Evet Arkadaşlar Şifama Bastım Asamı Kenan mıgo Duzdum simdi Daha büyük hedefler Koymak ıcın para lazım Parada hadiyince olmuyor Bitane büyücü kastım 49lwle Suanlık Bütcem azat cevo ıtemlere yettı 650 hasarım var bir şekilde
kenan mıgo atıp duzdugumu sayın yuzuk kolye pant zırh v.s (asasız dusunun) bu hasar yoluyla orumceklerde kasmayı dusunuyorum hasarım dusuk olucak holde orumceklerde nasıl bır yol ızlemelıyım sızden yardım bekliyorum
holde orumcek keserek para kasmak
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: holde orumcek keserek para kasmak
Holde örümce keserek para kazanılmaz car ekserek para kazanılır sansına hem ikinede para düşer hem salgı düşer hem carları büyütüp kadimini yaaprsın zat zut6unu etinden butundan kazanırsın.
Sadece örümcek kererek salgıda düşmese yerinde sayarsın saklı ırk keserek xeno düşeblirde. Ona daha yol var
Sadece örümcek kererek salgıda düşmese yerinde sayarsın saklı ırk keserek xeno düşeblirde. Ona daha yol var
A R Z L O D O S
-
- Salgın Koruyucusu
Irk ıcın dedıgın gıbı cok var orumcek keserek para kasanılmaz car keserek derken ne demek ıstedın
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çar kasarak demek istedi sanırım. O hasarla holde örümcek keserek para kasmanız zor olabilir. Akçeyle Lokman artırıcı alıp ganoderma çekmeye çalışabilirsin veyahut direk akçeyle Kondrit alıp satabilirsin.
-
- Salgın Koruyucusu
1/Artırıcı alırız eywallah ama tek gano bıldıgıme gore 20dkda bır cıkıyor deymez gibi
2/ kondrit akceyle bı yerde satılıyormu ve 1 tanesı ne kdar
2/ kondrit akceyle bı yerde satılıyormu ve 1 tanesı ne kdar
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
Holde 295 akçeden satılıyor sunucuya göre değişsede onuda tane 5-6m arasında satabilirsin. Sivri ada da birbirine yakın yanlış hatırlamıyorsam 4 tane mantar madeni var vakit ayırarak ganoderma çekebilirsin eminim. Ayrıyetten yolda gördüğün yonca madenlerinide çekersin elbet bişey düşecektir. Veya Maden artırıcı alıp Eminönünde sürekli gezerek Saf Altın çekmeye çalışabilirsin, oda tane 1,5-2m arasında gidiyor.
-
- Salgın Koruyucusu
gano dedıgın gıbıyse ıyıce cekerım ama tam olarak yerlerını bılıyormusun
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
Bu adreste oyunda ki bütün madenlerin nerde olduğu var, yararlanabilirsin.
http://s14.directupload.net/images/130325/uv2pq9in.swf
http://s14.directupload.net/images/130325/uv2pq9in.swf