Destek Ekibi Yardım*
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Destek Ekibi Yardım*
Selamlar. Arkadaşlar aylar önce bir karakter açıp; Lonca pasaportu, kasa erişimi, +5 yetenek ve ayısını alıp bir kenara bırakmıştım. Giriş e postasını serili yüzlerce eposta kullandığım için unutabiliyorum. Karakterimin ismini desteğe bildirip karakterimin e postasını bana vermelerini istedim. Geri dönüş olmadı. Bütün e-posta adreslerimde telefon numaramı belirttiğim için oradan kurtarıyorum e postamı,(hotmail) ve karakterimide böylelikle tekrar almış olacağım. Fakat bunu destek ekibi anlamıyor. (Yazıktır günahtır o kadar para harcadım) :shock:
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

Re: Destek Ekibi Yardım*
Güncel tutuyorum arkadaşlar cevap gelmesi için.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Merhaba,
Konuyla alakalı Üyelik Sorunları'ndan başvuru gönderdiyseniz, bekleyen mevcut birimlerle birlikte incelenme sırasına göre sizin bildiriminize de yanıt verilecektir. Eğer daha önce farklı bir yere başvurduysanız, lütfen belirttiğim birime başvurunuzu gönderin. Birden fazla mesaj göndermeksizin, gelecek cevabı beklemenizi rica ederim.
Teşekkürler
Konuyla alakalı Üyelik Sorunları'ndan başvuru gönderdiyseniz, bekleyen mevcut birimlerle birlikte incelenme sırasına göre sizin bildiriminize de yanıt verilecektir. Eğer daha önce farklı bir yere başvurduysanız, lütfen belirttiğim birime başvurunuzu gönderin. Birden fazla mesaj göndermeksizin, gelecek cevabı beklemenizi rica ederim.
Teşekkürler

- PARJISUNG
- Cin Avcısı

Deneyeceğim konu kilitleyebilirsin.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG