yapılan secim bence adaletsiz!!!
- erkontxbizans
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
yapılan secim bence adaletsiz!!!
HER SUNUCUDAN 3 VEYA 4 TALİHLİ VAR BEYAZKÖŞK'TEN 1 TANE VAR NASIL BİR PROGRAM MIŞ BU PLAYSTORE DEN BİR DÜN YA ALIŞ VERİŞ YAPTIM ADAM KIRK YILDA BİR YAPMIŞ ETKİNLİGİ KAZANIYOR BİR DAHA BU SİTEYİ KULLANIPTA ALIŞ VERİŞ YAPANIN BEN TA... AYIP VALLAHİ YA 8 SENEDİR BU OYUNU OYNUYORUM COK HAK YEDİNİZ NE DİYEYİM...
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: yapılan secim bence adaletsiz!!!
Şansın yokmuş kardeş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Şans Meselesi Hak Yeme Konusuna Girme Bence Boşver. Eğer Ortada Ciddiyetli Bir Şekilde Adaletsiz Bir Durum Ve Hakkının Yendiği Bir Durum Var İse En Yakın Savcılığa Başvur Cevabını Alırsın. Veya İlk Önce Cevabını Almadan Önce Ben Sana Söyliyeyim. Tek Tıklamayla Anlatıcam Sana Bu Olayı Tıkla "Anlamış Olmalısın"
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Hiç demokratik bi seçim değil. Lan bu demokrasi ne boktan bişey. Ödül verilecek adamı bile seçmekte yetersiz kalırdı
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
ya tamam para verirsin bir oyuna ama 2300 tl nedir ya.Boğazından kesip herşeyini oyuna vermek aptallıktan öte bir kavramdır.vahdet yazdı:Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
2300 lira 23 tılsım demek ne playstore cart curtla uraşıyo beynini pantoladamı taşıyor bu mantıkla hareket eden arkadaş
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Yani 3900 tl harcamış kusura bakmasın 3900 tl ye bütün tılsımları alırsın zaten veya 300 350 liraya 999m satıyorlar 13 tane 999m alırsın herkes biliyor Reel satışında olduğunu bu oyunda.Yalandır veya doğrudur ama bunla uğraşmaktansa hepsini de alabilirsin yani bu kadar paraya.vahdet yazdı:Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Bu oyuna 3900 TL Verebilecek para kimsede yoktur kardeş ben açık söliyim. Ha Diğer online oyunlarda olsun mesela , evini satıp nick eşya alanlar var ama bu oyunda öyle bir şey alman için bu oyunun bütün sürümlerinin , bütün güncellemelerinin yapılmış olması lazım ki öyle bir parayı tek seferde veresin. ikv dışında çok oyunda oynadık.uzunyillarsonra yazdı:Yani 3900 tl harcamış kusura bakmasın 3900 tl ye bütün tılsımları alırsın zaten veya 300 350 liraya 999m satıyorlar 13 tane 999m alırsın herkes biliyor Reel satışında olduğunu bu oyunda.Yalandır veya doğrudur ama bunla uğraşmaktansa hepsini de alabilirsin yani bu kadar paraya.vahdet yazdı:Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
En son AFRASiYAB tarafından 21 Nis 2015 00:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime kaldırıldı.
Sebep: Argo kelime kaldırıldı.