İKV DAMAGE REKORU ARKADASLAR SİZDE PAYLASINIZ K.G
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Re: İKV DAMAGE REKORU ARKADASLAR SİZDE PAYLASINIZ K.G
vay kardes ler hiç eleştircek bişe kalmadı ixir damage kelimesimi kaldı ahahahah oda güzel buyrun daha iyisini yapa bilen varsa paylasımları bkliyorum
konumuz hasar tesbit damage tesbit diğer bir ismi türkçe dersi değil 
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KARDES FAZLA KONUSMA BURDAKİ AMACIMIZ MAX LİMİTİ ÖLÇMEK REKLAM NE ALAKA OYUNDA OYNUYORUZ ŞÜPHEN VARSA WS BEKLLERİM Bİ LAF VARDIR KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR SNKİ O HESAP DAHA İYİSİNİ YAPA BİLİOSAN KOY BURAYA BNDE YENİ HASARLAR DENİYİM KOYUYUM OKE K.G BAŞARILAR BİZİM TÜRKLER BÖLE İŞTE TEBRİK EDEN GÖRMEDİM HİÇ KENDİLERİ BİŞE YAPAMAZ YAPANIDA BÖLE KISKANIRLAR HAZIMSIZLIK CEKENLERE SODA BNDEN
- Penthouse
- Salgın Koruyucusu
iksirsiz 57 000 vuruyosan sende koy fotonu gramer muhabbeti yapma
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler takılmayın bu sunucudada böyle dengesiz modda az kesmedim bu bebeyi şimdi çıkmış hasar tartışması yapıyor ne olduguda belli degil koyverin sorunlu bir arkadaş
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
MODDA ARKADAN DALIP HERKES KESER BİR BİRİNİ WS YE GEL DE O FOTOLARIDA BURDA PAYLASALIMkordugum yazdı:Beyler takılmayın bu sunucudada böyle dengesiz modda az kesmedim bu bebeyi şimdi çıkmış hasar tartışması yapıyor ne olduguda belli degil koyverin sorunlu bir arkadaş
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
https://www.youtube.com/watch?v=3LZhsstWPe8 buna bak kardes bideDawnguard yazdı:İXİR li atsak olmazmı ?
Bu fotoğraf doğru olsa hadi bu şekilde gösterilmemeli karakter penceresi ve harita neden kapalı iksir bugu yapılabiliyor bu açık halen kapatılmadı.
Bir diğer mesele de bu tipte konu varken neden yeni konu açma gereği duydun ? Egoistlik bu forumda çöp konulara sebep oluyor.
Ah bir de doğru düzgün Türkçe kullansan ixir diye ne yabancı bi kelime var ne Türkçe bi kelime var. İxir yazarak eline ne geçtiyse artık.
Forumda büyük harfler ile ileti yazmak yasaktir forum görevlilerinin de dikkatine
Not:Oyunda bütün büyücüler savaşçılar şifacılar fabrikadan çıkma ürün gibi aynı itemlerle dizilmiş durumda bu yüzden bu bir rekor da olmamaz.Rekor olabilmesi için olağan dışı olması gerektiğini düşünüyorum.
Güzelim skyrim i ne hale getirmişler ! Dovahkiin dediğin bandite tek atcak lan ne bu böyle :evil:kenjooo yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=3LZhsstWPe8 buna bak kardes bideDawnguard yazdı:İXİR li atsak olmazmı ?![]()
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
EYUNAL yazdı:Bu fotoğraf doğru olsa hadi bu şekilde gösterilmemeli karakter penceresi ve harita neden kapalı iksir bugu yapılabiliyor bu açık halen kapatılmadı.
Bir diğer mesele de bu tipte konu varken neden yeni konu açma gereği duydun ? Egoistlik bu forumda çöp konulara sebep oluyor.
Ah bir de doğru düzgün Türkçe kullansan ixir diye ne yabancı bi kelime var ne Türkçe bi kelime var. İxir yazarak eline ne geçtiyse artık.
Forumda büyük harfler ile ileti yazmak yasaktir forum görevlilerinin de dikkatine
Not:Oyunda bütün büyücüler savaşçılar şifacılar fabrikadan çıkma ürün gibi aynı itemlerle dizilmiş durumda bu yüzden bu bir rekor da olmamaz.Rekor olabilmesi için olağan dışı olması gerektiğini düşünüyorum.
olağn üstü bişe arıyorsan tılsım die bir şey var bnde m1 m2 3 mavi m3 bb 3 f3 tılsımları var sende dene bakalım madem aynı fabrika çıkıslı çarlarsa 57 k yı gör veya kendi max hasarını tes bitle fotosunu at bn bu konu daha önce acıldıgını bilmiyordum arkadasımız iksirli 62 k vurmus onuda tebrik ediyorum burdan daha önce yazdım biz türklerde kabullenme tebrik etme hoş görü edası yok kardeşim sen de yap sende koy elini tutanmı var hadi yi forumlar
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ahahahahh bide buna bak adamdaki stratejiye bak kendini öldürür gibi yapıyor bagırsağını cıkarıp rakibini boğuyorDawnguard yazdı:Güzelim skyrim i ne hale getirmişler ! Dovahkiin dediğin bandite tek atcak lan ne bu böyle :evil:kenjooo yazdı:https://www.youtube.com/watch?v=3LZhsstWPe8 buna bak kardes bideDawnguard yazdı:İXİR li atsak olmazmı ?![]()