Sobeeye Ziyaret...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sobeeye Ziyaret...
Yol parasını dert etmeyin servis kalkacak
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasınıgitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemez
bunu bilin 
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

baklavayla su böreğinden istifade edip geri dönsek olmuyo mu?kordugum yazdı: Yiyeceklerimiz 1 tepsi baklava,2 tepsi su böreği içecek olarakda fişne suyunu tercih etmeyi düşünüyoruz.
NOT:YİYECEKLER KATILIM SAYISINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR.
Yok paşam,izin ver bize, charlilerden daha fazla öldürmez sessizce dağılırsak bi işe yaramaz, bak fransa nasıl barışsever kesildi.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasını gitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Ne diyorum lan ben,ağzımdan çıkanı kulağım duymamış, galiba var olmayan sobee yetkililerinden özür diliyorumEklentiPaketi yazdı:baklavayla su böreğinden istifade edip geri dönsek olmuyo mu?kordugum yazdı: Yiyeceklerimiz 1 tepsi baklava,2 tepsi su böreği içecek olarakda fişne suyunu tercih etmeyi düşünüyoruz.
NOT:YİYECEKLER KATILIM SAYISINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR.
Yok paşam,izin ver bize, charlilerden daha fazla öldürmez sessizce dağılırsak bi işe yaramaz, bak fransa nasıl barışsever kesildi.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasını gitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
Ya aga beni tanıyan bilir en sevmediğim şey bu tatavalar ve en sonunda fazla ağır konusucam. Bak arkadaşım gereksiz konular sizden çıkıyo diyon . Sende okumadan önce kimin yazdığına bak oyle oku anlıyon ? En sonunda ibrati alem size burdan bi konusurum görürsünüz gereksizi teneke tayfası sizi
Gizlenmiş İçerikGöster

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
@mobilsorun adlı forum kullanıcımızın amcaoğulları mermiye kafa atıyor.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasınıgitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

Kesinlikle katılıyorum hatta mobilsorun'un adı Bomba soyadı ise Ölümkordugum yazdı:@mobilsorun adlı forum kullanıcımızın amcaoğulları mermiye kafa atıyor.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasınıgitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
Gizlenmiş İçerikGöster

- AyYildizli
- Cin Avcısı

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kardeşimSnooW yazdı:Ne boş ne gereksiz insansınız forumda ne kadar gereksiz konu var hepsi sizden çıkıyor.
Bence kendi de bir mermiye kafa atmayı denesin. Bir kişi eksilmiş olursunuz, biz de rahat ederiz.kordugum yazdı:@mobilsorun adlı forum kullanıcımızın amcaoğulları mermiye kafa atıyor.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasınıgitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

(qapaq)AyYildizli yazdı:Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kardeşimSnooW yazdı:Ne boş ne gereksiz insansınız forumda ne kadar gereksiz konu var hepsi sizden çıkıyor.
Bence kendi de bir mermiye kafa atmayı denesin. Bir kişi eksilmiş olursunuz, biz de rahat ederiz.kordugum yazdı:@mobilsorun adlı forum kullanıcımızın amcaoğulları mermiye kafa atıyor.V1Pasa yazdı:Adresi salladıgın gibi yada dogru olabilir bilmiyorum orasınıgitsenizde birşey yapamayacaksız yok vurmaymış kırmaymış .. Yemezbunu bilin
Gizlenmiş İçerikGöster

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Dikkat edin içerde ha 1 kutup ardından dk ve çember
hepiniz pert
Gider karizmalar benden söylemesi
Gider karizmalar benden söylemesi