Meraba

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Memeisgod
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Meraba

Mesaj gönderen Memeisgod »

Herkese meraba,
Ben Kuklacı sunucusunda oynuyorum ama tüm arkadaşlarım oyunu bıraktığından dolayı sunucunuzda bi karakter açtım, yeni heycanlar arıyorum :D. Ama savaşçı bi karakter açtım ve merak ettiğim sunucunuzda sık sık gb atılır mı gruplara tank alınır mı ? Bu arada karakterimin adı Memeisgod. Sunucuda arzlar mı çoğunlukta lodoslar mı ? Bide klanlardaki en sağlam loncalar hangisi, şimdilik merak ettiğim bunlar olursa tekrardan yine sorarım :D :D

Şimdiden teşekkürler :) :)
~

Kaçalım buralardan.

~
Kullanıcı avatarı
Memeisgod
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Meraba

Şuan oyundayım bu konuyu açmamdaki amaç birisinden beni kasmasını istemiyorum sadece kasılırken birisiyle laflamak istiyorum :D Arkadaş arıyorum gibi bişey işte :d
~

Kaçalım buralardan.

~
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Memeisgod yazdı:Herkese meraba,
Ben Kuklacı sunucusunda oynuyorum ama tüm arkadaşlarım oyunu bıraktığından dolayı sunucunuzda bi karakter açtım, yeni heycanlar arıyorum :D. Ama savaşçı bi karakter açtım ve merak ettiğim sunucunuzda sık sık gb atılır mı gruplara tank alınır mı ? Bu arada karakterimin adı Memeisgod. Sunucuda arzlar mı çoğunlukta lodoslar mı ? Bide klanlardaki en sağlam loncalar hangisi, şimdilik merak ettiğim bunlar olursa tekrardan yine sorarım :D :D

Merhaba , hoş geldin.
Tank sadece Çemberlitaş grup bölgesinde aranan bir şey , sığınak ve miğrat için çevrenin olup girmen yada parayla Yıldırım 2'si bulunan kişilerle girmen gerekir ki yeni geldiğin için parayla girebilirsin diye düşünüyorum.Lodoslar ve Arz'lar arasında denge var.Lodos iken üstünü dizip eşyasını düşüren çoğu kişi Arz oluyor. Loncalar konusunda diyebileceğim tek şey 'Kaç Lan Kaçç' ve 'Yni Bir Yüz' loncalarından uzak dur. Özellikle 'Kaç Lan Kaçç' loncasından.Kimin ne olduğunu oynayarak göreceksin zaten.

İyi oyunlar/forumlar.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Memeisgod
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

mobilsorun yazdı:
Memeisgod yazdı:Herkese meraba,

Merhaba , hoş geldin.
Tank sadece Çemberlitaş grup bölgesinde aranan bir şey , sığınak ve miğrat için çevrenin olup girmen yada parayla Yıldırım 2'si bulunan kişilerle girmen gerekir ki yeni geldiğin için parayla girebilirsin diye düşünüyorum.Lodoslar ve Arz'lar arasında denge var.Lodos iken üstünü dizip eşyasını düşüren çoğu kişi Arz oluyor. Loncalar konusunda diyebileceğim tek şey 'Kaç Lan Kaçç' ve 'Yni Bir Yüz' loncalarından uzak dur. Özellikle 'Kaç Lan Kaçç' loncasından.Kimin ne olduğunu oynayarak göreceksin zaten.

İyi oyunlar/forumlar.

Zamanını ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
Senden böle gayet mantıklı cevaplar almak çok onur verici :) :). Tekrardan teşekkür ederim
~

Kaçalım buralardan.

~
Kullanıcı avatarı
Erdemxxx1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Erdemxxx1 »

Öncelikle hoşgeldin kardeşim.Bende yeni sayılırım 1 aydan beridir oynuyorum beyaz köşkte.Nickim imzamda var oyunda gördüğün zaman mesaj atarsan konuşuruz bol bol.Benim 1 aylık gözlemim olarak lodos sayısı arzlardan fazla fakat arzlarda pek ezik adam bulamazsın oyuna yeni başlayanlar lodos oluyor genellikle.
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.

• Jaqenhghar
  • QcasTRo
ONLYKURT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Bizim Tay Fa

Mesaj gönderen ONLYKURT »

ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM . KLANDAN CENGIZHAN DIYE SESLENMEN YETERLI (:

CENGİZHAN .
Kullanıcı avatarı
Erdemxxx1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Erdemxxx1 »

ONLYKURT yazdı:ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM . KLANDAN CENGIZHAN DIYE SESLENMEN YETERLI (:

CENGİZHAN .
Her konuda yardım eder. :mrgreen:
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.

• Jaqenhghar
  • QcasTRo
Bybaskentli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: BİZE HER ANGARA

Mesaj gönderen Bybaskentli »

ONLYKURT yazdı:ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM . KLANDAN CENGIZHAN DIYE SESLENMEN YETERLI (:

CENGİZHAN .

SEN İLK ÖNCE KENDİNİ DÜZELT SONRA İNSANLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞ

Resim
En son Bybaskentli tarafından 24 Oca 2015 19:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Sohbet” sayfasına dön