Ben Kuklacı sunucusunda oynuyorum ama tüm arkadaşlarım oyunu bıraktığından dolayı sunucunuzda bi karakter açtım, yeni heycanlar arıyorum
Şimdiden teşekkürler
Merhaba , hoş geldin.Memeisgod yazdı:Herkese meraba,
Ben Kuklacı sunucusunda oynuyorum ama tüm arkadaşlarım oyunu bıraktığından dolayı sunucunuzda bi karakter açtım, yeni heycanlar arıyorum. Ama savaşçı bi karakter açtım ve merak ettiğim sunucunuzda sık sık gb atılır mı gruplara tank alınır mı ? Bu arada karakterimin adı Memeisgod. Sunucuda arzlar mı çoğunlukta lodoslar mı ? Bide klanlardaki en sağlam loncalar hangisi, şimdilik merak ettiğim bunlar olursa tekrardan yine sorarım
![]()
Şimdiden teşekkürler![]()
mobilsorun yazdı:Merhaba , hoş geldin.Memeisgod yazdı:Herkese meraba,
Ben Kuklacı sunucusunda oynuyorum ama tüm arkadaşlarım oyunu bıraktığından dolayı sunucunuzda bi karakter açtım, yeni heycanlar arıyorum. Ama savaşçı bi karakter açtım ve merak ettiğim sunucunuzda sık sık gb atılır mı gruplara tank alınır mı ? Bu arada karakterimin adı Memeisgod. Sunucuda arzlar mı çoğunlukta lodoslar mı ? Bide klanlardaki en sağlam loncalar hangisi, şimdilik merak ettiğim bunlar olursa tekrardan yine sorarım
![]()
Şimdiden teşekkürler![]()
Tank sadece Çemberlitaş grup bölgesinde aranan bir şey , sığınak ve miğrat için çevrenin olup girmen yada parayla Yıldırım 2'si bulunan kişilerle girmen gerekir ki yeni geldiğin için parayla girebilirsin diye düşünüyorum.Lodoslar ve Arz'lar arasında denge var.Lodos iken üstünü dizip eşyasını düşüren çoğu kişi Arz oluyor. Loncalar konusunda diyebileceğim tek şey 'Kaç Lan Kaçç' ve 'Yni Bir Yüz' loncalarından uzak dur. Özellikle 'Kaç Lan Kaçç' loncasından.Kimin ne olduğunu oynayarak göreceksin zaten.
İyi oyunlar/forumlar.
Her konuda yardım eder. :mrgreen:ONLYKURT yazdı:ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM . KLANDAN CENGIZHAN DIYE SESLENMEN YETERLI (:
CENGİZHAN .
ONLYKURT yazdı:ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM . KLANDAN CENGIZHAN DIYE SESLENMEN YETERLI (:
CENGİZHAN .