ve gorev basarılı bir sekılde tamamlandı

en son ve en zor gorevimizi basarıyla yerine getirdik bundan sonrasını bize zaman gostericek İKV BİTMİSTİR.

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun kardesim.Ciao yazdı:Evet benimde nacizane fikirlerim var bu konuda bunun icin hesap açıp sizlerle paylaşmak istedim bu neyin huzursuzluğu diye düşündüm durdum aylarca , yeni gelicek olan düşmanların huzursuzluğu muydu yoksa boş boş oturup dolaşmanın verdiği huzursuzluk mu ? Herkes bırakıp tek tek gitmisti bu huzursuzluktan dolayı oyunu , kalanların ıse amacı kalmamıstı artık sadece baglanmıstı ve o eski samımı sıcak muhabbetlerın belki bir gün gelicegi umudu ile beklıyordu peki bu neyin huzursuzluguydu ? sabahın 6 sında beni buna yazmaya iten huzursuzluk neydi ? tılsımların cok pahalı olmasımı , ticaret sınırımı ? serverların lagdan oynanamaması mı ? haftada en az 2 kez oyuna girilememisimi ? yoksa oyunun kendine has ama bir türlü anlasılamayan sans faktoru muydu bu huzursuzlugumuzun sebebi.. hayır hayır hicbiri degildi asıl huzursuzlugumun sebebi bendim cünkü kendimi yıllar boyu kandırmıs dıs dunyadan bir nebze soyutlamıstım saatlerimi ve gencligimi su oyuna vermistim belki hic geri gelmiyecek bir gencligi cok ucuz bir oyuna kaptırmıstım cok ucuz bir oyun olmasına karsı cok kaliteli insanlarda tanıdım ama isin ozu bir hata yaptık ve bunu kabullenemedık iste yıllar sonra acılısından 8 yıl sonra ikv yi hayatımdan cıkarıyorum asla cıkmıycak belki surekli aklımda olucak ısde evde her yerde ayrılmak senden zor gelıyor ama huzursum anlıyormusunuz bu huzursuzluk ordaki üc noktadan daha fazla anlam ıfade edıyor yere goge sıgmıyor belki en az 500 kez su oyunu bırakmayı denemısımdır herhalde sizlerde boylesınız cogunuz oyunu gece yatmadan once sılıp sabah geri yuklemedıkmı kac kez ? ama bu artık bagımlılık halını aldı ve bu huzursuzlugum benı yaraladı ve dahada fazla yaralamaya devam edıyor.Huzursuzlugum gorevinide kendimce tamamlayarak gorevin acıklamasını su sekılde size sunmak istiyorum
ve gorev basarılı bir sekılde tamamlandı
en son ve en zor gorevimizi basarıyla yerine getirdik bundan sonrasını bize zaman gostericek İKV BİTMİSTİR.