Playstore'da ki Zam ! ! !
Re: Playstore'da ki Zam ! ! !
Bu konu yaşamaz
Ben açtım ama yaşatmayacaklar gibi

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Çok uzun zamandır 50 lira olan bir ürünün fiyatının bir miktar artması sizleri neden bu kadar galeyana getirdi anlamadım ben? Alın yada almayın kimse sizi zorlamıyor, aldığınız her ürünün karşılığı orada ki çalışanlara gidiyor. Sizin düşündüğünüz gibi 5 kişi devrede tutmuyorlar bu oyunu, onlarca çalışan, yazılımcı, grafiker vs. var biraz elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın arkadaşlar.
DipNot; GM 'ler ve alt kademesinde ki yetkililer maaş karşılığı görev alan yetkililer değildir !
DipNot; GM 'ler ve alt kademesinde ki yetkililer maaş karşılığı görev alan yetkililer değildir !
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Üstteki yorumdan sonra stoklar tükenene kadar almaya karar verdim.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
:mrgreen:mobilsorun yazdı:Üstteki yorumdan sonra stoklar tükenene kadar almaya karar verdim.
Pardon pardon ? Grafikler ? Yazılımcı ? Hocam sen 2011 de takılı kalmışsın.Bu paket 50 lira mıydı ? 50 liraydı.Bi anda 60 tlye yakın oldu.Ne bi laf var ne bi söz.Bİr miktar dediğin paraya ben gider 1000 akçe çekerim.DoNotDisturb yazdı: Re: Playstore'da ki Zam ! ! !DoNotDisturb yazdı:Çok uzun zamandır 50 lira olan bir ürünün fiyatının bir miktar artması sizleri neden bu kadar galeyana getirdi anlamadım ben? Alın yada almayın kimse sizi zorlamıyor, aldığınız her ürünün karşılığı orada ki çalışanlara gidiyor. Sizin düşündüğünüz gibi 5 kişi devrede tutmuyorlar bu oyunu, onlarca çalışan, yazılımcı, grafiker vs. var biraz elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın arkadaşlar.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Fazla soze gerek yok.IIRooTII yazdı:Bana göre Tek amaçları insanları oyundan soğutmak. :!:
Bu arkadaşın kafasındaki ikv geliştirme ekibi;DoNotDisturb yazdı:Çok uzun zamandır 50 lira olan bir ürünün fiyatının bir miktar artması sizleri neden bu kadar galeyana getirdi anlamadım ben? Alın yada almayın kimse sizi zorlamıyor, aldığınız her ürünün karşılığı orada ki çalışanlara gidiyor. Sizin düşündüğünüz gibi 5 kişi devrede tutmuyorlar bu oyunu, onlarca çalışan, yazılımcı, grafiker vs. var biraz elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın arkadaşlar.

Aslında olan;

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Haklısın VİCDAN lı olmak lazım da ; olması gerekn oyuncular değil, yukarda görevlerini yazdığın onlarca çalışan. Yoksa onlar çalışıyorda, bizemi yansımıyor bizmi körüz göremmiyoruz. Gerçekten çalışmış olsalardı, oyuncuların gıkı bile çıkmazdı.DoNotDisturb yazdı:Çok uzun zamandır 50 lira olan bir ürünün fiyatının bir miktar artması sizleri neden bu kadar galeyana getirdi anlamadım ben? Alın yada almayın kimse sizi zorlamıyor, aldığınız her ürünün karşılığı orada ki çalışanlara gidiyor. Sizin düşündüğünüz gibi 5 kişi devrede tutmuyorlar bu oyunu, onlarca çalışan, yazılımcı, grafiker vs. var biraz elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın arkadaşlar.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Elektriğe suya zam gelince burayada geliyormuş 

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
Bu iyidi kardes.husban yazdı:Elektriğe suya zam gelince burayada geliyormuş
E R R O R
Kargalarin Sesi !