ikv diktatöryası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ikv diktatöryası

Mesaj gönderen aaasd »

Kod: Tümünü seç

şuana kadar onlarca İNSAN yüzlerce şey yazıp çizdi. çiziyor çizicek .. hepsinin ana fikride oyunun kötü gidişatı yönetim acizliği ve sonun merakı. her seferinde bu yazılan çizilenlere kopyala yapıştır yapıp cevap veren belkide çoğunu okumadan ezbere cevaplayan bir yönetim(!) ki -ikv nin eskisi gibi bir AR-GE ekibinin olmadığı inancındayım-. ikv nin bir kaç GM , DEV den başka çaşılaşanı derli toplu bir yönetimi oyun için gerçekten ileriye yönelik çaba sarfeden bireylerinin varlığından habersiz , varlığından şüphe duyan oyuncuları olarak yine yeniden vazgeçmeden yine varlığından şüphe duyduğumuz yönetime sesimizi iletme çabasındayız. onca yazılan şeye rağman cevap alınmamasının sebebi nedir anlayamıyoum neden doğru dürüst bir açıkla bir bilgilendirme yapılmaz ?

şu şu sebeplerden dolayı artık ilerleyemiyoruz (paramız yok , konu kalmadı , çalışıcak adam yok , kodlama yapan yok, hayal dünyamız dar yeni paket üretemiyoruz) demek çok mu zor? yada elinizde bir yenilik varsa bunun ipucunu vermek , tümüyle açıklamak çok mu zor? bunu yapamayan varlığından şüphe duyduğumuz yönetimin artık olmadığı kanaatindeyim. yaptığımız şey denizde bağırmak sesimizi ne kadar yükseltirsek yükseltelim bizi tiye alıcak birilerinin çıkmıyacağı inancındayım.

herşeyden öte karşınızda ikv yi değerlisi haline getirmiş , ikv için bıkmadan usanmadan yakarışlarda bulunan İNSAN topluluğu var. peki bu İNSAN topluluğu küçük bir bilgilendirmeyi değerlisi olan oyunun geleceği hakkında bilgi edinmeyi hak etmiyor mu? varlığından şüphe duyduğumuz yönetim bu yakarışları hiçe sayacak , görmezden gelicek kadar putlaşmış ve duyarsız mı?

açılan konuları yapılan iletileri kafasına göre silen bir ikv yönetim anlayışı mevcut ne hakla yada hangi forum kuralına dayanarak konuları sildiğiniz söylermisiniz

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: ikv diktatöryası

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Bahsettiğiniz konudaki yorumlar konu sahibi ve tartışmaya dahil olan oyuncular tarafından raporlanmış olup, bunun üzerine gerekli müdahale yapılarak iletiler silinmiştir. Yani sizin tabiriniz ile "kafasına göre yorum silme" gibi bir durum söz konusu değildir. Dilerseniz yeni bir konu açarak düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön