Denetmenlik Sorunsalı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Denetmenlik Sorunsalı

Mesaj gönderen 4thEspada »

Evet herkesin başvurmak istediği tüm saatlerini gönüllü olarak harcıyacağı -gerçi niye isterlerki- denetmenlik alımları başlamış oyunun biliyoruzki birçoğu hatta tamamı 18 ve 18in altı oyuncu kitlesi oluşturuyor.. şimdi konumuz bu değil Şu;
X loncasının Elemanı denetmenlik başvurusu yapıyor ve alınıyor bu kişi bu şahıs bu birey o ekipteyken hiçmi kendi loncasındaki adamını tolere etmiyecek bir sus yediğinde bir ban yediğinde ? yahu insan evladıdır tabi yapacak yapacak fıtratında var benim anlayamadığımda bu oyuncuların içinden seçmeniz oyuncu olmayanı almanız lazım bunu düşünüyorum kim gelebilirki? bakışı atmayın sadece yazışmaları kontrol edecekmiş!
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Denetmenlik Sorunsalı

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Dostum sistem şu şekilde ilerliyor mesela ben kuklacı sunucusunda oynuyorum ama kuklacı sunucusunda denetmenken kuklacı sunucusuna bakma gibi bir yetkim yok olayı var denetmenlikte o yüzden dediğin gibi bir durum ortaya çıkması pek mümkün değil
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Denetmenlikte küfür eden kişinin ismini görmüyorlar diye biliyorum.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba;

açıklamalarda denetmenlik görevinde olan kişiler asla şikayet eden ve şikayet edilen isimler görülmez diye not düşmüşler zaten.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

[color=#FF0000]Zifan[/color] yazdı:Denetmen Ekibi Nedir?
İKV Denetmen Ekibi, oyun içinde çeşitli nedenlerden dolayı gönderilmiş şikayetlere yönelik yazışmaları inceleyerek gerektiğinde yaptırımların doğru bir şekilde uygulanmasını sağlayan ve gönüllü yönetici sözleşmesi ile TTNET'e karşı 1. derecede sorumluluğu bulunan Destek Takımı üyeleridir.
Denetmenlerin güvenlik gereği kendi sunucusunda inceleme yapma ve yazışmalar içerisindeki isimleri görme hakkı yoktur.

Altı çizili yere dikkat etmemişsin !!!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Burak8154 yazdı:
[color=#FF0000]Zifan[/color] yazdı:Denetmen Ekibi Nedir?
İKV Denetmen Ekibi, oyun içinde çeşitli nedenlerden dolayı gönderilmiş şikayetlere yönelik yazışmaları inceleyerek gerektiğinde yaptırımların doğru bir şekilde uygulanmasını sağlayan ve gönüllü yönetici sözleşmesi ile TTNET'e karşı 1. derecede sorumluluğu bulunan Destek Takımı üyeleridir.
Denetmenlerin güvenlik gereği kendi sunucusunda inceleme yapma ve yazışmalar içerisindeki isimleri görme hakkı yoktur.

Altı çizili yere dikkat etmemişsin !!!
Zifan'ın yazdığına inandın mı ? :)
WesTSooN
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Selamlar,

Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yorumlarda bulunmuş ama tekrar belirtelim. Denetmen olarak takımda görev alan arkadaşlarımızın, kendi oynadıkları sunucu veya sunucularda şikayet bildirimlerini inceleme hakları yoktur. Ayrıca şikayet içeriklerinde karakter adları [Şikayet Edilen] ile [Şikayet Eden] ve [Diğer Kişi] olarak görülmektedir. Kaldı ki denetmenlerimizin inceledikleri şikayetler, bizim tarafımızdan da incelenmekte ve takip edilmektedir.

Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

IP - İleti - Ve Şikayet Numarası Görünüyor Diye Biliyorum. Ayrıca Görevini İyi Getirip Şikayetleri Daha Fazla Değerlendirene İkv Yönetimi Hediye Verebiliyor. Hediye Dediğim 500 akçe filan.
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

DuMaNisTT yazdı:IP - İleti - Ve Şikayet Numarası Görünüyor Diye Biliyorum. Ayrıca Görevini İyi Getirip Şikayetleri Daha Fazla Değerlendirene İkv Yönetimi Hediye Verebiliyor. Hediye Dediğim 500 akçe filan.
Supra Cin'de verdiler lütfen. :D
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Shizune yazdı:
DuMaNisTT yazdı:IP - İleti - Ve Şikayet Numarası Görünüyor Diye Biliyorum. Ayrıca Görevini İyi Getirip Şikayetleri Daha Fazla Değerlendirene İkv Yönetimi Hediye Verebiliyor. Hediye Dediğim 500 akçe filan.
Supra Cin'de verdiler lütfen. :D

Eski Rehberler Olarak Bu Durumu İfşaa Ettik :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön