Keyfi Yönetim
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Keyfi Yönetim
Benim bazı mesajlarım durduk yerde siliniyor ve hiç bir açıklama yapılmıyor. Kişilik haklarımız var bizim burası çiftlik değil insan bir açıklama gereği duymaz mı? Kişilerin iradelerini bu kadar hiçe sayan bir yönetim nasıl olur? Monarşi mi kurduk sanıyorsunuz burda? Yeter yahu bir değil iki değil!
Re: Keyfi Yönetim
aynı şey benimde sürekli olarak başıma geliyor ne bir uyarı ne bir cevap. yorumlar başta olmak üzere açtığım konular da hiç bir uyarı yapılmadan siliniyor.
ayrıca birşey daha fark ettim bildiğiniz üzere konular son atılan yorumlara göre listede başa geliyor.
bu durum gerçekleşmeden bazı konuların alt sıralara hatta 2 . 3. sayfaya kadar kaydırıldığına şahit oldum.
böylece yönetimin acizliği gözler önüne serilmiş oluyor :roll:
ayrıca birşey daha fark ettim bildiğiniz üzere konular son atılan yorumlara göre listede başa geliyor.
bu durum gerçekleşmeden bazı konuların alt sıralara hatta 2 . 3. sayfaya kadar kaydırıldığına şahit oldum.
böylece yönetimin acizliği gözler önüne serilmiş oluyor :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- kordugum
- Demirci Çırağı

ARACHNE en katı forum moderatörüydü şu sıralar çok silen olmuyor Latveria arada gelip arada toplu temizlik yapıyor ne yaptıkarı belli değil hakkaten.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Ben böyle bir keyfiyet görmedim. Anayasayla verilen bir hakkı sınırlandırmaya çalışıyorlar. Oyun gidici olmasa açarım davayı uğraşsın dursunlar da değmez uğraşmaya. Ama bir gün birinin canı yanacak bu dikkatsizlikten dolayı o zaman belki anlarlar...kordugum yazdı:ARACHNE en katı forum moderatörüydü şu sıralar çok silen olmuyor Latveria arada gelip arada toplu temizlik yapıyor ne yaptıkarı belli değil hakkaten.
Geçen ölüm oyunu vardı kuklacıda arkadaşıma bıraktığım karaktere bi gireym dedim neyse sunucuda 6 tane lodos var 100 tane arz var neyse mecbur atalım dedik 3 el attık 1.sinde roa çıktı sonra bı el daha yine roa ..
haydaaa dedim 1 kere daha attık yahu yine roa 100tane arzın ıcınde yan karakterıyle 3 tane meran kazandı 3ude roaydı nedır bu sevda bu tolere bu roaya yardım dıye konu actım acmaz olaydım anında sıldıler açıklama yapmadan yahu bir açıklama bir söz bir özel mesaj yok yok
haydaaa dedim 1 kere daha attık yahu yine roa 100tane arzın ıcınde yan karakterıyle 3 tane meran kazandı 3ude roaydı nedır bu sevda bu tolere bu roaya yardım dıye konu actım acmaz olaydım anında sıldıler açıklama yapmadan yahu bir açıklama bir söz bir özel mesaj yok yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- kordugum
- Demirci Çırağı

Yetkililerin bir çoğu roada mesela Eldritch eö roa kurucusu bildigim 2 gm daha var ama silerler yazmıyayım :S