Hikaye..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Hikaye..

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Karnım hala açtı ve bir şeyler yemem gerekliydi. Kendimi hemen Cincır'ın mekanına atmalıydım....
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Fundi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fundi »

cıncir mekanda giderken mantar topladım Sucuklu iyi gidecegini düşündum güzel bi tadı vardı
LEŞGER
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

mantar zehirledi sonra tekrardan Babı Ali Özel Şifahane Hastanesine Kaldırıldım. Param kalmamıştı hastaneye kimliği rehin bırakıp çıktım. O sırada bir grup klanlı önüme geldi ve Lodos musun Arz mısın dedi. Kimliğime bakmak istediler. Kimliğim yoktu tekrar sordular Lodosum dedim Arz çıktılar dövdüler.. Ardından Biraz ileride bir grupla karşılaştım onlarda hangi klandasın diye sorular ARzım dedim Lodoslarmış yine dövdüler. Agah'ın yanına gidip durumu anlattığımda ise benimle taş taş geçiyordu .Beni dövdüler abi dediğinde seni Lodosların elinden almadım mı diye. İki rekat şükür namazı kılıp ayrıldım camiden ve kimlik için meteora geçiyordum.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Zehirli mantardan sonra karnım iyice guruldamaya başladı. Cebimde beş kuruş kalmadığını fark ettim. Ve 'seni züğürt' dedim kendi kendime. Biraz yürüdükten sonra karşıdan bir ulak geçti. Adı Akif'ti. "Uyy kardaş napirsen sen buralarda" dedi. Cevap vermedim. Elindeki notu uzattı. Birde ne göreyim?! Notta '+5 kimlik satılır enotimle takas' yazıyordu. Aklıma cince bir fikir geldi. Ulak "Senin çıraan olabilermiyim abey?" dedi. Onay niyetinde kafamı salladım. Hemen hole doğru yola koyulduk. Saate ulaştığımızda bir de ne görelim, iki adet teşkilat neferi geçidin ortasında bekliyordu. Yaklaşıp, “Selamünaleyküm kardeşler, ne yapıyorsunuz burada?” diye sordum. “Oooo Aleykümselam.” diye cevap verdi öndekisi. “Irklarda Xenotim kasıyoruz be kardeş, ne yapalım tılsım lazım bize de. Sabahtan beri kasıyoruz kim geldiyse yere gömdük. " dedi. "Uzayın lan buradan, Agah'a söyleyip evinizi yıktırırım valla." dedim. "Sen hayırdır ya? Ks'ci totoş.” der demez büyücü nefer konsa kalktı ve savaşçı nefer depar attı. Akif, “Yürek mi yemiş lan bunlar!?” diye haykırdı. Ben bir nefes alıp verene kadar teşkilat neferlerinin kelleleri havalandı ve yere düştü. Akif, “Hak ettiler ama abeyy. Bölelerine her şey müstahak…” dedi. Ancak 10 saniye sonra slotlar kalktı ve öldük.
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Öldük öldük amaaaa :) aklıma zank diyr bir ayrıntı geldi benim plusum yoktu yeniden canlansam hrm eskimeler artacaktı hemde yenixen canlanma parası gidecekti :( aklıma hemen alt+f4 çekip tekrar oyuna girmek geldi. Girdim ve ölüm vergisi ödememiştim. Evet artık ben bir suçluydum. Oğlun eskisi kadar masum değil anne :(
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Para kasma işi yalan olmuştu. Sahte kimlikte alamazdım artık. Doğruca meteor bölgesine gittim. Kimliğimi Bab-ı Ali Özel Şifahane Hastanesi'nden almalıydım. Öyle de yaptım. Ancak bir de ne göreyim? Teşkilat jandarması beni arıyordu. Elif'e pıst diye seslendim. O da deposunu işaret ederek kafa salladı. Saklanmıştım. Ancak teşkilat jandarması arama yaparken beni buldu. Suçluya yardım ve yataklıktan Elif'i tutukladılar.Ve ikimizi arabaya attılar. Teşkilat adamları, jandarma türküsünü söyleye söyleye Çemberlitaş istikametine yol aldılar. Gaffar Bey'i öldürmüştüm. Orada ne yapacaklardı ki bize?
Kullanıcı avatarı
Damon00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Damon00 »

Bizim şifa gaffarı kaldırmış.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

İnanmazsın sen şimdi bak onun iyi bir şifacı olduğuna,hemde 1 canda kaldırmış!
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ama bu gaffar nankörlük edip tüm grubu öldürebilecek bir güçte deprem yaratmış ama kudreti yeten bir büyücü kutup açmış ve ...
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »