şu oyunda yetkisi olan arkadaşım canım arkadaşım canım kardeşim benim güzel kardeşim neden bu alışverişte para sorununu çözmüyorsunuz hee ? neden 200m gıbı bı sınır koydunuz anlamıyormusunuz bu sınır yetmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
sakınlıgımı korumak ıstıyorum bak 4 yıllık üniversite mezunuyum sakın kalmak ıstıyorum cahıl cahıl konusmak ıstemıyorum ama çıldırttınız arkadaş şu para sınırını kaldırın ulan 10 dk nızı almaz lan 10 dk nızı ayıp lan hıç mı Allah kıtap korkunuz yok olm sız Allahtan korkmuyormusunuz bı açıklama yapın şu şu şu şu sebepten dolayı artıramıyoruz dıyın bakın eger bır gun bu monıtore kafa atarsam ve kafam kırılırda hastanelık olursam suclu sızsızınız duzeltın lan su para sınırını delirttiniz lan şizofren oldum olm sızın yuzunuzden fızık muhendısıyım lan ben şizofren oldum sayenızde
neden arkadaşım neden ?
Re: neden arkadaşım neden ?
sayın fizik mühendisi 4 yıllık üniversite mezunu arkadaşım o zeki kafanı böyle işlere fazla yorma diye sana kısaca anlatacağım her yazılımın da olduğu gibi istanbul kıyamet vaktininde bir algoritması vardır ve yıllar önce ortaya konulan bu algoritma oyundaki temel bazı değerleri etkiler alışveriş bir veri bağlantısıdır her veri bağlantısında olduğu gibi alıcı ve verici vardır ve oyun parası da bir veridir bu verinin aktarılma üst frekansı ve algoritmaya bağlı değerleri vardır yıllar yıllar önce oyunda alısverişte para limiti yoktu ancak belli bir değerden sonra para aktarılmıyordu yani o değerin üstündeki para sizin hesabınızdan gidiyor fakat karşı tarafa ulasmıyordu yani A kişisinden giden 10x miktar paranın B kişisine 2x i ulaşıyordu bu sebeple o donemki yonetım alısverıse para sınırı koymayı bır cozum yolu olarak gordu bir önlemdı.Ayrıca bunun duzeltılmesı mumkun olmakla beraber cok ve cok zor bunu yapabılıcek bir teknik ekip bile yokken...
Sanırım bu açıklama yeterliCiao yazdı:sayın fizik mühendisi 4 yıllık üniversite mezunu arkadaşım o zeki kafanı böyle işlere fazla yorma diye sana kısaca anlatacağım her yazılımın da olduğu gibi istanbul kıyamet vaktininde bir algoritması vardır ve yıllar önce ortaya konulan bu algoritma oyundaki temel bazı değerleri etkiler alışveriş bir veri bağlantısıdır her veri bağlantısında olduğu gibi alıcı ve verici vardır ve oyun parası da bir veridir bu verinin aktarılma üst frekansı ve algoritmaya bağlı değerleri vardır yıllar yıllar önce oyunda alısverişte para limiti yoktu ancak belli bir değerden sonra para aktarılmıyordu yani o değerin üstündeki para sizin hesabınızdan gidiyor fakat karşı tarafa ulasmıyordu yani A kişisinden giden 10x miktar paranın B kişisine 2x i ulaşıyordu bu sebeple o donemki yonetım alısverıse para sınırı koymayı bır cozum yolu olarak gordu bir önlemdı.Ayrıca bunun duzeltılmesı mumkun olmakla beraber cok ve cok zor bunu yapabılıcek bir teknik ekip bile yokken...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yeterli değil.zxcvzxcv yazdı:Sanırım bu açıklama yeterliCiao yazdı:sayın fizik mühendisi 4 yıllık üniversite mezunu arkadaşım o zeki kafanı böyle işlere fazla yorma diye sana kısaca anlatacağım her yazılımın da olduğu gibi istanbul kıyamet vaktininde bir algoritması vardır ve yıllar önce ortaya konulan bu algoritma oyundaki temel bazı değerleri etkiler alışveriş bir veri bağlantısıdır her veri bağlantısında olduğu gibi alıcı ve verici vardır ve oyun parası da bir veridir bu verinin aktarılma üst frekansı ve algoritmaya bağlı değerleri vardır yıllar yıllar önce oyunda alısverişte para limiti yoktu ancak belli bir değerden sonra para aktarılmıyordu yani o değerin üstündeki para sizin hesabınızdan gidiyor fakat karşı tarafa ulasmıyordu yani A kişisinden giden 10x miktar paranın B kişisine 2x i ulaşıyordu bu sebeple o donemki yonetım alısverıse para sınırı koymayı bır cozum yolu olarak gordu bir önlemdı.Ayrıca bunun duzeltılmesı mumkun olmakla beraber cok ve cok zor bunu yapabılıcek bir teknik ekip bile yokken...
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve kafa yormak istiyorum. Bana detaylıca anlatır mısın? Bu algoritmayı yazan ekip yazdığı algoritmayı düzenleyip programa aktaramıyor mu?? Yazdıkları kodlara yorum satırı ekleyerek hangi kodun ne işe yaradığını anlatmamış mı? Bu limiti 200m ' yle sınırlandıran insanın limiti 500m yapmasının zor olan tarafını bana açıklayabilir misin? Haa dersen bu oyunun kodlarını yazan , algoritmasını düzenleyen ekip görevi bıraktı. Şu an bulunan ekibin bu işler hakkında bilgisi yok bunu anlarım. Verinin aktarılma üst frekansı var demişsin. Bu verinin aktarılma üst frekansının bir sınırı mı var? En komiği de BU LİMİTİN ARTTIRILMASI ÇOK AMA ÇOK ZOR demen. İşten anlayan birisi olsa sadece birkaç saatini alır. Ama işten anlayan bi adam yok. Gidip Wikipedi'den bişeyler okuyup burada konuyu açan adamı ezmen çok yanlış bi davranış. Seninde programlama konusunda cahil biri olduğun bariz belli.Ciao yazdı:sayın fizik mühendisi 4 yıllık üniversite mezunu arkadaşım o zeki kafanı böyle işlere fazla yorma diye sana kısaca anlatacağım her yazılımın da olduğu gibi istanbul kıyamet vaktininde bir algoritması vardır ve yıllar önce ortaya konulan bu algoritma oyundaki temel bazı değerleri etkiler alışveriş bir veri bağlantısıdır her veri bağlantısında olduğu gibi alıcı ve verici vardır ve oyun parası da bir veridir bu verinin aktarılma üst frekansı ve algoritmaya bağlı değerleri vardır yıllar yıllar önce oyunda alısverişte para limiti yoktu ancak belli bir değerden sonra para aktarılmıyordu yani o değerin üstündeki para sizin hesabınızdan gidiyor fakat karşı tarafa ulasmıyordu yani A kişisinden giden 10x miktar paranın B kişisine 2x i ulaşıyordu bu sebeple o donemki yonetım alısverıse para sınırı koymayı bır cozum yolu olarak gordu bir önlemdı.Ayrıca bunun duzeltılmesı mumkun olmakla beraber cok ve cok zor bunu yapabılıcek bir teknik ekip bile yokken...
Yeni forum hesabım : XXX
Bunu yapacak teknik ekip yok 
2 devimiz var.
onlarında bu işleri yapacak kapasitesi yok.
He bu işi yazan Zwartan'a denilemez mi ya gel kardeşim bunu yazdın bizi bıraktın 2 saat gelde şunu düzeltiver.
Demek ki yazılım buna izin vermiyor onlarda yapamıyorlar.
Boşa çene yormaya gerek yok. kapasitesi oyunun budur.
2 devimiz var.
onlarında bu işleri yapacak kapasitesi yok.
He bu işi yazan Zwartan'a denilemez mi ya gel kardeşim bunu yazdın bizi bıraktın 2 saat gelde şunu düzeltiver.
Demek ki yazılım buna izin vermiyor onlarda yapamıyorlar.
Boşa çene yormaya gerek yok. kapasitesi oyunun budur.
Game over
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lanlı konuşarak istediğin. Elde edeceğini düşünüyorsan o kafayı at burdanda oneride bulunman yanlış destek ekibine yazabilirsin + cavapta alırsın ama boyle yazarsan alamazsın