Denetmen bşv. Formu Hakkında
- Electrodynamics
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Enerji
Denetmen bşv. Formu Hakkında
Başvuru formunda adres ve özellikle TC no gibi önemli bir kişişel bilgiyi istemenizdeki amaç ne zaten insanlar gönüllü olarak başvuruyor bir de üstüne TC no istiyorsunuz ücretli işçi alır gibi.Benim görüşüm başvuracaksanız TC no istemelerindeki amacı sorgulayın veya bir yetkili zahmet ederse buraya cevap yazsın.
AeRoDYNaMiC MYoTiSMoN SYSTEMROOT Champion
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Denetmen bşv. Formu Hakkında
Arkadaşlar Denetmenlik Şartlarını Okumuşsanız
18 Yaş Sınırını Görmüşsünüzdür Yaş ve Başvurma Bilgilerinizi Doğrulamak için istiyorlar Bu tür Bilgileri.
18 Yaş Sınırını Görmüşsünüzdür Yaş ve Başvurma Bilgilerinizi Doğrulamak için istiyorlar Bu tür Bilgileri.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Bence başvurmayın . Oyun kendisi boş oldugu için denetmenlikmiş GM miymiş boş bence oyuncu kalmayı tercih edin
Zaten şimdiye kadar saglam bir denetmen kalmadı çogu istifa etti.iyiki etmiş ...
Zaten şimdiye kadar saglam bir denetmen kalmadı çogu istifa etti.iyiki etmiş ...

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Başvuran insanlar tabi ki başvurmayın der
Denetmen olup başkasının bazı yollardan telefon numaramı bulup ''Kanka ben şöyle bi yazı yazdım susturma aldım onu görmezden geliver be'' yazısını görmek istemem,öyle bir şey olmaz demeyin ikv bu kime sorsan ''benim yönetimden kankiluteytam var'' der.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Electrodynamics
- İskele Babası

Verdiğiniz linke LatveriA Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi'nden bahsetmiş ne hikmettir ki ben hiçbir yerde bunu bulamadım varsa öyle bir sözleşme bir link atın da görelim.Oyundaki tek sözleşme kullanım sözleşmesidir http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
Merhaba ilgili sözleşme denetmen ekibi başvuru formunun en son sayfasında bulunan sözleşme olup,başvuru göndermek için kabul etmek zorunda olduğunuz sözleşmedir.Electrodynamics yazdı:Verdiğiniz linke LatveriA Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi'nden bahsetmiş ne hikmettir ki ben hiçbir yerde bunu bulamadım varsa öyle bir sözleşme bir link atın da görelim.Oyundaki tek sözleşme kullanım sözleşmesidir http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
- Electrodynamics
- İskele Babası

LatveriA ve senin bahsettiğin sözleşme aynen şu şekilde;Mrreotai yazdı:Merhaba ilgili sözleşme denetmen ekibi başvuru formunun en son sayfasında bulunan sözleşme olup,başvuru göndermek için kabul etmek zorunda olduğunuz sözleşmedir.Electrodynamics yazdı:Verdiğiniz linke LatveriA Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi'nden bahsetmiş ne hikmettir ki ben hiçbir yerde bunu bulamadım varsa öyle bir sözleşme bir link atın da görelim.Oyundaki tek sözleşme kullanım sözleşmesidir http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi
İstanbul Kıyamet Vakti oyunu Denetmen ekibine gönüllü olarak katılmak için aşağıda verilmiş sözleşme şartlarını kabul ettiğinizi onaylayın. Şartları kabul etmiyorsanız VAZGEÇİYORUM seçeneğini seçerek formdan çıkabilirsiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti oyununda yukarıda bilgilerini veren kullanıcı, gönüllü olarak yapmış olduğu talep sonucu TTNET tarafından belirlenecek tarihler arasında geçerli olmak üzere, kabulü halinde Oyun yöneticisi olarak görev yapacaktır.Görevi boyunca aşağıdaki kapsamlarda görevlendirilir:
Şikayet edilen yazışmalarının değerlendirilmesi, moderasyonu ve uygun görüldüğü takdirde diğer birimlerde görevlendirilmesi.
Bu kapsamların detayları TTNET tarafından Oyun Yöneticisi’ne haber verilmeksizin değiştirilebilir.
-Oyun Yöneticisi, Oyun Yöneticisi olarak yürüteceği görevlerle ilgili olarak Oyun ile ve Oyun’un yayınlandığı internet platformu, Oyun’la ilgili sosyal paylaşım platformları ve TTNET’e ait diğer mecralarda kendisine TTNET tarafından bazı yetkiler verilebileceğini kabul eder. TTNET, bu yetkileri verip vermemek, dilediği zaman geri almak hakkına sahiptir.
-TTNET tarafından Oyun Yöneticisi’ne verilen yetkiler, yukarıda bahsedilen Oyun Yöneticisi görevi ve yukarıda belirtilen süre kapsamında kullanacaktır.
- Oyun Yöneticisi, verilmiş olan yetkileri hiçbir nam altında ve hiçbir şekilde kendisine ve/veya üçüncü kişilere fayda veya zarar vermek amacıyla kullanmayacaktır.
-Verilmiş olan bu görev ve yetkiler Oyun Yöneticisi’ne hiçbir surette TTNET’in temsilcisi ve/veya yetkilisi, çalışanı, ortağı gibi herhangi bir hak, talep veya sıfat sağlamamaktadır. Oyun Yöneticisi yetki ve görevlendirmesi gönüllülük esası üzerine kurulmuş olup, Oyun Yöneticisi sıfatıyla ifa ettiği görev ve kullandığı yetkiler nedeniyle Oyun Yöneticisi’nin TTNET’ten herhangi bir nam altında bir talebi olmayacaktır.
- Oyun Yöneticisi, TTNET adına anlaşma yapma ya da taahhütte bulunma ve TTNET’in nam ve hesabına borç ya da yükümlülük üstlenme yetkisine sahip değildir.
- Oyun Yöneticisi, üçüncü şahıslara,TTNET’i bağlayıcı eylemlerde bulunma hakkı bulunduğunu beyan etmeyecektir.
- Oyun’da yer alan diğer oyunculara ait kullanıcı bilgileri, yazışma içerikleri gibi kişisel bilgileri hiçbir surette TTNET ekibi dışındaki üçüncü kişilerle paylaşmayacak, kişisel menfaatleri amacıyla kullanmayacaktır. Oyun Yöneticisi bu tarz bilgilerin gizli bilgi kapsamında olduğunu ve TTNET’e ait olduğunu kabul ve beyan eder.
- Oyun Yöneticisi, TTNET ekibi tarafından verilecek tüm talimatlara uyacaktır.
- Oyun esnasında oluşan hata/lar tespit ettiği takdirde, oluşan bu hata/ları mümkün olan en kısa sürede ve yalnızca TTNET ekibiyle paylaşacaktır.
- Oyun kapsamında genel oyuncu kurallarına uyarak diğer oyunculara örnek davranış sergileyecektir.
Oyun Yöneticisi tarafından yukarıda belirtilen görevlerin kullanımından doğan doğrudan/dolaylı zararlar oluşması halinde, her türlü zarardan Oyun Yöneticisi sorumlu olacaktır. Belirtilen mevki için statik Ip zorunluluğu vardır.
Burada hala başvuru ile ilgili maddeler veya TC no gibi kişisel bilgi istemelerindeki amaç yok.Sanırım koşulları hayali üretiyorlar
Electrodynamics yazdı:LatveriA ve senin bahsettiğin sözleşme aynen şu şekilde;Mrreotai yazdı:Merhaba ilgili sözleşme denetmen ekibi başvuru formunun en son sayfasında bulunan sözleşme olup,başvuru göndermek için kabul etmek zorunda olduğunuz sözleşmedir.Electrodynamics yazdı:Verdiğiniz linke LatveriA Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi'nden bahsetmiş ne hikmettir ki ben hiçbir yerde bunu bulamadım varsa öyle bir sözleşme bir link atın da görelim.Oyundaki tek sözleşme kullanım sözleşmesidir http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
Gönüllü Oyun Yöneticisi Sözleşmesi
İstanbul Kıyamet Vakti oyunu Denetmen ekibine gönüllü olarak katılmak için aşağıda verilmiş sözleşme şartlarını kabul ettiğinizi onaylayın. Şartları kabul etmiyorsanız VAZGEÇİYORUM seçeneğini seçerek formdan çıkabilirsiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti oyununda yukarıda bilgilerini veren kullanıcı, gönüllü olarak yapmış olduğu talep sonucu TTNET tarafından belirlenecek tarihler arasında geçerli olmak üzere, kabulü halinde Oyun yöneticisi olarak görev yapacaktır.Görevi boyunca aşağıdaki kapsamlarda görevlendirilir:
Şikayet edilen yazışmalarının değerlendirilmesi, moderasyonu ve uygun görüldüğü takdirde diğer birimlerde görevlendirilmesi.
Bu kapsamların detayları TTNET tarafından Oyun Yöneticisi’ne haber verilmeksizin değiştirilebilir.
-Oyun Yöneticisi, Oyun Yöneticisi olarak yürüteceği görevlerle ilgili olarak Oyun ile ve Oyun’un yayınlandığı internet platformu, Oyun’la ilgili sosyal paylaşım platformları ve TTNET’e ait diğer mecralarda kendisine TTNET tarafından bazı yetkiler verilebileceğini kabul eder. TTNET, bu yetkileri verip vermemek, dilediği zaman geri almak hakkına sahiptir.
-TTNET tarafından Oyun Yöneticisi’ne verilen yetkiler, yukarıda bahsedilen Oyun Yöneticisi görevi ve yukarıda belirtilen süre kapsamında kullanacaktır.
- Oyun Yöneticisi, verilmiş olan yetkileri hiçbir nam altında ve hiçbir şekilde kendisine ve/veya üçüncü kişilere fayda veya zarar vermek amacıyla kullanmayacaktır.
-Verilmiş olan bu görev ve yetkiler Oyun Yöneticisi’ne hiçbir surette TTNET’in temsilcisi ve/veya yetkilisi, çalışanı, ortağı gibi herhangi bir hak, talep veya sıfat sağlamamaktadır. Oyun Yöneticisi yetki ve görevlendirmesi gönüllülük esası üzerine kurulmuş olup, Oyun Yöneticisi sıfatıyla ifa ettiği görev ve kullandığı yetkiler nedeniyle Oyun Yöneticisi’nin TTNET’ten herhangi bir nam altında bir talebi olmayacaktır.
- Oyun Yöneticisi, TTNET adına anlaşma yapma ya da taahhütte bulunma ve TTNET’in nam ve hesabına borç ya da yükümlülük üstlenme yetkisine sahip değildir.
- Oyun Yöneticisi, üçüncü şahıslara,TTNET’i bağlayıcı eylemlerde bulunma hakkı bulunduğunu beyan etmeyecektir.
- Oyun’da yer alan diğer oyunculara ait kullanıcı bilgileri, yazışma içerikleri gibi kişisel bilgileri hiçbir surette TTNET ekibi dışındaki üçüncü kişilerle paylaşmayacak, kişisel menfaatleri amacıyla kullanmayacaktır. Oyun Yöneticisi bu tarz bilgilerin gizli bilgi kapsamında olduğunu ve TTNET’e ait olduğunu kabul ve beyan eder.
- Oyun Yöneticisi, TTNET ekibi tarafından verilecek tüm talimatlara uyacaktır.
- Oyun esnasında oluşan hata/lar tespit ettiği takdirde, oluşan bu hata/ları mümkün olan en kısa sürede ve yalnızca TTNET ekibiyle paylaşacaktır.
- Oyun kapsamında genel oyuncu kurallarına uyarak diğer oyunculara örnek davranış sergileyecektir.
Oyun Yöneticisi tarafından yukarıda belirtilen görevlerin kullanımından doğan doğrudan/dolaylı zararlar oluşması halinde, her türlü zarardan Oyun Yöneticisi sorumlu olacaktır. Belirtilen mevki için statik Ip zorunluluğu vardır.
Burada hala başvuru ile ilgili maddeler veya TC no gibi kişisel bilgi istemelerindeki amaç yok.Sanırım koşulları hayali üretiyorlarHerhangi bir belge veya sözleşmede de belirtmemişler.
Yukarıda göndermiş olduğunuz sözleşmeyi kabul ederken kim olarak kabul ettiğinizi tc kimlik nonuz ve adresiniz ile belirlersiniz ve format o şekilde oluşur.Örnek veriyorum
sayın .......... tc lonu ...... .... isimli ......... adresinde ikametgah eden .......
XXXSÖZLEŞMEXXX
yukarıdaki sözleşmeyi okudum ve sözleşmeyi kabul ediyorum.