da,ben de zaten cevap veremezdim bilge abinin yazısına.Yaşı da 25miş,peh peh peh.25 yaşında post kasan adam gördüm beyler,şukumu verin.
En son Sparineus tarafından 15 Haz 2015 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön