Kritik Hata Sorunu Acil Yardım!!(Sertifika)
- Schzanger
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Biz Size Yeteriz
Re: Kritik Hata Sorunu Acil Yardım!!(Sertifika)
reis o halloldu simdi de şifreyi yazıyorum enter basiyorm kritik hata veriyor
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Derdi olan varsa simdi konussun...
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
res çek pcyeSchzanger yazdı:reis o halloldu simdi de şifreyi yazıyorum enter basiyorm kritik hata veriyor
- Schzanger
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Denedim ama ne ettiysem cozemedim. Bi el atan yokmu ya
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Olası nedenler
1- Tarih saat güncel değil düzeldiğinden emin olmak için mynetoyun javaları yükleniyorsa düzgün çalışlıyordur.
2- SSl içerikleri silin kendisi yeniden otomatik sertifasını düzeltecektir.
3- Tempte daha önceki hatadan kalan http://www.istanbul.com\QWEISHDSM.htm gibi bir dosya kalmıştır değişken olablir.
4- Klasoru aynen bir başka yere kopyalrıp eskisini silmeden diger klasorden çalıştırablirsin geçici bir çözümdür.
5. Combofix ile düzeleblir.
6 Ekran kartı sürücülerinden biri deamon ile savaş halinde bozuk sertifika olablir.
7- Açıp kapandınmı düzelmesi gerekir
8- win32.sality.NAQ ufak bir anti temizleyici çalıştır sonuna kadar bekle tüm dosyaların içine girip cıkacagından tempteki atık dosyayının üstüne yazılacak hale getirdiğinden çalışacaktır.
9- ben 3 yıldır uğraşıyorum kesin çözüm bulamadım. (3 ayda bir 5 ayda bir oluyor artık)
10- Her zaman girdiğinden ayrı bir hesap ile gir giriyorsa yukardaki deiklerimden kaynaklanıyor.
Taracıdaki ssl yi sil geçmişi sil sonra kapat aç.
Deamon.exe ile bir sorun ama halen gercek sorun ne tam bilmiyom.
Oyun ile alakası olmadıgını düşünüyorum işletim sistemindeki bir arızadan kaynaklanıyor.
1- Tarih saat güncel değil düzeldiğinden emin olmak için mynetoyun javaları yükleniyorsa düzgün çalışlıyordur.
2- SSl içerikleri silin kendisi yeniden otomatik sertifasını düzeltecektir.
3- Tempte daha önceki hatadan kalan http://www.istanbul.com\QWEISHDSM.htm gibi bir dosya kalmıştır değişken olablir.
4- Klasoru aynen bir başka yere kopyalrıp eskisini silmeden diger klasorden çalıştırablirsin geçici bir çözümdür.
5. Combofix ile düzeleblir.
6 Ekran kartı sürücülerinden biri deamon ile savaş halinde bozuk sertifika olablir.
7- Açıp kapandınmı düzelmesi gerekir
8- win32.sality.NAQ ufak bir anti temizleyici çalıştır sonuna kadar bekle tüm dosyaların içine girip cıkacagından tempteki atık dosyayının üstüne yazılacak hale getirdiğinden çalışacaktır.
9- ben 3 yıldır uğraşıyorum kesin çözüm bulamadım. (3 ayda bir 5 ayda bir oluyor artık)
10- Her zaman girdiğinden ayrı bir hesap ile gir giriyorsa yukardaki deiklerimden kaynaklanıyor.
Taracıdaki ssl yi sil geçmişi sil sonra kapat aç.
Deamon.exe ile bir sorun ama halen gercek sorun ne tam bilmiyom.
Oyun ile alakası olmadıgını düşünüyorum işletim sistemindeki bir arızadan kaynaklanıyor.
A R Z L O D O S
user=kullanıcıadı&pass=bA%2b%2fb9bUnwnLb2AhXlNbrw%3d%3d&isMobile=False
bu bir hesabın kombinasyon şifresini gfonderirken oluşan bir kritik hatasından kaynaklanıyor.
yani sen şifreni yazdınmı karşı sunuya bu gider giderken artık güvenlik hatasındanmı yada explırerden kaynaklanan bir hatamı bilemiyom istersen sen bir üst Expolrer taracı yükle güvenlik yaması günceleneceginden düzeleblir.
bu bir hesabın kombinasyon şifresini gfonderirken oluşan bir kritik hatasından kaynaklanıyor.
yani sen şifreni yazdınmı karşı sunuya bu gider giderken artık güvenlik hatasındanmı yada explırerden kaynaklanan bir hatamı bilemiyom istersen sen bir üst Expolrer taracı yükle güvenlik yaması günceleneceginden düzeleblir.
A R Z L O D O S
- Schzanger
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Peki birde sifre bolumunde mouse ile herhangi bir yere tiklayinca kritik hata veriyor anlamaim gitti valla
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
sendeki hata bu.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/172215/tr
RAS İstemcisi 128-bit RAS veri şifrelemeyi desteklemiyorsa, bilgisayar aşağıdaki olay oturum açabilirler:
Olay Kimliği: 20077
Kaynak: uzaktan erişim
Açıklama: Bağlantı noktası COM1 üzerindeki Noktadan Noktaya İletişim Kuralı modülünde bir hata oluştu. Uzak bilgisayarda gerekli şifreleme türünü desteklemiyor.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/172215/tr
RAS İstemcisi 128-bit RAS veri şifrelemeyi desteklemiyorsa, bilgisayar aşağıdaki olay oturum açabilirler:
Olay Kimliği: 20077
Kaynak: uzaktan erişim
Açıklama: Bağlantı noktası COM1 üzerindeki Noktadan Noktaya İletişim Kuralı modülünde bir hata oluştu. Uzak bilgisayarda gerekli şifreleme türünü desteklemiyor.
A R Z L O D O S
base\istanbul_oyun.html
sayfasını desteğe gönder. yada kendin bak kritik hata oluştuktan sonra bak hangi modul aktifleşmiyor gör.
sayfasını desteğe gönder. yada kendin bak kritik hata oluştuktan sonra bak hangi modul aktifleşmiyor gör.
A R Z L O D O S
base\istanbul_oyun.html
A R Z L O D O S