ARKADAŞLAR YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN SİZİNDE DESTEK VERECEĞİNİZ BİR RİCAMIZ OLSUN ...BENİM DÜŞÜNCEM MISIR ÇARSISINA BİR PAZAR KURULSUN MİSAL OYUNCU KOLYE SATACAK FİYATIYLA KOYABİLECEĞİ BİR SATICI ALANI İSTİYORUM ÇARŞI KURULUP HERKES SATACAK MALZEMESİNİ SERGİLEYEBİLECEĞİ DİLEYEN PARAYI ÖDEYİM NE VAR NE YOK BAKIP ALABİLECEĞİ BİR PAZAR BÜTÜN OYUNCULARIN İTEMLERİ KASADA KİMDE NE VAR NE YOK BİLİNMİUYOR SATMAYA KALKSADA TEK TEK İTEMLERİ ÇANTAYA AL YANSIT (EKRAN KİRLİLİĞİ :=)) ALICI BULURSAN NE ALA ..... BİLEMEM DÜCÜNCEM GÜZELMİ BÖYLE BİR PAZARIMIZ OLURSA İTEMLERDE DE KANDIRILMAK FAZLA PARAYA ALMAK VS. ŞEYLER ORTADAN KALKMIŞ OLACAK BENİM RİCAM YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN BU DİLEYEN ARKADAŞ DESTEK VERSİN.
ALLAH'E EMANET OLUN
POLATALEMDARRR
ZENTİUSXREİSX
PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN
Re: PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN
Önerilerinizi : www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden " Öneri " bölümünden yönetime 1 -1 iletebilirsiniz.
www.istanbuloyun.com | ► İstanbul Kıyamet Vakti ® | ♪ Black Hawk ™
Bu konu öncedende çok açıldı ama işleme almıyorlar
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
ARKADAŞLAR ALINIP ALINMASI BİZE BAĞLI HERKES DESTEK VERİRSE ALINIR BENCE NEDEN OLMASIN OYUNUN GÜZELLEŞMESİ İÇİN BU ŞART BENCE SELAMLAR...Dabbe yazdı:Bu konu öncedende çok açıldı ama işleme almıyorlar
Ben dediğini pek anlayamadım ama;
Herkes kendi eşyasını ,atıyorum, Yücelen Ekolü Yüzük'ünü bir tezgaha bıraksa değerini de 5 milyon olarak ayarlasa ve o tezgahtan almak isteyen 5 milyonu gözden çıkararak kendine yüzüğü alır. Satan kişi sonradan satılmış mı diye bakmaya geldiğinde satılmışsa o kişiye parayı otomatik olarak tezgahtan alır. Tezgah kasa gibi fazla kutulu olabilir ve kira öder gibi eşyaları oraya bırakabilirler.
Örneğin, biri 5 milyonluk eşya koyarsa 50 bin kira verir, gibi.
Herkes kendi eşyasını ,atıyorum, Yücelen Ekolü Yüzük'ünü bir tezgaha bıraksa değerini de 5 milyon olarak ayarlasa ve o tezgahtan almak isteyen 5 milyonu gözden çıkararak kendine yüzüğü alır. Satan kişi sonradan satılmış mı diye bakmaya geldiğinde satılmışsa o kişiye parayı otomatik olarak tezgahtan alır. Tezgah kasa gibi fazla kutulu olabilir ve kira öder gibi eşyaları oraya bırakabilirler.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Derindeki Sır,Hidra güzel şeyler de oyunun asıl gerekli olan parçaları tamamlanmıyor.Pazar uygulaması en dandik oyunlarda bile var bizim oyunumuzda neden olmasın?
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
BEN HİÇ ANLAMADIM SENİN DEDİĞİNİ BEN ŞÖYLE DİYEYİMcomplex yazdı:Ben dediğini pek anlayamadım ama;
SAYGILAR...
Pazar olsa iyi olur ama emek harcanmaz knıghtta,metin2 de pazarı kuruyorsun o öyle kalsın akşama kadar sen dışarı çık gez dolaş bir gelmişsin eşyaların alınmış uğraşmak lazım bu oyunda dikkatli olmak lazım.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Ben de öyle düşünüyorum. "mask103", sen tezgahta kalmayı düşünüyorsun ama bence müzayede salonu gibi birşey. Sen satacağını koyar gidersin almak isteyen çeker o tezgahtan. Tezgahın kutuları büyük olsa herkes satmak istediğini koyar oraya.inoky yazdı:Pazar olsa iyi olur ama emek harcanmaz knıghtta,metin2 de pazarı kuruyorsun o öyle kalsın akşama kadar sen dışarı çık gez dolaş bir gelmişsin eşyaların alınmış uğraşmak lazım bu oyunda dikkatli olmak lazım.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Arkadaşa ben katılıyorum
Arkadaşlar Metin2,Knight Online, Son Destan (oyunların isimlerini yazdım bi problem olursa pardon ) oyunlarını oynayan arkadaşlar varsa bunu bilerler
Bu gibi oyunlarda oyuncular bir pazar kuruyorlar Bir açıklama yazıyorlar ve itemlerini koyup bekliyorlar bunu oyuncula genellikle Şehir merkezlerine örn: Bab-ı ali yhe kuruyorlar Böylece Oyunda Ticaret gelişiyor
Yönetim Ticarete nokta koyarak ticareti geliştirdiğini zanneti tabi iyi oldu ama bence bu olay noktadan daha önemli .
Dikkatli oyuncular zaten nokta hatası yapmıyordu
( Her ne olusa olsun yönetime desteğimiz tam
)
İkv yhe de Böyle PAZAR denilen ticaret gelse çok daha güzel olur
İŞALLAH SESİMİZİ DUYURURUZ
Arkadaşlar Metin2,Knight Online, Son Destan (oyunların isimlerini yazdım bi problem olursa pardon ) oyunlarını oynayan arkadaşlar varsa bunu bilerler
Bu gibi oyunlarda oyuncular bir pazar kuruyorlar Bir açıklama yazıyorlar ve itemlerini koyup bekliyorlar bunu oyuncula genellikle Şehir merkezlerine örn: Bab-ı ali yhe kuruyorlar Böylece Oyunda Ticaret gelişiyor
Yönetim Ticarete nokta koyarak ticareti geliştirdiğini zanneti tabi iyi oldu ama bence bu olay noktadan daha önemli .
Dikkatli oyuncular zaten nokta hatası yapmıyordu
( Her ne olusa olsun yönetime desteğimiz tam
İkv yhe de Böyle PAZAR denilen ticaret gelse çok daha güzel olur
İŞALLAH SESİMİZİ DUYURURUZ