Üretim puanı sıfırlatmak
Üretim puanı sıfırlatmak
günlerdik kıyamet üretmik için hazırlanıyoruz ve çemberli kutu olamadan sıfırlanamıyor böyle saçmalıkmı olur !? plusta yetmiyor ben neden kutu almak zorundayım ya
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Üretim puanı sıfırlatmak
o zaman ç.t kutunun özelliği olmuyor biz enayi miydik te aldık o kutuyu.
??
??
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
İkv'ye para lazım. Çalışan işçilere para lazım ikv'de.XUchiHa yazdı:günlerdik kıyamet üretmik için hazırlanıyoruz ve çemberli kutu olamadan sıfırlanamıyor böyle saçmalıkmı olur !? plusta yetmiyor ben neden kutu almak zorundayım ya
bu nasıl saçma bi konuşma ya ? niye alıyorsun dayatan mı var ?DuMaNisTT yazdı:o zaman ç.t kutunun özelliği olmuyor biz enayi miydik te aldık o kutuyu.
??
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
vahdet yazdı:İkv'ye para lazım. Çalışan işçilere para lazım ikv'de.XUchiHa yazdı:günlerdik kıyamet üretmik için hazırlanıyoruz ve çemberli kutu olamadan sıfırlanamıyor böyle saçmalıkmı olur !? plusta yetmiyor ben neden kutu almak zorundayım ya
ya çt kutu iyi özellikler veriyor tamam ama bu kadarını bilmiyorduk asayı 0dan üretmek yeterince zorken mısıra gidip o yazıyı okuyunca kalakalıyor insan
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Burası İKV.XUchiHa yazdı:vahdet yazdı:İkv'ye para lazım. Çalışan işçilere para lazım ikv'de.XUchiHa yazdı:günlerdik kıyamet üretmik için hazırlanıyoruz ve çemberli kutu olamadan sıfırlanamıyor böyle saçmalıkmı olur !? plusta yetmiyor ben neden kutu almak zorundayım ya
ya çt kutu iyi özellikler veriyor tamam ama bu kadarını bilmiyorduk asayı 0dan üretmek yeterince zorken mısıra gidip o yazıyı okuyunca kalakalıyor insan
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Her kutunun kendine has özelliği olur. Bu kutunun özelliği de budur. Yeni bir paket eklenti gelene kadar da öyle kalacaktır.XUchiHa yazdı:bu nasıl saçma bi konuşma ya ? niye alıyorsun dayatan mı var ?DuMaNisTT yazdı:o zaman ç.t kutunun özelliği olmuyor biz enayi miydik te aldık o kutuyu.
??
Lonca , kasa erişimi +5 puan zaten verildi. Daha ne istiyorsunuz ? Kutunun hiç bir özelliği kalmamasını mı ?
e ne yapacağız şimdi ? kutu dışında yolu yokmu
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Malesef yok.XUchiHa yazdı:e ne yapacağız şimdi ? kutu dışında yolu yokmu
ejder üretsem onunla alırlarmı çt yeXxxChesTeRxxX yazdı:Malesef yok.XUchiHa yazdı:e ne yapacağız şimdi ? kutu dışında yolu yokmu
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]