İstanbul Kıyamet Vakti - Kayıp Tarihçe
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti - Kayıp Tarihçe
Oyunun 2007'yle şimdiki hali arasındaki 10 farkı bulunuz. 
- Yahuseyn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
2016 mı ? Kimlere Yapacaklar yeniliği kendileri girer artık..
Tabii ki de bu benim tahminim belki bizi bir anda şaşırtacaklar ama hiç zannetmiyorum.Yahuseyn yazdı:2016 mı ? Kimlere Yapacaklar yeniliği kendileri girer artık..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığın için.İlk zamanları geldi aklıma oyunun,vs ler hasar yarışı ilk ben 29 level olcam çabaları ve daha niceleri.
Mevlüt abi ile birebir görüşme ayarlamaya çalışıyorum @MLHGR adlı twitter hesabı bana ait bu arada.Civilization of Ottoman proje lideri Gürcan Serbest ile bi kaç kez görüştük ve Mevlüt abi ile her an görüşebileceklerini söyledi bende o gazla yazdım Mevlüt abiye sağolsun o da cevap verdi.O oyunun kapalı beta ekibindeyim ve şuan Mevlüt abi gibi bi duayene gerçekten ihtiyaç var.Bir gün olurda görüşme fırsatı yakalarsam aklında olan projeyi öğrenmek için çabalayacağımdan emin olabilirsiniz.Ama şundan emin olabilirsiniz yeni bi oyun için kolları sıvadı...
Mevlüt abi ile birebir görüşme ayarlamaya çalışıyorum @MLHGR adlı twitter hesabı bana ait bu arada.Civilization of Ottoman proje lideri Gürcan Serbest ile bi kaç kez görüştük ve Mevlüt abi ile her an görüşebileceklerini söyledi bende o gazla yazdım Mevlüt abiye sağolsun o da cevap verdi.O oyunun kapalı beta ekibindeyim ve şuan Mevlüt abi gibi bi duayene gerçekten ihtiyaç var.Bir gün olurda görüşme fırsatı yakalarsam aklında olan projeyi öğrenmek için çabalayacağımdan emin olabilirsiniz.Ama şundan emin olabilirsiniz yeni bi oyun için kolları sıvadı...
Yakup neden Yusuf ile imtihan edilmişti ? Çünkü Yakup en çok Yusuf'u sevmişti. "Ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilir..."
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
Şimdiye kadar sitemlerimiz sessiz yönetime değil de Mevlüt abiye, Zwartan'a olsaydı daha başarılı olurduk ..

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
HaNdSoMe yazdı:İyi günler arkadaşlar. İKV'nin 2004-2009(Derindeki sır paketine kadar) arası unutulmuş, silinmiş, bulunması zor tarihçesini hazırlamak istedim. Burdan bakabilirsiniz.(Eksiklerim ve hatalarım varsa özelden mesaj atabilirsiniz.)
Ekim 2004
Ankara’da Bilişim Kurultayı yapıldı. Mevlüt Dinç(Sobee Yazılım)'inde katılımı ile Türkiye’de Oyun Sektörü üzerine bir panel gerçekleştirildi. Mevlüt Dinç bu panelde "İstanbul" Adlı MMORPG tarzı oyun projesinden bahsetti.
İstanbul’da geçen oyunun konusu hakkında henüz çok fazla bilgi verilmiyor. Kısaca konusu şu şekilde. Şeytani güçler ile dolu bir göktaşı İstanbul’a düşmüştür. Bizler ise güzel şehrimizi kimi zaman savaşarak kimi zaman çeşitli iksirler üreterek bu kötülüklere karşı savunmak, düşmanı buradan kovmak zorundayız.
5 Nisan 2005
Kod Adı: İstanbul adı ile çıkması planlanan oyunun "Alfa Testleri" başladı.
2006 / İlk Resimler
Oyuna dair ilk ekran görüntüleri yayınlandı.(Daha kaliteli halleri olduğunu hatırlıyorum fakat bulamadım)
15 Aralık 2006
Merakla beklenen oyunun Açık Beta test tarihleri aşağıdaki yazı ile duyuruldu.
"Yaklaşık 2,5 yıldır geliştirme çalışmaları devam eden İstanbul Kıyamet Vakti oyununun son herkese açık testleri 25 Aralık'da başlıyor"
25 Aralık 2006 / Açık Beta Başlangıcı
Bir Efsanenin ilk sözleri!
"Mynet üyeliği olan herkes oyunu sitemizden indirerek beta sürümünü oynayabilir. BU HERKESE AÇIK TEST SÜRÜMÜDÜR. Online oyuncu sayısı kısıtlı olacaktır. İyi Eğlenceler."
01 Nisan 2007 / Şaka Değil İKV Açıldı!
İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyun artık tam sürüme geçmişti.
"İKV yepyeni web sitesi, bölümü, eklentileri ve 29 seviye sınırı ile tam sürüme geçmiştir! 1 Nisan 2007'den önce oyunu kurmuş olan oyuncularımızın yeni istanbulkur.exe'yi indirip oyunu yeniden kurmaları gerekmektedir. Eski kurulumu bilgisayarınızdan kaldırmanız yer kazanmanız için önerilir. Oyunun yeni ortamının hatasız bir şekilde oturması amacıyla tüm karakterlerin ve kayıtların silinmesi gerekmiştir! Beta sürecinde uzun süredir yer almış ve belli seviyeye ulaşmış oyuncularımıza 1 aylık Plus Paketi ayrıcalığı hediye edilmiştir.
Philotheos'un Labirenti sizleri bekliyor. 29 seviyeye kadar karakterinizi geliştirebilirsiniz. Arzuhalci'nin gizemli görevleri devam ediyor. Yeni düşmanlar ve yeni ödüller. "Efsanevi eşyalar" ise en zorlu görevlerin ödülleri olarak sahiplerini bekliyor."
[youtube]http://youtu.be/DJ-F8SpBeSw[/youtube]
(Nerull'a ait 3 Mayıs 2007 tarihli fragman)
![]()
Kardeş ellerine saglik cok guzel olmus
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
[quote="Sparineus"]Şimdiye kadar sitemlerimiz sessiz yönetime değil de Mevlüt abiye, Zwartan'a olsaydı daha başarılı olurduk ..[/quote
ne zwartan kaldi ne mevlut. Dinc siteme de gerek yok .
ne zwartan kaldi ne mevlut. Dinc siteme de gerek yok .
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Ben oynu mynette okey oynarken görüp indirip oyle başlamıştım akebinde bir arkadaşımla beraber ilk büyü atmyı ögrendiğimde cok heyacanlanmıstım benim zamanımda kurt baskını vardı komutanın yukarısında 13 level ben büyücü arkadaşım şifacı sen bana şifa basarsın keseriz mantıgıyla gidipde ağzımızın payını aldıgımız olmuştu
o zamanlar cok güzeldi be abi teşkilatta eski oyuncular bilir MARLBORO vardı WOLVERİNE , AGAHBEYPESETMEZ aklıma gelmiyor birde bi arz vardı başımızın belası eskiler bilir eskiden arz değilken bile tarfsız şifacılar arzlara veya lodoslara şifa basabilyordu o dönemler arzlar fazla ve güçlüydü teşkillatta sürekli kuru yük gemisinin oraya baskınlar düzenlerlerdi
''cengaver'' isimli bir savaşçı vardı hala oynarmı nerdedir ne yapar hiç birinden haberim yok ancak o cengaver bizi bitirmişti o zamanlar yanındaki tarafsız şifacı ordusuyla beş kişi saldırırdık hepimizi indirirdi
ya o günleri köpek gibi özlüyorum organize olmak mantıgı o zamanlar vardı işte arzlar lodoslar GMlerin zorla ittirmesiyle (ETKİNLİK) değilde kendimiz organize ederk meydanlarda büyük savaşlar yapardık youtubede videosu vardır labirentin ordaki mezarlıktan yola cıktı bizim lodoslar ESKİ KLAN meydanı olan handanla ismetin yan yana durdukları mısır çarşısı yanında devasa büyüklükteki klan mensupları birbirine girdi sizi temin ederim kaç yıldır oynuyorum bilmiyorum 8 diyelim 8 yıllık bu oyun maceramde gördüğüm en şahene sahneydi ahhh ahh o günler
''cengaver'' isimli bir savaşçı vardı hala oynarmı nerdedir ne yapar hiç birinden haberim yok ancak o cengaver bizi bitirmişti o zamanlar yanındaki tarafsız şifacı ordusuyla beş kişi saldırırdık hepimizi indirirdi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
-
- FareAdam Düşmanı
Vay be oyunun beta grafikleri çok iyi gibi duruyo,düşürülmesi gibi bi durum varvmı?