yapılan secim bence adaletsiz!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

yapılan secim bence adaletsiz!!!

Mesaj gönderen erkontxbizans »

HER SUNUCUDAN 3 VEYA 4 TALİHLİ VAR BEYAZKÖŞK'TEN 1 TANE VAR NASIL BİR PROGRAM MIŞ BU PLAYSTORE DEN BİR DÜN YA ALIŞ VERİŞ YAPTIM ADAM KIRK YILDA BİR YAPMIŞ ETKİNLİGİ KAZANIYOR BİR DAHA BU SİTEYİ KULLANIPTA ALIŞ VERİŞ YAPANIN BEN TA... AYIP VALLAHİ YA 8 SENEDİR BU OYUNU OYNUYORUM COK HAK YEDİNİZ NE DİYEYİM...
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI

Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: yapılan secim bence adaletsiz!!!

Mesaj gönderen mobilsorun »

Şansın yokmuş kardeş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Merandan kimse kazanamamış
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen therose »

Şans Meselesi Hak Yeme Konusuna Girme Bence Boşver. Eğer Ortada Ciddiyetli Bir Şekilde Adaletsiz Bir Durum Ve Hakkının Yendiği Bir Durum Var İse En Yakın Savcılığa Başvur Cevabını Alırsın. Veya İlk Önce Cevabını Almadan Önce Ben Sana Söyliyeyim. Tek Tıklamayla Anlatıcam Sana Bu Olayı Tıkla "Anlamış Olmalısın"

İyi Forumlar.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Hiç demokratik bi seçim değil. Lan bu demokrasi ne boktan bişey. Ödül verilecek adamı bile seçmekte yetersiz kalırdı
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

vahdet yazdı:Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
ya tamam para verirsin bir oyuna ama 2300 tl nedir ya.Boğazından kesip herşeyini oyuna vermek aptallıktan öte bir kavramdır.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kordugum »

2300 lira 23 tılsım demek ne playstore cart curtla uraşıyo beynini pantoladamı taşıyor bu mantıkla hareket eden arkadaş
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

vahdet yazdı:Çekiliş hakkında herhangi bir fikrim yok. Random.org dan yapılıyor heralde. Fakat hızlı destekle birisi konu açmıştı. Bi hesabından 1300 tl civarında toplam 36 arz lodos paketi aldım diyodu. Yine aynı kişi başka hesabıyla 2300tl civarı 64 arz lodos paketi aldığını söylüyordu. O adama çıktı mı bilmiyorum ama bayağı iyi alışveriş yapmış. İkv nin bu kadar para kazandığını bilmezdim. Playstore bilgilerini güncellememis mi ne. Konu açmış sonra destekte.
Yani 3900 tl harcamış kusura bakmasın 3900 tl ye bütün tılsımları alırsın zaten veya 300 350 liraya 999m satıyorlar 13 tane 999m alırsın herkes biliyor Reel satışında olduğunu bu oyunda.Yalandır veya doğrudur ama bunla uğraşmaktansa hepsini de alabilirsin yani bu kadar paraya.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

uzunyillarsonra yazdı:
Yani 3900 tl harcamış kusura bakmasın 3900 tl ye bütün tılsımları alırsın zaten veya 300 350 liraya 999m satıyorlar 13 tane 999m alırsın herkes biliyor Reel satışında olduğunu bu oyunda.Yalandır veya doğrudur ama bunla uğraşmaktansa hepsini de alabilirsin yani bu kadar paraya.
Bu oyuna 3900 TL Verebilecek para kimsede yoktur kardeş ben açık söliyim. Ha Diğer online oyunlarda olsun mesela , evini satıp nick eşya alanlar var ama bu oyunda öyle bir şey alman için bu oyunun bütün sürümlerinin , bütün güncellemelerinin yapılmış olması lazım ki öyle bir parayı tek seferde veresin. ikv dışında çok oyunda oynadık.
En son AFRASiYAB tarafından 21 Nis 2015 00:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime kaldırıldı.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France

“Genel Etkileşim” sayfasına dön