PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN

Mesaj gönderen mask103 »

ARKADAŞLAR YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN SİZİNDE DESTEK VERECEĞİNİZ BİR RİCAMIZ OLSUN ...BENİM DÜŞÜNCEM MISIR ÇARSISINA BİR PAZAR KURULSUN MİSAL OYUNCU KOLYE SATACAK FİYATIYLA KOYABİLECEĞİ BİR SATICI ALANI İSTİYORUM ÇARŞI KURULUP HERKES SATACAK MALZEMESİNİ SERGİLEYEBİLECEĞİ DİLEYEN PARAYI ÖDEYİM NE VAR NE YOK BAKIP ALABİLECEĞİ BİR PAZAR BÜTÜN OYUNCULARIN İTEMLERİ KASADA KİMDE NE VAR NE YOK BİLİNMİUYOR SATMAYA KALKSADA TEK TEK İTEMLERİ ÇANTAYA AL YANSIT (EKRAN KİRLİLİĞİ :=)) ALICI BULURSAN NE ALA ..... BİLEMEM DÜCÜNCEM GÜZELMİ BÖYLE BİR PAZARIMIZ OLURSA İTEMLERDE DE KANDIRILMAK FAZLA PARAYA ALMAK VS. ŞEYLER ORTADAN KALKMIŞ OLACAK BENİM RİCAM YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN BU DİLEYEN ARKADAŞ DESTEK VERSİN.
ALLAH'E EMANET OLUN
POLATALEMDARRR
ZENTİUSXREİSX
Kullanıcı avatarı
BlackHawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: PAZAR İSTİYORUZ !!!MISIR ÇARSISI CANLANSIN

Mesaj gönderen BlackHawk »

Önerilerinizi : www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden " Öneri " bölümünden yönetime 1 -1 iletebilirsiniz.
www.istanbuloyun.com | ► İstanbul Kıyamet Vakti ® | ♪ Black Hawk ™
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dabbe »

Bu konu öncedende çok açıldı ama işleme almıyorlar
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

Dabbe yazdı:Bu konu öncedende çok açıldı ama işleme almıyorlar
ARKADAŞLAR ALINIP ALINMASI BİZE BAĞLI HERKES DESTEK VERİRSE ALINIR BENCE NEDEN OLMASIN OYUNUN GÜZELLEŞMESİ İÇİN BU ŞART BENCE SELAMLAR...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Ben dediğini pek anlayamadım ama;
Herkes kendi eşyasını ,atıyorum, Yücelen Ekolü Yüzük'ünü bir tezgaha bıraksa değerini de 5 milyon olarak ayarlasa ve o tezgahtan almak isteyen 5 milyonu gözden çıkararak kendine yüzüğü alır. Satan kişi sonradan satılmış mı diye bakmaya geldiğinde satılmışsa o kişiye parayı otomatik olarak tezgahtan alır. Tezgah kasa gibi fazla kutulu olabilir ve kira öder gibi eşyaları oraya bırakabilirler.
Örneğin, biri 5 milyonluk eşya koyarsa 50 bin kira verir, gibi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Derindeki Sır,Hidra güzel şeyler de oyunun asıl gerekli olan parçaları tamamlanmıyor.Pazar uygulaması en dandik oyunlarda bile var bizim oyunumuzda neden olmasın?

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mask103 »

complex yazdı:Ben dediğini pek anlayamadım ama;
Herkes kendi eşyasını ,atıyorum, Yücelen Ekolü Yüzük'ünü bir tezgaha bıraksa değerini de 5 milyon olarak ayarlasa ve o tezgahtan almak isteyen 5 milyonu gözden çıkararak kendine yüzüğü alır. Satan kişi sonradan satılmış mı diye bakmaya geldiğinde satılmışsa o kişiye parayı otomatik olarak tezgahtan alır. Tezgah kasa gibi fazla kutulu olabilir ve kira öder gibi eşyaları oraya bırakabilirler.
Örneğin, biri 5 milyonluk eşya koyarsa 50 bin kira verir, gibi.
BEN HİÇ ANLAMADIM SENİN DEDİĞİNİ BEN ŞÖYLE DİYEYİM :D SAHAFDAN NASIL ALIYORSUN HERHANGİ BİR ŞEYİ AYNI ŞEYİ DÜŞÜN PARASI ORDA YAZILI EŞYANIN KENDİNİ SAHAF GİBİ SATICI DÜŞÜN ORDA AYNEN ÖYLE YAZMISSIN EŞYANION FİYATINI PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR MİSALİ YANİ OYUNCUDA O DÜKKANLARIN BİRİNDE DÜŞÜN ARTIK YÖNETİCİLER NASIL Bİ YENİLİK YAPAR BİLEMEM İNŞALLAH OLUR :D SONUÇTA OYUNU BİZ OYNUYORUZ NE KADAR GÜZÜEL OLURSA O KADAR İYİ UZUN LAFIN KISASI KASADA DURACAĞINA SATILACAK YERDE DURACAK OYUNCU SATMAK İSTERSE TEZGAHA KOYACAK ÖRNEK (KNİGHT) TABİ BİZİM YÖNETİCİLER DAHA GÜZELİNİ DÜŞÜNĞÜRSE NE ALA :D
SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Pazar olsa iyi olur ama emek harcanmaz knıghtta,metin2 de pazarı kuruyorsun o öyle kalsın akşama kadar sen dışarı çık gez dolaş bir gelmişsin eşyaların alınmış uğraşmak lazım bu oyunda dikkatli olmak lazım.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

inoky yazdı:Pazar olsa iyi olur ama emek harcanmaz knıghtta,metin2 de pazarı kuruyorsun o öyle kalsın akşama kadar sen dışarı çık gez dolaş bir gelmişsin eşyaların alınmış uğraşmak lazım bu oyunda dikkatli olmak lazım.
Ben de öyle düşünüyorum. "mask103", sen tezgahta kalmayı düşünüyorsun ama bence müzayede salonu gibi birşey. Sen satacağını koyar gidersin almak isteyen çeker o tezgahtan. Tezgahın kutuları büyük olsa herkes satmak istediğini koyar oraya.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Edwardxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Edwardxx »

Arkadaşa ben katılıyorum

Arkadaşlar Metin2,Knight Online, Son Destan (oyunların isimlerini yazdım bi problem olursa pardon ) oyunlarını oynayan arkadaşlar varsa bunu bilerler

Bu gibi oyunlarda oyuncular bir pazar kuruyorlar Bir açıklama yazıyorlar ve itemlerini koyup bekliyorlar bunu oyuncula genellikle Şehir merkezlerine örn: Bab-ı ali yhe kuruyorlar Böylece Oyunda Ticaret gelişiyor

Yönetim Ticarete nokta koyarak ticareti geliştirdiğini zanneti tabi iyi oldu ama bence bu olay noktadan daha önemli .
Dikkatli oyuncular zaten nokta hatası yapmıyordu
( Her ne olusa olsun yönetime desteğimiz tam :D :D )
İkv yhe de Böyle PAZAR denilen ticaret gelse çok daha güzel olur

İŞALLAH SESİMİZİ DUYURURUZ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön