2015 ve Ejder Asa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
essizlordd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: H A N

2015 ve Ejder Asa

Mesaj gönderen essizlordd »

Öncelikle günaydın arkadaşlar.
Ben ejder asa basmayı düşünüyorum. Birçoğunuz hatta hepinîz dicek ona vereceğin parayı kıyamet asa ver diye.
Kıyamet asa basıcak para bulamam diyelim buldum üretim puanları yeterli değil yani silahtarın 49 değil ikv kutu da almam imkansız gibi.
Ben ejder basıp parlaysam arkadaşlarım abilerim oyunda sağolsınlar karşılık istemeden bölge götürüyorlar gaffarada götürecekler. Gaffar gitmem da uzun gibi şuan kenan junon zamanı onlar için gaffar kadar ejder basıp idare edeyimmi
Yanlız dediğim gibi kıyamet vb çt asalarını BASAMAM
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
TeknikEleman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: 2015 ve Ejder Asa

Mesaj gönderen TeknikEleman »

Sadece kıyamette yeterli olmaz m1 lazım. M1 ilede iş bitmiyor üstünde de birkaç bir şey olması lazım. m1 ve kıyamet olsa bile üstünü ezik görürlerse yine almazlar çt ye. Sende kıyamet yok,m1 yok,çt kutu alamam diyorsun afedersin bu oyunda işin ne. Oyun zevk,eğlence için oynanır. Ama ikv öyle bir hal aldıki tılsımları ve itemleri full olmayan kişiler zevk alamıyor. Sen o halinle bu oyunda sadece fıtık olursun,sinir hastası olursun.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Yolun başında iken hiç bu oyuna bulaşma derim.Ha dersen ki ; "karakterim hemen fullenmese de olur ben böyle de yavaştan zevk alırım bu oyundan" o da senin bileceğin iş :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Çevren varsa ejder asa bile basmana gerek yok.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Ne çeşit asa basarsan bas, M1'li/M1'siz götüreni, götürmeyeni de olacaktır. Şanslıymışsın ki çevren var. Ben olsam çevremdeki kişileri ekstra zahmete tabii tutmam, elimi taşın altına koyup Çemberlitaş paketini alır kıyamet asamı da basardım. Kimse benim ahımı çekmek zorunda değil sonuçta. Kıyamet asa basanlar da enayi değil, ileriyi düşünerek bir şeyler yapıyorlar.
Eğer oyunu ciddi anlamda zevk alarak oynamak istiyorsan parana kıy. Yok benim abilerim bana her türlü yardımcı olur dersen ejder asa bile basmana gerek yok.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Kutu alcak param yok diyorsun ama ejdere + bascam diyorsun :D öpücük mü vercen :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön