ikv çift oturum açma
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
Re: ikv çift oturum açma
beyler her ne yazdıysanız mütefekkir amca silmiş yazdığınız iletileri görmedim

İmza:GWYNBLEIDD
Windows 8 ile oturum aç derim. Oyundan düşmemek için de base klasörünün içindeki pref.launchs dosyasının salt okunurluğunu kaldırıp tam ekrandan çıkarman gerekli. Sonra tekrar salt okunur yapmalısın birde.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yav bu yönetimi anlamıyorum. Bu konuya hep aynı programın adı verileceği belli sadece iletileri silip konuyu açık tutuyorsunuz. Komple konuyu silseniz daha mantıklı değil mi.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
İkv Çift oturum açma hakkında kısa ama anlaşılır bir bilgi vermiştim Ama yaptığım yorum yöneticiler tarafından sakıncalı bulunarak silinmiş.Neyse yorumu silinmeden okuyan arkadaşlara yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

ben okuyamadım bir daha yaz kardeşKARADAVUTs yazdı:İkv Çift oturum açma hakkında kısa ama anlaşılır bir bilgi vermiştim Ama yaptığım yorum yöneticiler tarafından sakıncalı bulunarak silinmiş.Neyse yorumu silinmeden okuyan arkadaşlara yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.

- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
yusufcan211 yazdı:ben okuyamadım bir daha yaz kardeşKARADAVUTs yazdı:İkv Çift oturum açma hakkında kısa ama anlaşılır bir bilgi vermiştim Ama yaptığım yorum yöneticiler tarafından sakıncalı bulunarak silinmiş.Neyse yorumu silinmeden okuyan arkadaşlara yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.
Gerek kalmadı Arkadaşlar Okumuş .
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

tmm arkdşlar okdysa gerekykKARADAVUTs yazdı:yusufcan211 yazdı:ben okuyamadım bir daha yaz kardeşKARADAVUTs yazdı:İkv Çift oturum açma hakkında kısa ama anlaşılır bir bilgi vermiştim Ama yaptığım yorum yöneticiler tarafından sakıncalı bulunarak silinmiş.Neyse yorumu silinmeden okuyan arkadaşlara yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.
Gerek kalmadı Arkadaşlar Okumuş .

Yazamıyorsan bile özelden atabilecek misin?yusufcan211 yazdı:ben okuyamadım bir daha yaz kardeşKARADAVUTs yazdı:İkv Çift oturum açma hakkında kısa ama anlaşılır bir bilgi vermiştim Ama yaptığım yorum yöneticiler tarafından sakıncalı bulunarak silinmiş.Neyse yorumu silinmeden okuyan arkadaşlara yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.