Herkese merhabalar.Bildiginiz üzere oyun yönetimi hesaplara bazı nedenlerden dolayı yaptırım uygulamak zorunda.Size örneklerle açıklamak istiyoru.Mesela 1 karakter düşünün sabah güncellemesinden başlayıp diger sabahın güncellemesine kadar sövse bile max 1 hafta susturulma dikkat edin susturulma verilirken diger bir örnege geçecek olursak 7 yıllık tanıdıgım bir arkadaşım sadece bakın sadece Etkinlikyedi isminde karakter açtıgı için hesabına 3 yıl bloke verildi.
Şimdi biz asıl konumuza gelecek olursak.Bildiginiz üzere toplumumuzun dedigi gibi Allahın hakkı bile 3 tür.Şucu ne olursa olsun yönetiminde dedigi gibi eger 1 suç işler iseniz ve devam ederseniz katlanarak gitmektedir.Şimdi siz oyunculara 1Hafta bloke 3 hafta bloke 1 ay bloke 3 ay bloke 1 yıl bloke vermeden direk 999 bloke vermenin mantıgını sizlerle tartışmak istedim.Lütfen biraz düşünüp öyle yazarsanız beni mutlu ederseniz.
Okudugunuz için teşekkür ederim
999 Bloke Hakkında
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: 999 Bloke Hakkında
Değerli ( din , dil - ırk ) ve kutsal ( büyük kişilikler ve namıdeğer varlıklar) , siyaset vs. gibi konularda küfür atılması , aleyhine kullanılar kötü sarflı cümlelerde 999 bloke verilebilir.Tabi bu direk 999 ban olarak verilmez. üst mercilere bildirilir.büyük ban sebeblerinde üst merciler ilgilenmektedir.
Anneye sövmek 3 gün bunuda unutma
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Demek anneye saygı bizim oyunda ve yönetimde 3 gün ban sebebi.fazlası zarar diyebilirler. 
Burada bir ironi var.Ya anne bu kadar önemsiz yada bizim kadar deger verilmiyor.Kufur bile katlanarak giderken 999 ban verilmesi en son asama olmali ayni sucu 3 kere islerse amenna ama direk vermek nedir
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kafa yapısı bu kardeş napacaksın, salakça bir etkinliklerini baltalama çabasına girdiniz sanırım Etkinlikyedi adlı karakteri oluşturarak. Bazı yöneticiler de şaka falan kaldırmaz zaten bas blok'u geç. Adamların kısaltma şeklinde etmediği küfür yok oyunda bir şey yapılmıyor bunlara destek ile iletişime geçersin en fazla o da hızlı destek adı üstünde en az 1-2 hafta sağlıklı bir dönüş alamazsın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Madem bu oyun bizim 999 kaldirilsin varmi boyle birsey cabala didin eee nouldu hop 999 bloke.Bakin ben temelli 999 kaldirin demiyorum olsun ama 3 kere tekrarlanin komple hesabi kapatsin
Merhaba,
999 Bloke, İKV lügatında maalesef ki sınırsız bloke anlamına gelmektedir. 3 yıl gibi bir durum söz konusu değil.
Diğer yandan sadece "Etkinlikyedi" isimli bir karakter açıldığı için sınırsız bloke yaptırımına maruz kalınmış olunması ne derece kabul edilebilir bilemem, açıkçası biraz ağır olmuş diyebilirim. Daha farklı yaptırımlar uygulanabilirdi.
Ayrıca ne amaçla "Etkinlikyedi" isimli bir karakter açma gereği duydunuz bunu da anlayabilmiş değilim.
999 Bloke, İKV lügatında maalesef ki sınırsız bloke anlamına gelmektedir. 3 yıl gibi bir durum söz konusu değil.
Diğer yandan sadece "Etkinlikyedi" isimli bir karakter açıldığı için sınırsız bloke yaptırımına maruz kalınmış olunması ne derece kabul edilebilir bilemem, açıkçası biraz ağır olmuş diyebilirim. Daha farklı yaptırımlar uygulanabilirdi.
Ayrıca ne amaçla "Etkinlikyedi" isimli bir karakter açma gereği duydunuz bunu da anlayabilmiş değilim.
Merhabalar,
Daha önceki bildirimleriniz neticesinde açık ve net olarak yanıt verilmesine rağmen forum kanalımızı kullanarak, olayı farklı şekilde lanse edip haklı çıkma çabanızı anlıyorum. Ancak forum ve oyun içerisinde, hesap çalmaya yönelik bağlantı paylaşmanız, oyuncuları dolandırmak istemeniz kabul edilebilir bir bahane değildir. Bu şekilde kişilerin emeklerini gasp etmeye çalışmanıza, takdir edersiniz ki asla müsamaha gösteremeyiz.
Forum hesabınız kapatılmıştır.
Daha önceki bildirimleriniz neticesinde açık ve net olarak yanıt verilmesine rağmen forum kanalımızı kullanarak, olayı farklı şekilde lanse edip haklı çıkma çabanızı anlıyorum. Ancak forum ve oyun içerisinde, hesap çalmaya yönelik bağlantı paylaşmanız, oyuncuları dolandırmak istemeniz kabul edilebilir bir bahane değildir. Bu şekilde kişilerin emeklerini gasp etmeye çalışmanıza, takdir edersiniz ki asla müsamaha gösteremeyiz.
Forum hesabınız kapatılmıştır.