◘ B.Köşk. ◘
◘ B.Köşk. ◘
Beyaz Köşkte Hafta İçleri Beraber Takılabilecek Bir Arkadaş Dost Tanışabileceğimiz Bir İnsan Varsa Yoruma Yazsın Tanışırız. Hiç Sıkıntı Değil Yeterki İnsan Olsun Yeterli.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: ◘ B.Köşk. ◘
Nefes alsın yetmez mi

O bile fazla hocamvahdet yazdı:Nefes alsın yetmez mi
![]()
![]()
![]()
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Yakında tekrar beyazköşke geçeceğim bu kez kalıcı olarak. Karakter adını konuya yaz gerekirse skype de açabiliriz.
Troshes Adımybrdelisix yazdı:Yakında tekrar beyazköşke geçeceğim bu kez kalıcı olarak. Karakter adını konuya yaz gerekirse skype de açabiliriz.
En son AFRASiYAB tarafından 16 Nis 2015 20:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kişisel iletişim bilgileri güvenlik sebebiyle kaldırıldı.
Sebep: Kişisel iletişim bilgileri güvenlik sebebiyle kaldırıldı.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kişisel bilgileri açık bir şekilde paylaşmak tehlikeli ve yasak kardeş. Aklında bulunsun.therose yazdı:Troshes Adım 05075452487 Telefon Numaram Skype Adresim : karatopaksrsn "Hakan Enes Karatopak"ybrdelisix yazdı:Yakında tekrar beyazköşke geçeceğim bu kez kalıcı olarak. Karakter adını konuya yaz gerekirse skype de açabiliriz.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yasak Olduğu Konusunu Bilmiyordum Kusura Bakmayın Yasaksa Ben Silmeyi Bilmiyorum MUTEFEKKIR Bey Silerse Sakıncalı Bulursa Silebilir Ama Bilgilerim Benim İçin Sıkıntı Yaratmıyor Düşündüğün İçin Teşekkür Ederim.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Skype yeterli ve yaş kaç ? Beyazköşke geçince ulaşırım. Ve şu mobilsorun veledinden uzak ol.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bana mı dedin kardeş ?ybrdelisix yazdı:Skype yeterli ve yaş kaç ? Beyazköşke geçince ulaşırım. Ve şu mobilsorun veledinden uzak ol.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Kime Güveneceğimi Şaşırdım Ben Hergün Saat 5 Ten İtibaren Oyundayım Skype Adresim Cuma Günleri 5 ten itibaren her dakika açıktır. Bilginize.