Suçlular gene biziz

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Suçlular gene biziz

Mesaj gönderen Smoke23 »

Selam ,
Bu oynu oynayan insan evet sen suçlu sensin benim biziz hepimiziz yaklaşık bir bir buçuk sene sonra tekrar oyuna döndüm ismimi falan söylemek istemiyorum ancak oyunun ilk oyuncularından biriyim ben başladığımda komutanın yukarsındaki arz sancagına doğru kurt adamlar vardı o dönem kurt baskını dönemi olarak geçiyordu neyse burda belirtmek istediğim ''Ben eskiyim'' artistliği yapmaktan ziyade oyunun zaman içinde geçirdiği değişiklikleri gözlemlediğimi ve buradan sonra ki yazacağım yazıyı tamemen gözlemlerim sonucu size aktarıyorum.

İlk başlarda oynadığım zaman çoğu insan beni oynarken gördüğünde bu ne biçim oyun grafikleri çok kötü gibi şeyler söylüyordu ama bana güzel gelmekteydi bunu oyunun Türk yapımcılar tarafından yapılması beni çok etkilemişti ve hikayelerini okumuştum ki oyna tekrar döndüğüm için içime değişik bir tutku doldu ve tekrar okuma istediği duydum.Oyunun senaryosu , tarihçesi üzerinde çok düşünüşmüş resmen küçük bir kitap gibidir çoğu kişi okumaz bilmez çemberlitaş da kestiği gaffarın eskiden çok iyi bir insan olduğunu vs vs . önceleri oyunda bir yardımlaşma vardı philatonos görevini yapanlar hemen bırakmıyordu oynamayı bir sonraki görev grubuna yardım ederdi o dönemler çok güzeldi cok büyük arz lodos savaşları yapılırdı youtube'da bir video vardı ancak hala dururmu bilmiyorum gerçekten o dönemler harikaydı sonra 39 level ve meteor bölgesi geldi herkes karakterini güçlendirme telaşına düştü bir süre arz lodos kavgası hafifledi ancak 39 levelde rayına oturunca (bir süre sonra) tekrar oyuncular küçük çaplı savaşlar yapmaya başladı.49 level gelen yeraltından sonra tekrar tatlı bir telaş görevler hikayede okudugumuz şeylerin oyunda canlı canlı görme mutluluğu hidralar , meran oyunun altın cağı yaşanıyordu resmen uzun bir süre oylece kaldı ve tekrar sıkılan oyuncular arz , lodos kapısmaları yapmaya basladılar nitekim kendini ticarete kaptıran bazı oyuncularda çeşitli şeylerin peşine düşmüş kp kasma , parayla satma vb. sürekli ticaret mantığıyla bence ki oyunu gerçek anlamda yaşayamadan menfaat peşinde koşturup durdular.Bu sırada ben ve bir kaç arkadaşım sürekli arz lodos kapısmalarını tetikleyerek küçük çaplı savaşlar başlatırdık.Ne de olsa oyunun tadı tuzu ve gerçek eğlence bence burada (en azından tarihçe ve hikayeyi okumuşsanız ve neden arz değil neden lodos veyahut tam tersi bunu bilerek seçiminizi yapmışsanız)bir süre sonra oyuncular sıkılmaya başladı ve artık yeni seviyeler yeni bölgeler gelmiyecek mi diye isyan fırtınası başladı gerek oyunda gerek forumlarda.Ardından çok demesek de hatrı sayılır bi oyuncunun oynu bıraktığını gözlemlediğimi söylebilirim.Bir süre sonra bölgeler duyruldu yeni görevler yeni senaryolar oyna eklendi (eskiden meclis olarak kullanılan sığınak simdi kenan isimli bir kişi tarafından alıkonulmuştu) bu beni gerçekten heyecanlandırdı ve bu oyun artık yürür dedim.Yine oyuna canlılık getiren bu bölgeler tatlı bir telaşıda peşinde getirmişti herkes grup kurmak için klanlardan oyuncu arıyordu ve oyunu bırakan bir kesim tekrar oyuna döndü.Sonra çemberlitaş cıktı bu bölge diğer bölgelere nazaran daha disiplinli taktiksel ve beceri (tecrübe) isteyen bir bölgeydi ilk başlarda gmbx savaşçılar (max)ile kesilmeye çalısılsada sonradan metorit'in zırh kırma özelliğini keşfeden oyuncular gene 4 büyücü ile girmeye başladılar.Buralara kadar bir şey yok lonca sistemi oyuna eklendi falan her şey güzel gidiyordu oyunda gene bir canlılık söz konusuydu bende bu sıralar eskiden beri tanıdıgım abilerim, kardeşlerim ,arkadaşlarım ile oynamya devam ettim ,ettim ama sığınak ve migratta olan şansım cemberlitaşda beni yalnız bırakmıştı yüzlerce kez girilip bitirilen bölgeden özellikle gaffar ve semiha'dan bana iyi kötü hiç bir eşya çıkmaması[/u] ve tatlı bir güç yarışının oldugu bu zamanlarda başkasına ikişer ikişer düşen eşyaların bana düşmemesi(çemberlitaş yağma artıcı ile bile) beni oyundan çok soğutmuştu bunun bir oyun hatası olduğunu düşünmeye başlamıştım bir süre sonra verdiğim emeğin gerek maddi gerek manevi bana geri dönmemesi sonucu itabariyle oyunu bırakma kararı aldım.

Bir buçuk sene sonra arkadaşlarımın yoğun ısrarı ile oyuna tekrar döndüm ve gördüğüm manzara beni şoke etti.Oyun değişik kuruluşlara satılmış ''Ahmet Avcı'' GM görevini bırakıp ''Zula'' isimli bir oyuna geçmiş ki Ahmet kardeşimi suçlamıyorum burada ne yaşandığı hakkında en ufak bir bilgim yok.Oyun oyanayan kişi sayısında çok büyük düşüşler olmuş ve bunun nedeninin ne olduğunu düşünmeye başladım.''Üç gün oyunda bulunmam bunun nedeninin gene biz oyuncular olduğunu anlamam için yetti.''

Neden biz oyuncular ? Birincisi menfaat düşüncesi gereğinden çok yükselmiş , tılsımlar çıkmış insanlar 360 milyon değerindeki bu tılsımın sende olmadığı için gruba almaması zar zor ürettikten sonra sende olsa bile [/u] fizik bilginin yetmemesi (1750fizik?) ki bu hırs ve kibir duygusuyla bürünmüş oyuncuların çıkardığı saçma ve bir o kadar aptal bir kuraldır.En az +2000 fizik ve met1 isteyen bu oyuncular bu oyunu gömen , bitiren, tetiği çeken , üstüne son toprağı atan kişilerdir.Tabi ki + 2000 fizikssel büyü ve met1 ile kesilince cok daha hızlı gidiliyor bu bölgeye ancak dün şahit olduğum kadarıyla beni ''beğenemeyen'' bir grup oyuncu tam bir saat o ''KRİTERLERE'' uyan bir oyuncu aradı öylece bekledi eğer benle girseydi ki grubun tamamlanması için son kişi lazımdı beklediği sürede iki kere tamamlanabilecek bu bölgede , oyuna gene oyuncular tarafından getirlien bu aptal ve bir o kadar saçma kural yüzünden bir saat boş boş beklediler.

Şaşırmama neden olan bir başka konu ise sığınak gibi kolay bir bölgede bile Y2 isimli bir pahalı bir tılsım olan tılsım istenmesi bu konuyu yazmama beni sürükleyen en büyük neden oldu.Şimdi bir oyuncu düşünün oyuna yeni başlamış iyi kötü bir şekilde suan bir yerlere gelmiş ki yardımlaşmanın muhabbetin bitmiş olduğu bu dönemlerde onca zorluk içinde bir yerlere gelmiş bir oyuncu y2si yok diye kenana alınmıyor vay efendim işte olay bu.

DÖNGÜ bitmiştir , bu sürec mesela gerçek hayattaki besin döngüsüne baktığımızda zincirin en büyük halkası olan doğumu burdan cıkartırsanız bu BESİN döngüsü sağlanamaz ve nesil hayat kurur gider BİTER.Siz biz bizler bunu bitirdik , doğumu bitirdik yeni başlayan bir oyuncu oyuncu gene bi kesim oyuncular tarafından konmuş saçma kurallar yüzünden OYUNU OYNAYAMIYOR, hoş yeni başlamasa bile beğenilmediği için oynama hakkı verilmeyen benim gibilerde varken BU OYUNDA Kİ OYUNCU SAYISININ NEDEN BU KADAR DÜŞTÜĞÜNDEN HAYIFLANMAK NE KADAR DOĞRU ? Sorarım size yeni başlayan bir oyuncu oyunu OYNATMAMANIZ yüzünden evet sizin yüzünüzden bu oyunu oynayamıyorsa DEVAMLILIK NASIL SAĞLANACAK ?

Şu oyundan tek beklentim suan umuyorum ki bir o kadarda gerçekleşmesi zor gözüksede oyunun hikayesi/senaryosu tamamlansında bari KUKLACI yı görelim.

Ve bu oyunun katilleri sizleri tebrik ediyorum çok iyi bir şey becerdiniz bir zaman sonra emin olun ki bir zaman sonra oyunu oynayan o cok beklediğiniz +2000 met1 li fizikği bulursunuz /nah...
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Suçlular gene biziz

Mesaj gönderen PROF »

oyunu ikv kendisi bitirdi. abura gittiği gün bu oyun bitti. 29lvl zamanı ikvnin en kral zamanıydı plus 12 liraydı her ay plus alıyordum hiç de zoruma gitmiyordu. şu anda bu oyuna çöp bile yatırmam. 39lvl zamanı çok aktiftim, o dönem oyunu oynayıp da görevine yardım etmediğim oyuncu yoktur diye tahmin ediyorum o derece online olup hergün milletin görevi için bölgeden adam topluyorduk. ne oldu? grup bölgeleri! lonca diye tabir ettiğimiz sistemde arkadaş diye tabir ettiğimiz insanlar bize sırtını döndü. neden? çünkü biz(bazılarımız) grup bölgesini çabuk bitirmekten çok makara yapmanın ya da hiç grupbölgesine girmeyip sağda solda takılamanın peşindeydik. şu anda yine oynuyorum 4-5 yıl önceden bir arkadaşım youtubedeki videomun altına yaptığı yorumla bana ulaşmayı başardı :) ne oldu 1 şifacı kastık 49a savaşçı büyücü hazır bi tane de 25lvl kastık benim kp charlarıyla kp kasmaya başladık rütbe yaparız başka ne olur ben bu oyuna plus bile almam. zor bişey mi tılsım sahibi olmak değil 2 3 tane akçe kodu alırım satarım oyun parasıyla alırım bi tılsım değer mi? değmez. suçlu kesinlikle ben değilim :) eskiden karakter puanlarını kendimiz dağıtım yaptığımız şeyi şimdi tılsım yetenek ıvırzıvırlarla yapılıyor. karakter puanları hala önceki gibi olsaydı her karakterin gücü canı hasarı farklı olacak farklı itemlerle milyonlarca kombinasyon yapılabilecekti. şimdi ne var her karakter için standart şeyler standart itemler. ya max olursun ya tank ya fiziksel ya elektrik ya gazap olursun. herkesin üstünde aynı itemler. senin söylediklerinden biraz saptırdım konuyu ama içimde kalacağına yazayım daha iyi :D
bir varmış bir yokmuşum
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

Evet sizi bilirim PROFb PROFs PROFş isimli karkaterleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam ve eskiden yarım yamalak hatırladığım kadaryla 4 adet statü vardı her seviye atladığımızda bunlara veriyorduk GÜÇ , AKIL (gibi bişey :lol: )SAVUNMA diğerini hatırlamıyorum ben ilk savaşçıma full güç basıyordum pazuları şişiyordu 8-) Yani bu hale gelen oynun yöneticilerinde payı olsada büyük payın gene oyuncularda olduğunu hala savunuyorum dostum.

Edit: sizle cok didiştiğimizi hatırlıyorum (arz lodos kapışması bağbında :D )
Kullanıcı avatarı
BeLLaToR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BeLLaToR »

s.a kardeşim öncelikle yazını sonuna kadar okudum ve çok güzel noktalara değinmişsin ben teşkilatta yaklaşık 2-3 yıl oynadıktan sonra bir türlü çarlarımı dizemedim doğru dürüst ve artık kimse bölgeler gelince bize yardım bile etmiyordu çarlarım diyar ve İBNİŞİFA belki hatırlayan olur baktım ya oyunu bırakacam yada devam edecez arkadaşım ankada hesap açtı banada önerdi gittik başladık ben teşkilatta göremedim her türlü huzuru ankada gördüm ordaki abilerim ablalarımdan gördüm ve hepsine ayrı ayrı borçluyum her şeyi birlikte yapar her bölgeye beraber gider adeta yarışa girerdik ben 39 zamandaki heycanı tekrar ankada yaşamaya başladım ilk defa ejder asa bastım kimse bana ejderde bile yardımcı olamazken biz orda ejder ashabı keyf bastık 1 ay geçmeden tabiki arkadaşların da yardımı çok büyük ama düşünün yeni bir yere gelmişssiniz kim size yardımcı olur şimdi düşünün gidiyorsunuz ve size yardım ediyorlar her şeyine hemde hayatımda bu kadar iyilikte yarışan başka yer görmedim geçen sene büyücümü ankadan teşkilata taşıyım BeLLAToR çarım dedim bin pişman oldum açıkçası bölgeler gene anlaşmalı gidiliyor hasar artı m1 allaha çok şükür bende o sorun olmadı ve hiç kimseye senin hasarın düşük gelme demedim herkes ile gittim kaç kere zor bela kestiğim oldu ama kestim ama şunu çok gördüm hakikaten bunaldım resmen arkadaşın çarına m1 aktardım hasarı da 2000 almadılar adam 2200 istiyor dedim üstüme buz gömlek elek pant taksam hasarım 2300 görünmez mii ne diye yalan söyliyim şimdi dürüst olduk diye adamlar almadı yok hasarın 2000 olmaz sonra dediler neyse gel dedim siz artık isteseniz de gelmem bune ya yalvarıp mı bölgeye giricez şok oldum ..Büyücümü gene ankaya aktardım teşkilatta eskiden saygı vardı huzur vardı bence orda huzur yok küfürler hat safhada eskiden biz en ufak bir küfürde 3 gün sus yerdik şimdi oh önüne gelen klan da bölgede sövüyor ne ala memleket şok oldum orda oynuyan ablarımız var yav el insaf kardeşim bu nedir artık teşkilata girmiyorum benim için huzur anka o yüzden allah yardımcınız olsun arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
IIxYaKaMoZxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Anadolu Fırtınaları

Mesaj gönderen IIxYaKaMoZxII »

Öncelıkle tebrık ederım cok güzel ve ince yerlere değinmissin. Dediğin gibi Menfaatın olduğu bı yerde huzur'u beklemek anlamsız, mesela bırınde 10 bin varsa dıyo kı bı 10 binim daha olsun, Herkez Acaba kımın üstünden gecinebılırım derdinde 7 Sene oldu belkı de gecti oyuna teşkılatta başladım hala aynı devam edıyorum en başından berı görmediğimiz şeyler 2014 senesınde ciğrından cıktı Küfürler hırsızlıklar vs.vs şuan sunucu o kadar berbat durumda kı anlatılmakla bıtmez. Hakkımız da hayırlısı ..
Hayatın bana öğrettiği en doğru yönüm "dürüstlüktür"
Öğretemediği ise "kalleşlik"..

ANADOLU FIRTINALARI // Ahmet OĞuz //
Kullanıcı avatarı
Brigand
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen Brigand »

Merhaba arkadaşlar. Oyunla ilgili bende düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle en büyük sorun gördüğüm kadarıyla çemberli. Bunun önemli sorun olmasının nedenlerinden biri yine yönetim. Önceden 10 10 kesilen Gaffar, tılsımlardan sonra 20 20 kesiliyor. Yani grupta 1 tane m1 olmazsa kesilmesi çok zor. 1 tane bile kurtarmayabiliyor. Bunu dışında kesmen için 4 büyününde full olması ve +iksir takviyesi gerektiğini düşünüyorum. Neyse bunuda geçelim. Benim çarlarım full itemler tamam istersem tılsımda çok rahat yaparım. Yalnız sonunda ne kadar keyif alacağımı düşündüğümde yine oyundan soğuyorum. Ben bu oyunda en çok keyif vs den alıyordum. Yalnız bakıyorum şimdi vs atacak insanlarda yok tılsımla vs bana çok saçma geliyor. Yani bu oyunun en büyük hatası bence tılsım sistemi birde piyasaya bono, para, maden vs. gibi bir çok oyun hatasından malzeme girmesi. Ben çözümü yeni lwlde görüyorum +tılsımların yeni lwlde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yönetim paraya kıyıp ilgilenirse çok kar edebilir. İsmi olan bir oyun bunu değerlendirmeleri mantıklı olur. Selametle kalın.
IAlBaYI & DyBBriqAnd

Gölge Haramileri
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xasgarix »

Oyun yeni bir oyuncuya kapalı hale gelmeye başladı. Zamanında gecemiz gündüzümüz bu oyunda geçerdi, iyi kötü bir çevremiz olmuştu ama aradan belli süre geçti oyunu bıraktık, oyundaki arkadaşlarda bıraktı, şimdi arada tekrar giriyorum tanıdık kimse yok, itemlerimiz eskinin itemleri, yeni itemler için grup bölgelerine girmek gerek ama kötü olduğun için orayada almıyorlar seni. Yani başta dediğim gibi eğer arkadaşın yoksa yeni bir kişi bu oyuna gelmez, gelirse de zevk almaz. 29-39 level zamanları başkaydı. Hadi 49 level oldu dedik, bir de kadim hidra geldi ona da tamam dedik ama ondan sonrası malesef gitmedi.
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

Brigand yazdı:Merhaba arkadaşlar. Oyunla ilgili bende düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle en büyük sorun gördüğüm kadarıyla çemberli. Bunun önemli sorun olmasının nedenlerinden biri yine yönetim. Önceden 10 10 kesilen Gaffar, tılsımlardan sonra 20 20 kesiliyor. Yani grupta 1 tane m1 olmazsa kesilmesi çok zor. 1 tane bile kurtarmayabiliyor. Bunu dışında kesmen için 4 büyününde full olması ve +iksir takviyesi gerektiğini düşünüyorum. Neyse bunuda geçelim. Benim çarlarım full itemler tamam istersem tılsımda çok rahat yaparım. Yalnız sonunda ne kadar keyif alacağımı düşündüğümde yine oyundan soğuyorum. Ben bu oyunda en çok keyif vs den alıyordum. Yalnız bakıyorum şimdi vs atacak insanlarda yok tılsımla vs bana çok saçma geliyor. Yani bu oyunun en büyük hatası bence tılsım sistemi birde piyasaya bono, para, maden vs. gibi bir çok oyun hatasından malzeme girmesi. Ben çözümü yeni lwlde görüyorum +tılsımların yeni lwlde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yönetim paraya kıyıp ilgilenirse çok kar edebilir. İsmi olan bir oyun bunu değerlendirmeleri mantıklı olur. Selametle kalın.
Ben sizin aksinize suan cok daha kolay kesildiğini düşünüyorum şimdi arkadaşlar 1.5 sene önce gaffara girerken 2 Atak (2000+ hs)2 tanede normal hasarına bakılmaksızın büyücü alınıyordu 2 atak evet gerçekten gerçekli yani gerek hızlı gidilmesi gerekse gaffarın düzgün kesilmesi için ama sen işin bokunu cıkartıp met1 + 2000 li adamı bile beğenmiyorsun başka bir arkadaşımızın dediği gibi 2000+ sın adam sana 2200 artı lazım kardeş kbma diyor bu ne ya yok yani hayırdır noluyoruz ya ben fotolar attım başka konularda adam resmen 2331+ diyor bu ne demek full kıyamet olucaksın nucleus takı setin olucak + bide mor gözlüğün olması lazım bu nedir bu kafa nedir ben oynu bıraktığımda oyun boyle değildi noluyorz bi silkenin kendinize gelin arkadaşlar geçenlerde gene gördüm ''Migrata son y2 seri kesim 3 tane y2 var '' bu ne abi 1 tane y2 bile yeter ben sıgınak migrat zamanı gezdire gezdire tılsımlar yokken cogu zaman tek basıma slotları kesiyordum nedir bu kafa gaffarı cok büyütüyorlar bide gaffar suan kenan gibi bişey benm gözümde girersin kesersin yani tank şifacı büyücü hangi karakterle olursa olsun ne var bunda yani büyütecek herkesi full istiyorsun neyin egosu bu ?
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

En baştaki sıkıntı şu çemberlitaş bölgesi aşırı derecede zahmetli bir bölge yani şu açıdan tılsım olmadığını ve büyücülerin 1700 1800 hasarlarda olduğunu varsayalım gerçekten çok uzun sürüyor ve işin saçmalığı şu boş geçiyor yani en azından bir garanti ihitmal olsa her kesişte birisine veya birilerine en az 2 item atsa en azından girenlerden birisi bişeyler alacak yani e işin bu tarafından düşününce zaten boşta geçiyor insanlar 2 saatimi niye harcayayım diyor ki haklılar 30 dakika da girip kesmek varken niye 2 saat uğraşsın. Diğer tarafta haklı herkes 400m kasıpta m1 üretip sonra bide 150m kasıp kıyamet asa basacak konumda durumda değil o parayı kasacak kadar zamanı da olmayabilir şahsi fikrim grup bölgesi olayının yeni bir güncellemeyle önemsiz kalması insanlar kendi efsunlarını yine grup bölgeleri gelmeden önceki gibi yaratık kesip düşürerek reçete düşürerek maden çekerek yapması lazım bu şekilde üstü full olan insan sayısı da azalır şimdi görüyorum dünya kadar full savaşçı full şifacı full büyücü var e böyle iş mi olur herkes nasıl full olabilir bir oyunda oluyor işte yeni başlayan arkadaşların da işi zordan öte imkansız çünkü mesela ganoderma dışında para eden madende kalmadı hol madenleri haricinde e herkeste hole girecek kadar sağlam değil yani düşünün teşkilatta yonca 2.5m 3m arası değişiyor m1 350m buna göre ortalama 120 tane yonca çekerse kişi m1 alabilir 120 yoncayı çekecek zamansa bir hayli tutar kısacası ikv artık eskisi kadar saatleirn harcanacağı bir oyun değil haftaları sonları girip 3 5 bölge atıp çıkıyorum yetiyor elinde olmayanlar ise bıraksın gitsin zaten gelişme potansiyeli olan bir oyunda değil gelişse bile etkisi 5 6 ay sürer sürmez oyun artık yaşlandı sen 4 senede bir güncelleme yaparak bişeyi ayakta tutamazsın adamlar haftalık güncelleme yapıyorlar bişeyler ekleyip çıkartıyorlar ilgi olmazsa olmaz ki bu saatten sonra ilgi de sadece bitişi kısa bir süre için erteler.
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

ReaLMADRID yazdı: En baştaki sıkıntı şu çemberlitaş bölgesi aşırı derecede zahmetli bir bölge yani şu açıdan tılsım olmadığını ve büyücülerin 1700 1800 hasarlarda olduğunu varsayalım gerçekten çok uzun sürüyor ve işin saçmalığı şu boş geçiyor yani en azından bir garanti ihitmal olsa her kesişte birisine veya birilerine en az 2 item atsa en azından girenlerden birisi bişeyler alacak yani e işin bu tarafından düşününce zaten boşta geçiyor insanlar 2 saatimi niye harcayayım diyor ki haklılar 30 dakika da girip kesmek varken niye 2 saat uğraşsın. Diğer tarafta haklı herkes 400m kasıpta m1 üretip sonra bide 150m kasıp kıyamet asa basacak konumda durumda değil o parayı kasacak kadar zamanı da olmayabilir şahsi fikrim grup bölgesi olayının yeni bir güncellemeyle önemsiz kalması insanlar kendi efsunlarını yine grup bölgeleri gelmeden önceki gibi yaratık kesip düşürerek reçete düşürerek maden çekerek yapması lazım bu şekilde üstü full olan insan sayısı da azalır şimdi görüyorum dünya kadar full savaşçı full şifacı full büyücü var e böyle iş mi olur herkes nasıl full olabilir bir oyunda oluyor işte yeni başlayan arkadaşların da işi zordan öte imkansız çünkü mesela ganoderma dışında para eden madende kalmadı hol madenleri haricinde e herkeste hole girecek kadar sağlam değil yani düşünün teşkilatta yonca 2.5m 3m arası değişiyor m1 350m buna göre ortalama 120 tane yonca çekerse kişi m1 alabilir 120 yoncayı çekecek zamansa bir hayli tutar kısacası ikv artık eskisi kadar saatleirn harcanacağı bir oyun değil haftaları sonları girip 3 5 bölge atıp çıkıyorum yetiyor elinde olmayanlar ise bıraksın gitsin zaten gelişme potansiyeli olan bir oyunda değil gelişse bile etkisi 5 6 ay sürer sürmez oyun artık yaşlandı sen 4 senede bir güncelleme yaparak bişeyi ayakta tutamazsın adamlar haftalık güncelleme yapıyorlar bişeyler ekleyip çıkartıyorlar ilgi olmazsa olmaz ki bu saatten sonra ilgi de sadece bitişi kısa bir süre için erteler.
Dostum zaten kimse kimseyi kandırmasın hadi ben size bir hesap yapayım en ucuzundan 2 3 ay deli gibi sadece uyumaya vakit harcayarak para kastı diyelim bu yeni başlayan kişi m1'i 350 m'e aldı güzel 1 ay daha maden işporta vs vs diyerek 150 m yaptı kıyamet asayı bastı güzel evet şimdi geldik kendimizi kandırmayacağımız yere gene bu adamı almıcaklar ki cemberlitaşa zırhı yok bişeyi yok bakcaklar hasar düşük diyecekler emin olun gene almayacaklar yokmu boyle insnalar şimdi isim vermiyim bitane adam vardı elinde kıyamet asa + m1 i var nucleus takıları ve nucleus zırhını migrattan düşürmüş çembere gelmiş adama köpek çekliyorlar resmen almıyorlar bölgelere bi kaç kere gittim ben bu kişiyle bişey düşmedi ben gördükçe alıyorum ama soruyorum size o adamla girince kesemicekmisiniz sanki gaffarı o bölge bitmicek mi ? İnsan olun biraz insan teşkilat adına konusuyorum ben genellikle akşam 5 ile gece 3 4 'e kadar online olurum sakın sizi almadılar diye vazgeçmeyin ben oradaysam alırım sizleri bu oyunu oynama hakkınız bazı kişilerce engellenemez ve bazı kişilerin iki dudağı arasında değil bu bolgeye girip girmemeniz hepiniz/hepimiz az veyahut çok emek verdik bu oyuna ve kimse oynama hakkınızı elinizden alamaz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön