Dün Show Tv haberinde cıkan haberi paylasmak istedim tişört İstanbul Kıyamet Vakti tişörtü olunca
SOSYAL DENEY
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
SOSYAL DENEY
https://www.youtube.com/watch?v=pVt-1VfBHSc
Dün Show Tv haberinde cıkan haberi paylasmak istedim tişört İstanbul Kıyamet Vakti tişörtü olunca
Acaba dilenci klıgına giren arkadas forumdaki SOSYALDENEY isimli kişimi 
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: SOSYAL DENEY
İfşa oldum oyunu bırakıyorum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- 123berkay123
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ya bu millet sosyal deneyi bilmiyor yada biz dünyalılar sosyal deney ne onu bimyoruz. Tek taraflı yapılan sosyal deney olmaz ula.
Yardım eden olanlar yardım eder yardım etmeyenleri yardım etmiyor diye ifşa edemezsiniz bir anlatamadık deridimizi o kadarda karışık yaıyoruz gene millet anlamıyor ha yeter ulan bende bir sosyal deney yapıyorum. Ama farkına varmıyorsunuz olmaz bu kadarda yeterrrrrr..
2 milyon suriyeli bir sosyal deneydir. Sevmiyenleride vardır hallerinden anlıyarak yardım ederdende bu bir sosyal deneydir. Türk halkı yardımsevermi diye sokağa üstü başı yırtık adam çıkartırsın yüzünde sakalı yok saçları benimkinden temiz. Üşüyormusun evet abi yok deve o halde üşümüyorsa ben neyim. Biri tekmik atıp defol lan burdan evsiz desedin sosyal deney diyecektim ama maalesef oda değil.
Kızlar varya az değil ha. Birde bozuk para meselesi göxzden kaçmadı değil ha yesilli biri vardın onu bulunca parasını geriv erecegiz dedi ya ondan sonra yanından 2 defa geçti orda ben koptum hehe.
Yardım eden olanlar yardım eder yardım etmeyenleri yardım etmiyor diye ifşa edemezsiniz bir anlatamadık deridimizi o kadarda karışık yaıyoruz gene millet anlamıyor ha yeter ulan bende bir sosyal deney yapıyorum. Ama farkına varmıyorsunuz olmaz bu kadarda yeterrrrrr..
2 milyon suriyeli bir sosyal deneydir. Sevmiyenleride vardır hallerinden anlıyarak yardım ederdende bu bir sosyal deneydir. Türk halkı yardımsevermi diye sokağa üstü başı yırtık adam çıkartırsın yüzünde sakalı yok saçları benimkinden temiz. Üşüyormusun evet abi yok deve o halde üşümüyorsa ben neyim. Biri tekmik atıp defol lan burdan evsiz desedin sosyal deney diyecektim ama maalesef oda değil.
Kızlar varya az değil ha. Birde bozuk para meselesi göxzden kaçmadı değil ha yesilli biri vardın onu bulunca parasını geriv erecegiz dedi ya ondan sonra yanından 2 defa geçti orda ben koptum hehe.
A R Z L O D O S
Çok iyde oldu çokta güzel oldu diyen herif gibisinARZLODOS yazdı:Ya bu millet sosyal deneyi bilmiyor yada biz dünyalılar sosyal deney ne onu bimyoruz. Tek taraflı yapılan sosyal deney olmaz ula.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
@Sora ben bunu anlamadım çok iyide oldu derken hangisi için kullandın Suriyeliler içinmi sosyal deney içinmi:).
Sosyal Deney adı altında gezen binlerce deney var gibi 100 taneden 99 tanesi boş deney Kobay fareleri ölmesin diye isyan eden Hayvan hakları ayyyyyyyyyyy fareeeeeee her eve mutlaka bir kedi alın besleyin diyen gibiyim.
Yok ben insanlık namına yaptım ama genede gönlünden ne koparsa diyenlerdenim.
Biz Iraka demokrasi getirecegiz sizi diktatörlerden kurtaacagız diyip aman bunlar işleri bitince arkalarında aman bunlar demkrasiye geçerse biz petrolsuz kalırız hemen bir 2.binladin çıkaralım diyenlerdenim.
Toprak kaybetmeyim toprak kaybeder gibi yapanlardanım.

Sosyal Deney adı altında gezen binlerce deney var gibi 100 taneden 99 tanesi boş deney Kobay fareleri ölmesin diye isyan eden Hayvan hakları ayyyyyyyyyyy fareeeeeee her eve mutlaka bir kedi alın besleyin diyen gibiyim.
Yok ben insanlık namına yaptım ama genede gönlünden ne koparsa diyenlerdenim.
Biz Iraka demokrasi getirecegiz sizi diktatörlerden kurtaacagız diyip aman bunlar işleri bitince arkalarında aman bunlar demkrasiye geçerse biz petrolsuz kalırız hemen bir 2.binladin çıkaralım diyenlerdenim.
Toprak kaybetmeyim toprak kaybeder gibi yapanlardanım.
A R Z L O D O S
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Biz bitmişiz biz biz kalmamış ben şok ben iptal ben vefat... Ama evirenin avatarı çok tatlı 
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Ses yok video da. Üzerinde tişört olan kişi tanıdık birisi mi
Kahkaha attım 
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY