tilsimlar hakkinda
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
tilsimlar hakkinda
Butun oyuncuların çantada yerin az olduğunu düşünüyor ve bunun uzerine tilsimlarda cataya takılıyor bir fikir sunmak istedim bunuda size paylasmak istiyorum karakter penceresi tilsimlar icin tam ideal yer karakter pencerisine direnclerin bulunduğu yerin altina yer acilip veya karakter pencerisinin baska bir yerine yer acilip tilsimlarin oraya takilmasi daha mantikli olur bence ve bu sayede cantada azda olsa yer acilmis olur sadece bir fikir

PiSLiCk
Re: tilsimlar hakkinda
Çanta üzerinde milyonlarca güzel fikir var fakat geliştirecek yada geliştirmeye çabalayacak bir ekip var mı bilmem?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çanta büyütme ürünü artık Dükkanda !
Sadece 1990 akçe karşılığında bu ürüne sahip olabilirsiniz.
Geliştirecek ekip varsa da böyle çıkarırlar muhtemelen.
Sadece 1990 akçe karşılığında bu ürüne sahip olabilirsiniz.
Geliştirecek ekip varsa da böyle çıkarırlar muhtemelen.
CARTONPIERRE
Karakter Penceresi zaten kendi haliyle büyük bir pencere, bir de tılsımlar eklenirse fazlasıyla büyük olur. Bu düşünceyi şöyle değiştirmek veya fikrinize sunmak isterim; Çantada kolyenin hemen üstünde yani çantanın en üst sol köşesine bir ok işareti koyulsa ve bu ok işaretine basıldığında iki mavi iki kırmızı koyulabilecek tılsım bölmeler bulunsa. Daha ideal olur diye düşünüyorum.
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
valla senin dediginde kulağa hos geliyor ama tilsim karakter özelliğini artiran bir sey olduğundan dolayı karakter pencerisinde yer alması daha dogru olur
PiSLiCk
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bunun yerine çantanın iki sayfa şeklinde olması daha iyi olabilir
orada ki 4 parça bir şey ifade etmez çünkü