KIYAMET Mİ TRANS MI ?
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KIYAMET Mİ TRANS MI ?
Dostlarım başlıkta da belirttigim gibi kıyamet asa mı trans asa mı Hangisi büyücü için ilk adımda daha uygun olur önerilerinizi bekliyorum bu asalar kaç m ye mâl olur yanıtlariniz icin simdiden tesekkurler
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: KIYAMET Mİ TRANS MI ?
1_Bence trans asa üret. Eninde sonunda herkes elektriğe dönüyor zaten. Kıyamet asayı çemberlitaştan düşürürsün sonra.mutlulukmuodane yazdı:Dostlarım başlıkta da belirttigim gibi kıyamet asa mı trans asa mı Hangisi büyücü için ilk adımda daha uygun olur önerilerinizi bekliyorum bu asalar kaç m ye mâl olur yanıtlariniz icin simdiden tesekkurler
2_Bizim sunucuda birisine sormustum. Tıkla üret trans asayı 175m'ye satıyordu.
3_ Kıyamet asa üretenler daha sonra trans üretiyorlar zaten. Benim bir arkadaşım vardı kendisine trans asa üretti. Şimdi üstü full.
4_Yine başka bir tanıdığım vardı kıyamet asa üretmişti. Ardından hole indi. Ct'den trans asa düşürmediği için kendisine trans asa üretti.
5_Ben kendime kıyamet asa ürettim. Binlerce kez ct'ye girdim fakat trans dusmedi bir türlü. Şimdi hole indim. Keşke trans asa üreteydim diyorum.
İmzadaki linklere ziyaret edersen teşekkürünü etmiş olursun.
Saygılar, takipte kalın.
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

Trans asa üretmeye karar verdim Teşekkürler üstat linklerdeki yazılarını zevkle okudum
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Hemen karar verme benimde yorumumu dinle bence ,
Eger üstün fullse yani kıyamet olsun trans olsun bas trans asayi ama degilse kiyamet basıp ct atmanızı tavsiye ederim ki kıyamet asanin uretimi daha kolay . Hem üstünü dizersin hemde şansına belki trans asa alırsın .
Iyi forumlar
Eger üstün fullse yani kıyamet olsun trans olsun bas trans asayi ama degilse kiyamet basıp ct atmanızı tavsiye ederim ki kıyamet asanin uretimi daha kolay . Hem üstünü dizersin hemde şansına belki trans asa alırsın .
Iyi forumlar
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

Kıyamet asa üretse de m1 tılsımı olmadan ct'ye giremez. M1 urettikten sonra girse bile trans düşürme olasılığı düşük. Trans düşme olasılığını azalmışlar herhalde.showmaster yazdı:Hemen karar verme benimde yorumumu dinle bence ,
Iyi forumlar
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı

Önerin icin tesekkurler ustat kiyamet asanin uretimi daha kolay haklısın hesapladim simdi 20m felan fark var tahminimce 5500 akce cektim kondritle paraya donusturcem Dediklerinden sonra mantıklı yonlerinin oldugunu dusundum Ama hic cemberliye girmeye kalkismadm fevzi set dizersem 1600 civari fizik olcak asa ile m1 siz girmek mumkun mu ki Simdi full azatim siginak migrat giriyorum biraz düşünüp karar vercem ustatlar yazan ellerinize saglik Saygilarimlashowmaster yazdı:Hemen karar verme benimde yorumumu dinle bence ,
Iyi forumlar
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

Eğer param bol diyorsan kıyamet asa üret. Ardından onun üstüne 350-380m civarında olan m1 üret. Sonra full ct'ye gir. Bütün eksiklerini düşür. Sonra m1ile y2'yi takasla hole in. Holde benim xenotim kasma yöntemimi kullanarak xenotim kas. Xeno düşür sat. Trans asa dusmediyse kastıyım parayla trans asa üret. Ama belki de üretmeye gerek kalmaz. Ct'den düşürürsen. Yine kıyamet asa üretirsen tılsımsız da 1600 hs ile xenotim kasabilirsin sağ örste o şekilde kendine m1 üretebilirsin ama sabrım yok akçe ile m1 üretcem dersen sıkıntı yok. Akçe ile üret.mutlulukmuodane yazdı:Önerin icin tesekkurler ustat kiyamet asanin uretimi daha kolay haklısın hesapladim simdi 20m felan fark var tahminimce 5500 akce cektim kondritle paraya donusturcem Dediklerinden sonra mantıklı yonlerinin oldugunu dusundum Ama hic cemberliye girmeye kalkismadm fevzi set dizersem 1600 civari fizik olcak asa ile m1 siz girmek mumkun mu ki Simdi full azatim siginak migrat giriyorum biraz düşünüp karar vercem ustatlar yazan ellerinize saglik Saygilarimlashowmaster yazdı:Hemen karar verme benimde yorumumu dinle bence ,
Iyi forumlar
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

Vel hasılı
kimyada bir formül vardır.
P.V=n.r.T diyorum.
kimyada bir formül vardır.
P.V=n.r.T diyorum.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
KIYAMET URET BENCE BU ARADA KIYAMETLE TRANSIN DUSME OLASILIGI AYNI ORNEGİN BANA HİC KIYAMET DÜSMEDİ.