Çanta Değişimi gir içeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
karizma008
İskele Babası
İskele Babası

Çanta Değişimi gir içeri

Mesaj gönderen karizma008 »

yöneticilerin birşey yapmayacağın kesin olarak hemen hemen bilmekteyiz . şimdi asıl gelelim konuya facebookta dolaşırken razor arkadaşımızın fotoğrafına rastladım ver çanta falan değişiklik olduğunu gördüm eğer böyle bir değişiklik oluyor ise bilen varsa bir video ile anlatmasını rica ile buyrulur.. Razor arkadaşımızın ellerine sağlık . Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Çanta Değişimi gir içeri

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Berkay arkadaşmızın eline sağlık. Bu çalışma bence sadece photoshop ile hazırlanmış bir maskeleme. Yani uyarlanmış bir şey değil. Çünkü skillbar'da yetenekler skillbar'ın arkasında kalmış, ki eğer uyarlanmış olsaydı her ne olursa olsun eşya/yetenek ikonları panellerin üstüne geçecek şekilde gözükür.
Örneğin viewtopic.php?f=46&t=126811 linkindeki 4. çalışma oyuna uyarlanmış bir çalışmadır ve oyun içerisinde kullanılabilmektedir. Ancak bu tür şeylerin paylaşılıp kullanıma açılmasını tasvip etmiyorum. Sözleşmenin yanı sıra arayüz dosyaları her açılışta güncellendiği için bir çok oyuncu bu zahmeti çekmek istemeyecektir. Bilhassa benim gibi mobil internet kullanıcıları.
karizma008
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karizma008 »

Desene yine kaldık developerlere :cry:
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Twitch için hazırlanmış bir overlay. O an kendiside öyle görmüyor sadece izleyicilere öyle gözüküyor.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön