NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: LAG HAKKINDA AÇIKLAMA

Mesaj gönderen Seven »

Bugün öğle saatlerinde lag iyice azıtmıştı bende fırsattan istifade Zulaya bakayım dedim. Çok saçma bir oyun olduğunu gördüm konsept ve grafik her ne kadar güzel olsada ortada dolaşan adamları görmekte biraz güçlük çekilebiliyor. Bu oyuna bakmış olsalardı. Herşey farklı bir boyutta olabilirdi. Cuma günü yazacakları yazı şu olur gerekli kişilerle irtibata geçtik en kısa süre içinde düzeltilecektir falan filan yazısını koyarlar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Re: NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR

Mesaj gönderen LatveriA »

Selam arkadaşlar,

Lag ve erişimle alakalı açılan tüm konular bu başlık altında toplandı. Sunucular hakkındaki son durumla alakalı bu başlıktan açıklama yapılmıştır.

[color=#00BF00]Nerull[/color] yazdı:Merhabalar,

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzda gün içerisinde yaşanan gecikme sorunuyla ilgili şikayetler neticesinde durumu TTNET in ilgili birimlerine ilettik. Sorunların halen devam ettiğini görüyoruz. Çözüm için teknik ekiple birlikte çalışıyor olacağız.

Yaşanan teknik problemlerin oyunumuzu ve siz oyuncularımızı etkiliyor olması bizi ziyadesiyle üzmektedir. Tüm oyuncularımızdan bu durumdan dolayı özür diliyoruz.
Sorunun meydana gelmesinden bu yana takipteydik, giderilene kadar da takipte kalacağız.
Resim
mukosito
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mukosito »

LatveriA yazdı:Selam arkadaşlar,

Lag ve erişimle alakalı açılan tüm konular bu başlık altında toplandı. Sunucular hakkındaki son durumla alakalı bu başlıktan açıklama yapılmıştır.

[color=#00BF00]Nerull[/color] yazdı:Merhabalar,

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzda gün içerisinde yaşanan gecikme sorunuyla ilgili şikayetler neticesinde durumu TTNET in ilgili birimlerine ilettik. Sorunların halen devam ettiğini görüyoruz. Çözüm için teknik ekiple birlikte çalışıyor olacağız.

Yaşanan teknik problemlerin oyunumuzu ve siz oyuncularımızı etkiliyor olması bizi ziyadesiyle üzmektedir. Tüm oyuncularımızdan bu durumdan dolayı özür diliyoruz.
Sorunun meydana gelmesinden bu yana takipteydik, giderilene kadar da takipte kalacağız.
Anlayışınız için teşekkürler.

Kuru kuru özürlerle olmuyor bu işler maalesef, şu vakte kadar oynadığım her oyunda bir günlük ufak çaplı donmalar yaşansa bile kişilerin zararları, bazı hediye veya etkinliklerle karşılanıyor yani gönülleri alınıyor bir durumda. Unutmayın bu oyunu daha zevkli şekilde oynamak için okul harçlığını bir aylık Plus paketi almak uğruna biriktiren ya da cebindeki 3-4 lira parayla İnternet kafelere gidip bölgelerde ter döken genç kardeşlerimiz de var ve bu insanların kendilerince önemli olan para ya da zamanlarını böyle aksiliklerle boşa geçirmesi üzücü. Çok şükür ben muhtaç değilim paketim bitmeden yenilerim çoğunlukla ama inanın yazık o insanlara ve daha yazık olan bunları oyuncuların düşünmesi yetkililerin değil. Ben bu kuru ve çok fazla söylenerek değerini kaybetmiş özürler yerine daha farklı uğraşlar içinde olmanızı isterdim. Çünkü gerçekten bu durum artık komikleşti. Defalarca aynı hatayı yapıp annesinden özür dileyen küçük çocuklar misali gibi, bunları yazmak zorundaydım kusura bakmayın.
zorhac
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

laga karsi ortak tepki

Mesaj gönderen zorhac »

Arkadaslar bildiginiz gibi 3. Gunune giren bu lag krizine bi cozum bulmak lazim bence tum playerler olarak ortak bir tepkide bulunalim boylece sesimiz daha gur cikar

Misal Forumda herkes laga tepkimdir diye konular acabilir boylece forumda sesimiz duyulur
yada oyun icinde bir arz + lodos olarak ortak tepkiler vere biliriz kimsenin kimseye saldirmadan beraber bi eylem yapilabilir yada belli bi sure hic akce cekmeyiz
varsa onerileriniz veya elestirileriniz yazabilirsibiz buraya
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Re: oyun oynanmayacak halde kimsede cikip bi aciklama yapmi

Mesaj gönderen ridvan4706 »

Dawnguard yazdı:
DxNxZ yazdı:
Dawnguard yazdı:
ridvan4706 yazdı:nerul ahmet avcimi :)
Yok kardeş Ahmet AVCI(Zwartan) Fevzi ALTUNCU(Nerull) Nihat ÖZPAY(CaptainATX) umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kardeşim sakın yanlış anlama ama sende karıştırmışsın Ahmet Avcı (CaptainATX) Nihat Özpay(Nerull) diğerine de Zwartan kalıyor ama tam emin olmadığım için onun doğruluğunu bilene bırakıyorum. Nerull ve CaptainATX belirttiğim kişilerin oyuniçi isimleridir.
Kardeş ona dalga deniyor bizim buralarda.

dalga denizde olur yegen cok istioysaniz gidin zula oynayin sen babanin elmasinda c vitamini iken bn ikv oynuyordum ve hepsini tanirim ters kayaya carptin sanirim ygen ;)
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Re: LAG HAKKINDA AÇIKLAMA

Mesaj gönderen JigZaguLa »

ardaturan yazdı:sayın ikv yönetimi özellikle kendisini sivreltme çabasında olan sözüm ona latveria gibi yönetici sınıfına girmiş bi kaç GM müsvetteleri bunca ikv oyuncusuna lag hakkında açıklama yapamayacak kadar bilgisiz ve beceriksizseniz bırakın biz açıklama yapalım 2 kelime çıkıp oyun şu yüzden lag ile boğuşmaktadır diyebilmek bu kadar zor olmamalı ,hayır hayretle izlediğim o kadar olay var ki oyuna girince klanda insanları verecek tepkisi kalmamış mehteranlar misali 2 ile 1 geri gitmeyi olağan saymış durumdalar,zira insanların dilinde şu yeni kurmuş olduğunuz oyun ZULA mı ZALA mı bilmem o var,ben inanmak istemiyorum bu yöneticilerin o oyunla kendilerini eğlendirdiklerini ancak siz açıklama yapmadıkca bu insanlar bu tip düşüncelere sahip olmakta sanırım haklıdırlar.egoist yöneticileri pardon yönetici müsvettelerini bir kenara bırakıp sayın zifan mihri hanıma seslenip mevcut olan lag hakkında insanlara bi bilgi vermesinin gerektiğini düşünüyorum,ve son olarak oyunun üst düzey loncalarının HİCRET, The lodosof Ottoman,MİR ,Raiders of Anatolia nostalji vuslatt özgürler bizi farklıclan kuva i milliye mareşal kardeş gibi lonca liderlerinin bir araya gelip bu oyuna ciddi kazanç sağlayan loncalardır ki bu saymış oldugum loncalar ,bir araya gelip yönetim ile ve birbirleri ile irtibat kurup bir karar alamıyorsa bence bizlerin de kusurları büyük... :!: :!:
BANLAYIN SUNU YA !
Kullanıcı avatarı
ERROR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ERROR »

Bunlar babadan ogula nesiller. :D
E R R O R

Kargalarin Sesi !
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuya hassasiyetle yaklaşan ve anlayışla karşılayan herkese teşekkürler. Konu içerisindeki tüm mesajları okuma fırsatım olmadı fakat başlığından ve ilk mesajlardan gördüğüm kadarıyla yeni bir konu açmayıp cevabı buradan yazmanın daha doğru olacağını düşündüm.

Gelen şikayetler üzerine hemen teknik ekiple iletişime geçtik. Sorunu yakından takip ediyorduk. Yani aslında forumda olmasak ta hep buradaydık. Yalnızca çözüme ulaştırmak beklediğimden maalesef daha uzun sürdü. Bu sabah yaptığımız çalışmayla birkaç gündür yaşanan gecikme sorununu ortadan kaldırdık. Başka etkenlerden kaynaklanabilecek ve oyun performansını etkileyebilecek olası durumları takip ediyor olacağız.

Yaşanan buna benzer olumsuzlukların oyunumuzun şimdiki durumunu yada geleceğini etkilemeyeceğini önemle belirtmek isterim.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
oTToMaNxBeDrOs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Meran'ın Çöküşü

Mesaj gönderen oTToMaNxBeDrOs »

Dün sabah başlayan lag sorunu akşamda devam etti, akşam aşırı abartı bir lag oldu sunucudaki herkes şikayetçi ve bizim asıl sinirlendiğimiz konu lag değil yönetimin çıkıpta bir açıklama yapmaması forumda bi konu açmayada mı üşeniyorsunuz ve ya oyunculara okadar değermi vermiyorsunuz.Bakım varsa kapatın sunucuları bitince açın bu eziyeti çekmek zorunda değiliz. Diğer sunucular ne alemde bilmiyorum.
Meranın Sessiz'i
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Meran'ın Çöküşü

Mesaj gönderen Sparineus »

oTToMaNxBeDrOs yazdı:Dün sabah başlayan lag sorunu akşamda devam etti, akşam aşırı abartı bir lag oldu sunucudaki herkes şikayetçi ve bizim asıl sinirlendiğimiz konu lag değil yönetimin çıkıpta bir açıklama yapmaması forumda bi konu açmayada mı üşeniyorsunuz ve ya oyunculara okadar değermi vermiyorsunuz.Bakım varsa kapatın sunucuları bitince açın bu eziyeti çekmek zorunda değiliz. Diğer sunucular ne alemde bilmiyorum.
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuya hassasiyetle yaklaşan ve anlayışla karşılayan herkese teşekkürler. Konu içerisindeki tüm mesajları okuma fırsatım olmadı fakat başlığından ve ilk mesajlardan gördüğüm kadarıyla yeni bir konu açmayıp cevabı buradan yazmanın daha doğru olacağını düşündüm.

Gelen şikayetler üzerine hemen teknik ekiple iletişime geçtik. Sorunu yakından takip ediyorduk. Yani aslında forumda olmasak ta hep buradaydık. Yalnızca çözüme ulaştırmak beklediğimden maalesef daha uzun sürdü. Bu sabah yaptığımız çalışmayla birkaç gündür yaşanan gecikme sorununu ortadan kaldırdık. Başka etkenlerden kaynaklanabilecek ve oyun performansını etkileyebilecek olası durumları takip ediyor olacağız.

Yaşanan buna benzer olumsuzlukların oyunumuzun şimdiki durumunu yada geleceğini etkilemeyeceğini önemle belirtmek isterim.

Saygılarımla.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön